«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииЛига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після першого кубкового чвертьфіналуЛига чемпионов УЕФАЧингиз Есенаманов: «Результат матча с «Бенфикой» будет зависеть от нас самих»Сборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі відбору до Євро-2022 проти ХорватіїВизначено учасників Вищої, Першої та Другої ліг чемпіонату України серед дівочих команд 2008-2009 рр.н.Лига чемпионов УЕФАКака: «Преимущество будет известно после того, как станет ясно, где пройдет матч – в Минске, Алматы, Москве или Португалии»

Favbet Кубок України 2020/2021: анонс матчів 1/8 фіналу

Найближчої суботи 14 команд розпочнуть боротьбу у рамках 1/8 фіналу Favbet Кубка України.


Ця стадія подарує шанувальникам футзалу абсолютно різні протистояння: від очних матчів між клубами Favbet Екстра-ліги до поєдинків, в яких перепустки до наступної стадії виборюватимуть винятково аматорські команди. Детальніше про кожне з протистоянь у нашому анонсі.

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «ХІТ» (Київ)

До Запоріжжя завітає фіналіст попереднього розіграшу – столичний «ХІТ». Саме у цьому місті підопічні Олега Лук’яненка у серпні грали у рамках Фіналу Чотирьох. І якщо «Продексім» був подоланий столичною командою у серії пенальті, то у поєдинку з «Ураганом» фортуна під час виконання післяматчевих шестиметрових ударів повернулася саме до «драконів».

Втім, цього разу суперником «кабельників» стане аматорська команда «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». Господарі першого матчу ще не перемагали на паркеті палацу спорту «Запоріжалюмінбуд» у попередніх кубкових поєдинках. У рамках першого попереднього раунду запоріжці зіграли внічию з «Карбоном» у домашньому матчі. Натомість, у Черкасах на останніх секундах їм вдалося забити переможний гол, який і вивів команду Олександра Оліщука до наступної стадії.

Наднапруженим вийшло для «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і протистояння у рамках другого попереднього етапу. Після виїзної звитяги 4:3 над дніпровським «ДДХ» підопічні Олександра Оліщука поступилися на власному паркеті з рахунком 2:3 і кваліфікувалися до 1/8 фіналу лише за допомогою кращої різниці м’ячів, забитих на майданчику суперника.

Цього разу на запоріжців очікує надважкий та цікавий іспит віце-чемпіоном Favbet Екстра-ліги, який цього сезону у чемпіонаті зазнав всього однієї поразки.

«ІнБев» (Житомир) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

Підопічні Михайла Соколовського вдруге поспіль на стадії 1/8 фіналу протистоятимуть клубу з Івано-Франківська.

Минулого сезону особливої інтриги у цій парі не вийшло. Команда Максима Павленка у рідних стінах забила у ворота суперників сім голів без відповіді, перетворивши матч-відповідь на формальність. У Житомирі «дракони» також перемогли з рахунком 5:2 та у підсумку здобули трофей.

Втім, якщо минулоріч «пивовари» двічі здолали «ураганівців» у чемпіонаті, то у сезоні 2020/2021 команди вже встигли провести обидва матчі у рамках Favbet Екстра-ліги. За їхніми підсумками шість очок до своєї скарбнички поклали підопічні Максима Павленка.

Тож, житомиряни докладуть максимальних зусиль, аби покращити результати протистоянь з «Ураганом» у цьому сезоні. Натомість, івано-франківці налаштовані зберегти кубок у власному володінні.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків)

Ще одне протистояння між двома командами елітного дивізіону найближчої суботи відбудеться у Хмельницькому. Саме у цьому місті команди провели першу очну зустріч у сезоні 2020/2021, яка завершилася з рахунком 3:1.

Щоправда, на своєму майданчику харків’яни зуміли взяти переконливий реванш – 6:1.

Щодо очних кубкових протистоянь цих команд – можна згадати поєдинки 1/8 фіналу Кубка України сезону 2018/2019. Підопічні Романа Перадзе в якості аматорського колективу подолали два попередніх раунди, однак, команду Романа Ковальчика пройти не зуміли. Хмельничани здобули перемогу з рахунком 6:4 на власному паркеті, а у Харкові тріумфували з мінімальним гандикапом – 3:2.

