БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Favbet Кубок України-2020/21. 1/8 фіналу. Екстра-ліга – Аматори 2:2

На стадії 1/8 фіналу Favbet Кубку України дві команди Екстра-ліги склали зброю перед аматорами



5 лютого 

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон) — 2:2 (1:2)
Голи: 
Кузь (2), Цілик (24) — Роніньо (15), Даніель Роза (18).
«Енергія»: Войтович — Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Пелех, Струк, Кузь, Когут, Цілик, Танський, Гасюк, Марциняк, Ременець — Чудний.
«Продексім»: Ципун — Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Сорокін, Роніньо, Клаудіньо, Варгас, Даніель Роза, Скорий, Моспан, Волянюк, Бессалов — Савенко.
Попередження: Легендзевич (40) — Сорокін (39).
Арбітри: Л. Жиронкін (Київ), Д. Дутка (Обухів), Р. Лутій (Київ)
Хронометрист: В. Васильєв (Бровари)
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ)
Делегат: В. Вакула (Бровари)

Львівська «Енергія» та херсонський «Продексім» розписали мирову 2:2 у першому поєдинку 1/8 фіналу Кубка України.

Енергетики відкрили рахунок на 2 хвилині зустрічі. Тарас Кузь вдало замкнув передачу від Андрія Цілика, який проводив свій перший матч у футболці «Енергії».

Гол додав впевненості енергетикам, які регулярно турбували голкіпера «Продексіму» Кирила Ципуна. Проте воротар херсонців діяв надійно.

Мельники відповідали своїми небезпечними атаками, тож воротарю львів’ян Назарію Войтовичу теж доводилось неодноразово вступати у гру.

Зрештою «Продексіму» вдалося не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Спершу на 15 хвилині Роніньо потужно і влучно пробив з правого флангу. Згодом на 18 хвилині після дальнього удару Даніеля Рози та рикошету м’яч вдруге опинився у воротах «зелено-білих».

За мінімальної переваги херсонців команди пішли на перерву. З початком другого тайму енергетики додали в атаці і зуміли зрівняти рахунок.

На 24 хвилині після розіграшу кутового дебютний гол за «Енергію» записав у свій актив Андрій Цілик.

Одразу ж львів’яни могли вдруге вийти вперед, однак номінальних гостей врятував голкіпер, а в одному з епізодів після удару Володимира Буня — хрестовина воріт.

Натомість у поперечину воріт «Енергії» влучив Микола Білоцерківець після передачі з кутового. Окрім цього, в багатьох моментах небезпеку від «Продексіму» ліквідовував Назарій Войтович.

За хвилину до завершення гри херсонці спробували атакувати з п’ятим польовим, однак це результату не принесло.

Тож у першому поєдинку 1/8 фіналу «Енергія» та «Продексім» переможця не виявили. Матч-відповідь відбудеться в місті Броварах у суботу, 6 лютого, о 13:00.

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

 

6 лютого 

"Ураган" Івано-Франківськ - "ІнБев" Житомир - 11:0 (6:0)
Голи:
Абакшин (5), Фаренюк (13, 17, 36), Лебідь (13), Кордоба (18, 20, 35), Шеремета (31), Коробка (34), Швед (38)
"Ураган": Левандівський (Колток, 21) - Радевич, Кордоба, Фаренюк, Микитюк - Лебідь, Шеремета, Абакшин, Швед - Онуфрак, Коробка, Дичук, Масевич. Головний тренер: Максим Павленко.
"ІнБев": Мельник (к) (Сорокін, 21) - Семенченко, Чеберяк, Карбула, Бакум - Бондарчук, Бланк, Дзюба, Мосійчук, Литвиновський. Головний тренер: Михайло Соколовський.
Попередження: Чеберяк (13).
Перший матч: «ІнБев» (Житомир) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:3 

До звітного поєдинку господарі паркету підійшли в неповному складі - з різних причин поза грою залишились голкіпер Володимир Кардаш та універсал Сергій Коваль. Також відзначимо появу на майданчику з перших хвилин Тараса Левандівського, який блискуче провів матч проти "ХІТа" і зараз все частіше отримує довіру з боку тренерського штабу.

