БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу. ELDORADO (Київ) – ААФК Суми (Суми). Анонс

Об'єднаний сумський клуб спробує на виїзді здолати дебютанта Кубку України і вирвати квиток у чвертьфінал


Команда АФФК «Суми» програла вдома перший матч за рахунку 2:3 і зараз спробує здобути позитивний результат на виїзді. Правда, сумчани мають серйозні кадрові втрати перед матчем-відповіддю. Андрій Цілик та головний тренер Іван Скіцко залишили команду, тому доведеться готуватись до гри своїми силами. Зазначимо, в  останньому матчі Екстра-Ліги колектив АФФК «Суми» втратив перемогу у грі з «ІнБевом», виграючи по ходу зустрічі два м’ячі, пропустивши гол на останніх секундах – 2:2. Також варто зазначити, що у першому матчі 1/8 кубку України сумські футзалісти дуже потужно провели другий тайм, а Яссін Ессаргіні був одним із найпомітніших гравцем зустрічі та самотужки зумів організувати чимало гольових моментів біля воріт суперника. Таким чином можна сказати, що сумські футзалісти їдуть до столиці з оновленим тренерським складом та без важливої бойової одиниці, котрою безперечно був Андрій Цілик.

Стосовно команди «ELDORADО», то у підопічних Андрія Науменка ситуація зовсім інша. На внутрішній арені немає жодних проблем і в Першій лізі Elite вдалось здобути дві перемоги у двох матчах. Очевидно, що в столиці команда «ELDORADО» один із фаворитів на підвищення у класі, але при цьому прагне про себе гучно заявити в Кубку України. Проводячи аналіз попереднього матчу в Сумах, можна сказати, що підопічні Андрія Науменка заробили дуже багато жовтих карток, тому у матчі-відповіді треба діяти обережніше. Також столичним футзалістам слід відповідальніше грати в обороні, оскільки в Сумах у другому таймі було дуже непросто і лише майстерність Петра Ільківа допомогла зберегти потрібний переможний результат. Звичайно, не варто забувати про три важливі голи на виїзді, але в столиці буде зовсім інша гра.

Якщо говорити про шанси на 1/4 фіналу Кубку України, то тут все як і було до першого матчу – 50/50. Столичні футзалісти повинні відповідальніше підійти до гри та надійно зіграти в захисті, адже домашній матч з колективом «Ураган-2 КФВ» навряд можна занести собі в актив. З іншого боку команда АФФК «Суми» зробить все можливе, щоб повернутись на переможний шлях і здобути потрібний результат. Саме тому запрошуємо всіх до перегляду онлайн-трансляції на офіційному сайті Федерації Футзалу міста Києва, оскільки матч буде максимально цікавим!

Сергій Береснев, президент «ELDORADO»:

 В якому режимі готується Ваша команда до матчу-відповіді?
 Зараз готуємось в посиленому режимі, додали кілька додаткових тренувань. Проводимо контрольні матчі з командами вищої ліги Києва. Дієта, вітаміни, та фізичні тренування. Наразі ми відчуваємо дефіцит гравців, тому основний акцент робимо на ефективність гравців. Все ж таки наш суперник має довшу «лавку». Але, як ми бачили в першій грі, нам вдалось відповісти своєю зіграністю, взаєморозумінням та волею до перемоги.

 Які висновки були зроблені після матчу в Сумах?
 По-перше, хочу сказати, що, як і в попередніх матчах Кубку, нас недооцінили. Тому до матчу-віподвіді ми готуємось більш ретельно, награємо стандартні та нові комбінації. Хочу сказати, що клімат в команді дружній, гравці налаштовані на бій, тренер щодня підігріває найвищий рівень мотивації.

 Кого можете відзначити у складі суперника?
 За останніми матчами я бы виділив Ессаргіні та Катериніна, а так в цілому АФФК «Суми» має дуже сильний склад гравців. Приємно було зустріти Андрія Цілика, який, до речі, грав за «Eldorado» в турнірі SunCup в 2019 році.

 Чи розглядаєте в майбутньому варіант виступів в Першій чи Екстра-лізі України?
 Ми поступово підвищуємо рівень турнірів. Зараз основна ціль - вихід у Вищу лігу Києва. За майже чотирирічну історію МФК «Eldorado» наша зала слави налічує більше десяти командних та індивідуальних трофеїв. Цього року вирішили спробувати свої сили у Кубку України. Результатами задоволені, але завжди ставимо собі максимальні цілі. На сьогодні про Екстра-лігу говорити зарано. Одного бажання замало для цього. Пропоную про це поговорити за рік-два.

Джерело  Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

У суботу, 6 лютого для “Сум” черговий матч, який сміливо можна назвати “найважливішим” у себя. Так, останнім часом сумчани потрапили у таке положення, коли кожна гра може стати останньою. Уже завтра матч-відповідь 1/8 фіналу Кубку України проти київського «ELDORADO». Після домашньої поразки 2:3 підопічні Ярослава Пєсоцького вирушили до столиці взяти реванш.

Здавалося, лише кілька тижнів минуло від першої зустрічі цих команд, а уже стільки багато води утекло, що стосується “Сум”. Подав у відставку головний тренер Іван Скіцко, залишив клуб Андрій Цілик, і у суботу, можливо, ми побачимо зовсім іншу команду. Як мінімум, команду, якій уже нічого втрачати і яка буде битися до кінця.

Між кубковими матчами “Суми” провели якісну у плані гри зустріч проти “ІнБеву” (2:2), але жахливу у плані результату. Тепер команді Пєсоцького ще через тиждень потрібно будь-яким чином набирати очки у грі з “ХІТом”, щоб розраховувати на потрапляння до вісімки найкращих.

Що стосується «ELDORADO», то в Києві підопічні Андрія Науменка продовжують перемагати у Першій лізі міста, впевнено займаючи передові позиції.

Олексій Фетько, універсал АФФК “Суми”

“Дуже прикро, що так завершилася перша гра. Можливо, з нашої сторони була певна недооцінка суперника, також вистачало помилок, як командних, так і персональних. Десь нетипові обрізки, десь зі стандарту пропустили, хоча розбирали ці моменти і знали, як потрібно діяти. «ELDORADO» у першій грі скористався своїми можливостями і переміг. Зараз ми приїхали в Київ, що вирішити головне завдання – пройти у наступний раунд Кубку України. Рахунов 2:3 для футзалу – ніщо. Ми просто повинні зіграти у свою гру, якщо це вдасться, впевнений, перемога буде за нами”.

«ELDORADO» (Київ) – АФФК «Суми» (Суми)
12:45. м. Київ, СК КПІ
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), О. Гопка (Черкаси), С. Федорченко (Київ)
Хронометрист: С. Величко (Київ)  
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)

Джерело - foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.