Втім, яким буде результат кубкових протистоянь сезону 2020/2021 – дізнаємося на початку лютого.

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «INTER» (Донецьк)

В якості півфіналіста попереднього розіграшу Favbet Кубка України у новий сезон входить миколаївський «ДЕ ТРЕЙДИНГ». У рамках запорізького Фіналу Чотирьох підопічні Олександра Хурсова поступилися «Урагану».

Щодо чемпіонату, то там команда з Донеччини нині посідає останню сходинку за підсумками п’ятнадцяти зіграних матчів. Втім, шанси зачепитися за зону плей-офф «трейдери» ще мають.

Це протистояння є єдиним географічним дербі у рамках цієї стадії. Однак, маємо відзначити, що «ДЕ ТРЕЙДИНГ» домашні матчі приймає у Сєвєродонецьку, натомість, «INTER» виступає у Вищій лізі чемпіонату Києва і кубкові матчі також проводить у столиці.

До слова, для команди Віталія Нестерука цей сезон у рамках Favbet Кубка України став дебютним. Як і у випадку з «ЗАПОРІЖПРОМГРУП», можна відзначити впевненішу гру донеччан у виїзних матчах.

У рамках першого попереднього етапу «INTER» протистояв минулорічному чвертьфіналісту – вінницькому «Яско», який на цій стадії поступився саме «ДЕ ТРЕЙДИНГУ». На власному паркеті команда з Донецька здобула мінімальну перемогу – 2:1. Натомість, у Вінниці стався справжній голепад. «Інтеристи» не залишили шансів своїм суперниками, оформивши яскраву звитягу – 11:4. Наступним суперником підопічних Віталія Нестерука став «Рівнестандарт-ДЮСШ №4». Після нічиєї у домашній зустрічі «INTER» виявився сильнішим за суперника на його паркеті – 3:2 та кваліфікувався до 1/8 фіналу.

Ще однією інтригою цього двобою стане протистояння кіпера «інтеристів» Володимира Удовиченка зі своїми нещодавніми одноклубниками.

Втім, чи вдасться донеччанам продовжити свою серію у протистоянні з командою Favbet Екстра-ліги або ж далі пройдуть саме миколаївці? Незабаром отримаємо відповідь на це питання!

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Budmonster» (Київ)

Ще одному представнику Вищої ліги чемпіонату Києва – команді «Budmonster» жереб також подарував суперника з елітного дивізіону.

Чинний володар золотих медалей столичного чемпіонату у рамках першого попереднього етапу отримав одного з найскладніших суперників – роменський «Рятувальник». У першій зустрічі команди розписали мирову – 2:2, натомість, у матчі-відповіді сильнішою виявилася команда Ільдара Макаєва – 2:0.

На наступній стадії «будівельники» без зайвих проблем у Дніпрі здолали місцевий «Human» – 4:0. Натомість, до Києва команда Андрія Засенка не приїхала, за що столичному колективу було зараховано технічну перемогу – 5:0.

Щодо рівнян, то вони нині посідають п’яту сходинку у турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги. В останніх п’яти зустрічах команда Ігоря Москвичова занесла до свого активу всього одне набране очко. Кінцівка чемпіонату не обіцяє «кардиналівцям» легкої прогулянки. Втім, серед шести команд, які ведуть боротьбу за чотири перепустки до стадії плей-офф вони, безумовно, мають найкращі шанси.

Тож, кубок може стати чудовою нагодою для рівнян, щоб повернути собі переможну серію. У свою чергу, «Budmonster» після чемпіонського сезону перше коло Вищої ліги чемпіонату Києва завершив лише на шостій сходинці. Тож, звитяга над потенційним фаворитом і можливість досягти амбітного результату у дебютному для себе розіграші національного кубка стали б непоганою винагородою і для київського колективу.

АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ)

На підопічних Івана Скіцка у рамках 1/8 фіналу очікує зустріч з колективом, який у рамках цього турніру провів найбільшу кількість матчів.