Зважаючи на результат першої гри в Житомирі (тоді була зафіксована нічия 3:3), ніхто з суперників не форсував події на майданчику і зовсім не поспішав розкриватись. Найбільш ж гострим в перші хвилини стали дальній удар від Микитюка та "черпачок" у виконанні Фаренюка, яким перекинув і голкіпера, і ворота. Втім, на 5-ій хвилині Абакшин відгукнувся на передачу від Шеремети і класичний розіграш ауту приніс свої плоди - 1:0. Майже одразу "дракони" отримали шанс подвоїти перевагу, та Кордоба з вигідної позиції влучив у голкіпера, а "гармата" Микитюка пройшла повз рамку воріт. "Пивовари" на такий перебіг подій відповіли гострим випадом Семенченка, якому бракувало влучності. Все ж на 13-ій хвилині господарів що називається "прорвало". Спочатку Фаренюк елегантно п'ятою подвоїв перевагу франківців, а за кілька секунд Лебідь без особливих труднощів вразив нижню "шістку" воріт Мельника - 3:0.

В наступні хвилини суперники обмінялись гострими випадами від Чеберяка та Фаренюка, з якими впорались голкіпери. Та другий м'яч "десятки" франківців не змусив себе довго чекати. На 17-ій хвилині Фаренюк з "носка" оформив дубль - 4:0. Та на цьому ніхто й не збирався зупинятись, тож ще до сирени на перерву Кордоба двома більярдними ударами підбив розгромні 6:0 у першому таймі.

Після відпочинку "пивоварам" втримати атакувальний хист "драконів", так і не вдалось, тож близькими до взяття воріт були Фаренюк, Швед, Дичук, Микитюк... До честі гостей вони намагались створювати гостроту побілизу воріт господарів, та Колток, який з'явився по перерві, цього дня залишив свої ворота недоторканними. Справжнім каталізатором забитих м'ячів у другому таймі стала зразкова триходівка Абакшин-Швед-Шеремета, після якої Руслан забивав вже у порожній кут воріт - 7:0.

Далі протягом трьох (!) хвилин франківці забивали тричі (!). Це Коробка та Кордоба у ближньому бою не залишили шансів голкіперу, тоді як Фаренюк наче по нотах завершив гостру комбінацію і "десятка" франківців встановив "десятку" на табло - 10:0. На останніх хвилинах матчу наставник "ІнБеву" Михайло Соколовський задля збереження власного іміджу перейшов на гру з п'ятим польовим за що майже одразу був покараний - Швед зі своєї частини майданчика вразив порожні ворота і підсумував розгромні 11:0 на користь "Урагану".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"


«Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) – «Гепард» (Харків) – 4:3 (3:2). Пенальті – 5:4
Голи:
Андрій Наконечний (6 – з пен.), Андрій Муляр (10), Віталій Луцюк (18, 32) – Юрій Петренко (6), Володимир Лоншаков (20), Олександр Іванов (27 – з пен.)
Попередження: Віталій Луцюк (20), Віталій Рябоконь (27), Андрій Наконечний (28), Олександр Морочківський (30) – Максим Хрипунов (6), Олександр Поживотько (27)
Перший матч: «Гепард» (Харків) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) – 4:3





 

«ELDORADO» – АФФК “Суми” – 4:5
«ELDORADO»:
Ільків (Рахметов) – Науменко, Киян, Омельченко, Медвідь, Солонина, Шамотій, Мельник, Фещенко, Шундрик.
АФФК “Суми”: Сітнер (Пєтухов) – Зеленкевич, Зеленський, Катеринін, Ессаргіні, Фетько, Кефа, Острога, Гурєєв, Сметаненко, Ігумнов.
Голи: Шундрик, 6, 35, Шамотій, 10, Медвідь, 11 – Зеленкевич, 1, Гурєєв, 8, Кефа, 16, Ессаргіні, 27, Ігумнов, 40.
Попередження: Киян, 22, Рахметов, 27, Фещенко, 40 – Фетько, 13
На 40-й хвилині Ігумнов не реалізував дабл-пенальті (воротар)
Перший матч: АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ) – 2:3

Обидві команди в повній бойовій готовності підійшли до матчу-відповіді і прагнули здобути потрібний результат для виходу в наступну стадію змагань. Андрій Науменко нічого не змінював у порівнянні з першим матчем в Сумах, а у Ярослава Пєсоцького була задача здобути переможний результат на виїзді з потрібною різницею забитих м’ячів.

