БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. INTER (Донецьк) – ХІТ (Київ). Анонс

Один із лідерів Екстра-ліги у Кубку України поміряється силами з одним із лідерів чемпіонату Києва


Цього тижня «ХІТ» планомірно готується до чвертьфінальної стадії Кубку України сезону 2020/2021, в якій наша команда двічі зіграє проти клубу «INTER» Донецьк (виступає у Вищій лізі Чемпіонату Києва). У суботу 20 лютого відбудеться перша зустріч на майданчику наших суперників, а за тиждень пройде матч-відповідь у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ».

У середу хлопці Олега Лук’яненка провели тренування на майданчику арени «Gymmaxx», щоб відчути покриття, на якому буде проведена перша чвертьфінальна гра Кубку України. Сам паркет дуже високої якості, але до нього ще потрібно пристосуватися.

Що до команди «INTER» Донецьк, то наразі вона посідає третю сходинку в турнірній таблиці Вищої ліги Чемпіонату Києва з футзалу. В активі хлопців граючого тренера Віталія Нестерука 25 набраних очок після 12 матчів. Взагалі, у верхній частині турнірці дуже велика щільність – у лідера «Сервіта» 26 балів, а у команд «SKIDKA», «INTER» та «GRIFFIN» по 25 очок.

Відзначимо, що за «INTER» виступає екс-гравець «ХІТа» Максим Литвинов, який вигравав Кубок України у складі харківського «Локомотива», і навіть забивав «ХІТу» у фіналі. Беззаперечно, для нього зустрічі зі своєю колишньою командою будуть дуже принциповими. Також у складі киян/донеччан багато відомих прізвищ столичного футзалу: Денис Крошан та Ярослав Аксьонов — володарі Кубку України у складі «Манзани» (до речі, Аксьонов також пограв за «ХІТ»); а ще з досвідчених — той же Віталій Нестерук (володар Кубку України-2007 у складі «Єнакієвця», Сергій Степаненко, Іван Веремійчук, Денис Сандецький та Євген Яблонько (екс-гравець «ІнБев-НПУ»). Окрім цього голкіпер Володимир Удовиченко виступав за «АРПІ Запоріжжя» та «ДЕ Трейдинг», і теж має досвід виступів на найвищому рівні.

Ми бачимо, що не зважаючи на аматорський статус, «INTER» має у своєму складі багато досвідчених та майстровитих гравців. Тож, чвертьфінальні поєдинки Кубку України «INTER» — «ХІТ» обіцяють бути принциповими та безкомпромісними. Перша гра – вже найближчої суботи 20 лютого. Стартовий свисток – о 14:15. Дивіться пряму трансляцію гри на нашому сайті!

Джерело - Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»
 

Підопічні Віталія Нестерука вже встигли пройти серйозний шлях в Кубку України, обігравши вінницький «ЯСКО» та не залишили шансів команді «ДЕ Трейдинг», здобувши розгромну звитягу в обох поєдинках з суперником із Екстра-ліги. Більше того, «INTER» бореться за чемпіонство у Вищій лізі Києва і перебуває серед групи лідерів. Можна сказати, що колектив Віталія Нестерука в сезоні 2020/2021 оновився на 75% порівняно з попереднім чемпіонатом, тому донецька команда готова боротись за два трофеї одночасно. Окремого шарму звітній грі додає бажання Ярослава Аксьонова та Максима Літвінова проявити себе у поєдинку зі своєю колишньою командою. Так, Максим та Ярослав ненадовго затримались у столичному гранді, тому зараз будуть грати з подвійною мотивацією. Також не варто забувати, що у команди «INTER» є граючий тренер Віталій Нестерук, котрий також про себе гучно заявляє на всеукраїнських змаганнях. Віталій справжня людина-легенда в футзалі, тому не зважаючи на свій не юний вік, готовий до такого виклику і зробить усе можливе, щоб оформити, принаймні гол у ворота однієї із найсильніших команд Екстра–ліги.

Стосовно команди «ХІТ», то тут дещо схожа історія. Підопічні Олега Лук’яненка лише з 1/8 фіналу почали боротьбу за Кубок України і просто знищили «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» з рахунком 18:3 за сумою двох матчів. «Кабельники» завершили перший етап регулярного чемпіонату Екстра-ліги України на 3-й сходинці і вже знають свого суперника на стадії плей-оф  – житомирський «ІнБев». Проте, зараз задача здобути позитивний результат в першому кубковому поєдинку. Не дивлячись на той факт, що матч відбудеться не на власній арені, не доведеться витрачати сил на дорогу, оскільки матч буде зіграний  в одному із найкращих спортивних комплексів столиці – «GYMMAXX». Команда Олега Лук’яненка прагне здобути два трофеї і не дивлячись на далеко не переконливий результат в останньому матчі з ААФК «Суми» 5:5, готова до звітної зустрічі на 100%.

Відносно фавориту зустрічі, то тут не все так однозначно, як може здатись на перший погляд. Команда «Inter» має у своїй заявці дуже солідний підбір виконавців і за великого бажання могла б спокійно виступати  в Екстра-лізі. Підопічні Віталія Нестерука проведуть перший матч на рідній арені, тому це буде серйозний плюс. Щоправда, на виїзді ігри команді «INTER» даються набагато легше. В свою чергу, «кабельники» спробують зіграти на класі і докладуть максиму зусиль, щоб перемогти, але недооцінка суперника може коштувати дуже дорого. Нехай переможе найсильніший!

Вадим Дробашко, «INTER»                           

- Які сильні сторони відзначили у «ХІТа» при вивченні суперника?


- Какие самые сильные стороны у «ХИТа»? Самая сильная сторона это то, что это команда Экстра-лиги. Мы изучали соперника, очень сильно у них выделяются стандарты. Мы уделяли особое внимание стандартам.

- Чи будуть якісь несподіванки у «INTERa» перед звітною грою?

- Да, конечно, у нас будут неожиданности. Мы тоже подготовили пару сюрпризов для «ХИТа». Я думаю, если в игре их получится реализовать, то Вы их прекрасно увидите.

- Який результат буде для Вас позитивним у першому матчі?

- Положительным результатом для нас будет не проиграть команде Экстра-лиги.

- Якщо буде призначений десятиметровий удар, Ви готові взяти на себе відповідальність і підійти до позначки?

- Да, конечно, я всегда готов выйти на «десяточку», пробить, если тренер мне доверит. Выйду и пробью, а там забью или не забью – это лотерея.

Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.