Команда Андрія Науменка розпочала свій шлях з відбіркового етапу, де двічі здолала одеський «Hermes». Далі на представників столиці очікувало протистояння їхніми земляками – командою «SKIDKA». У першій зустрічі суперники розписали мирову – 3:3. Натомість, у матчі-відповіді «ELDORADO» зумів здобути мінімальну звитягу – 3:2. У рамках другого попереднього раунду на підопічних Андрія Науменка очікувало протистояння з чинним бронзовим призером Першої ліги – «Ураганом-2-КФВ». Вирішальним у цьому двобої став поєдинок в Івано-Франківську. Кияни здобули перемогу з рахунком 3:0 на майданчику суперника, а за підсумками домашньої зустрічі було зафіксовано нічийний результат – 2:2.

Щодо справ у чемпіонатах, можемо відзначити, що «ELDORADO» є представником другого за рангом дивізіону чемпіонату Києва – Першої ліги Elit. Команда Андрія Науменка здобула чотири перемоги у чотирьох матчах групового етапу і кваліфікувалася до ліги А, де у своєму поки що єдиному матчі також здобула три очки.

У свою чергу, підопічні Івана Скіцка ведуть відчайдушну боротьбу за зону плей-офф у Favbet Екстра-лізі. Втім, шанс проявити себе в іншому турнірі сумчани також спробують не змарнувати. Тим більше, що у суботній зустрічі в їхньому складі зможе дебютувати Олексій Фетько. Втім, і кияни, які вже встигли призвичаїтися до свого дебютного сезону у національному кубку, просто так зброю перед представником еліти не складатимуть та намагатимуться пробитися до чвертьфіналу.

«Гепард» (Харків) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький)

У ще одному харківсько-хмельницькому протистоянні зійдуться два аматорських колективи. Підопічні Віталія Одегова розпочали свій кубковий шлях з легкої прогулянки у протистоянні зі столичною «Юрінновацією». У Києві слобожанці перемогли з результатом 11:2, а на домашньому паркеті взяли гору з ще більшою різницею у рахунку – 13:1.

У рамках другого попереднього етапу «Гепард» протистояв учаснику фінальної частини Другої ліги – «Геології». У Кременчуці суперники розписали бойову нічию – 3:3. Натомість, у Харкові арбітр продемонстрували дев’ять жовтих карток та дві червоних, однак, голів теж було багато. Підопічні Віталія Одегова перемогли з рахунком 7:5. До слова, саме через вилучення у попередній зустрічі у першому поєдинку 1/8 фіналу «Гепарду» не зможе допомогти Олексій Волобуєв.

Щодо команди Дмитра Мартинюка, то перший попередній етап вона пропустила через відмову «Городенки» від участі у турнірі. Натомість, у рамках наступної стадії на хмельничан очікував цікавий двобій з львівським «Бастіоном». На своєму майданчику «Хмельницькі Делікатеси» перемогли з рахунком 5:3, а на виїзді відстояли власну перевагу, зігравши внічию – 3:3.

Для обидвох команд очне протистояння є шансом потрапити до чвертьфіналу, оминувши суперництво з представниками елітного дивізіону. Втім, цією нагодою скористається лише один з колективів.

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)

Центральне протистояння цієї стадії відбудеться між львів’янами та херсонцями. Обидві команди є двома серед лише чотирьох представників Favbet Екстра-ліги, які заздалегідь забронювали своє місце у раунді плей-офф.

Як зазначалося раніше, через участь «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонів матчі було перенесено і вони відбудуться 5-6 лютого у Броварах.

Відзначимо, що команді Валерія Легчанова у першій зустрічі не допоможе Андрій Пітуля, який отримав червону картку у чвертьфінальному матчі проти «Урагану у минулорічному розіграші національного кубка.

Цього сезону команди встигли провести одну очну зустріч у рамках Favbet Екстра-ліги. У Львові «мельники» зуміли здолати свого суперника з рахунком 4:2. Натомість, матч у Херсоні команди зіграють наступного тижня.

Втім, якщо у регулярному чемпіонаті з ТОР-4 жодна команда вже не вилетить, то перепусток до 1/4 фіналу Favbet Кубка України вистачить не всім.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.