Матч розпочався просто блискуче для команди АФФК «Суми», оскільки вже на 20-й секунді розіграш кутового трансформувався в результативний удар Зеленкевича – 0:1. Цей гол повністю сплутав карти підопічним Науменка, тому столичним футзалістам знадобилось трошки часу, щоб віднайти свою гру. Натомість сумчани дуже потужно атакували, щоправда подвоїти перевагу не змогли, а вже на 6-й хвилині Шундрик відмінно вистрілив з-за меж штрафного майданчика і звів матч до нічиєї – 1:1. Команда «ELDORADO» спробувала миттєво забити ще один м’яч, але за декілька хвилин Гуреєв вивів підопічних Ярослава Пєсоцького вперед, вдруге у звітному протистоянні – 1:2. Такий перебіг подій змусив команду «ELDORADO» змінити голкіпера та взяти справу у свої руки. Результат не змусив себе довго чекати, оскільки голи Шамотія та Медведя перевернули гру – 3:2. Також зазначимо, що Ігор Киян мав вбивчий епізод, але з близької дистанції пробив повз порожні ворота. Столичні футзалісти відчули ще більше впевненості у власних силах, але наприкінці тайму сумчани заробили небезпечний стандарт, розіграш якого завершився класним ударом Василя Кефи у «дев’ятку» і цей м’яч став останнім у першій половині гри – 3:3.

Після перерви команда «ELDORADO» не зробила жодних висновків і знову отримала швидкий гол. На цей раз Яссін Ессааргіні проштовхнув м’яч  у ворота суперника – 3:4. Такий результат повністю задовольняв команду АФФК «Суми», адже за рахунок виїзного голу можна було виходити в наступну стадію змагань. З іншого боку столичні футзалісти намагались форсувати події, оскільки необхідно було відіграватись. Правда, з реалізацією у киян були серйозні проблеми, адже маючи два фантастичні моменти, жодного не вдалось довести до результативного удару. Зазначимо, що підопічні Ярослава Пєсоцького намагались зберегти потрібний результат, але не забували про швидкі та небезпечні контратаки. А вже на 35-й хвилині ігрового часу Шундрик оформив дубль і відзначився голом, що в теорії міг би допомогти вийти в 1/4 фіналу Кубку України – 4:4. За такого розвитку подій сумчани пішли ва-банк і робили все можливе, щоб забити ще один гол.  В свою чергу команда «ELDORADO» мала шанси вбити всю інтригу, але удар Фещенка з близької дистанції пройшовся повз ворота, а Науменко не реалізував вихід віч-на-віч. Ці нереалізовані моменти дуже дорого коштували  столичним футзалістам. На останній хвилині сумчани змогли заробити право на 10-метровий удар, а Рахметов відбив постріл Ігумнова з позначки! Навіть змарнований момент не вбив надію на позитивний результат підопічних Ярослава Пєсоцького і за 2 секунди до фінальної сирени сумчани заробили аут, розіграш якого завершився голом від Ігумнова – 4:5.

Таким чином команда АФФК «Суми» вийшла в 1/4 фіналу Кубку України і вперше виграла в столиці у київської команди, адже за всю історію існування ніколи не вдавалось обіграти киян на виїзді. З іншого боку підопічні Андрія Науменка провели дуже непогану гру і якби не швидкі голи  в кожному з таймів, то можна було б говорити про наступну стадію змагань. Також варто зазначити, що виїздні матчі команда «ELDORADO» грає набагато краще, ніж на домашній арені. Поразка виявилась максимально болюча, щоправда такий результат повинен загартувати команду та додати мотивації на наступний розіграш  Кубку і вже в сезоні 2021/22 здобути ще один жаданий трофей до своєї колекції.

Джерело - ФФзК




 

«Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів) — 1:0 (0:0)
Перший матч — 2:2.
Гол: Шотурма (27).
На 26 хв. Роніньо не реалізував пенальті (сейв Войтович).
«Продексім»: Савенко (Ципун, 7) — Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Сорокін, Роніньо, Варгас, Даніель Роза, Скорий, Моспан, Волянюк, Бессалов.
«Енергія»: Войтович (Пітуля, 38) — Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Пелех, Струк, Кузь, Когут, Цілик, Танський, Гасюк, Ременець, Марциняк.
Попередження: Сорокін (18), Роніньо (19), Ципун (20) — Струк (23).
Вилучення: Струк (26).
Арбітри: Р. Лутій, Д. Каркаєв, Л. Жиронкін (всі – Київ)
Хронометрист: В. Васильєв (Бровари)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)
Делегат: В. Гримайло (Київ).

Львівські енергетики дали бій, проте мінімально поступилися 0:1 у другому матчі 1/8 фіналу Кубка України проти херсонського «Продексіму».
Обидві команди розпочали матч активно, було багато боротьби, як і протягом всього матчу.

Перший реальний момент стався на 5 хвилині, коли Дмитро Сорокін влучив у поперечку. 

Далі небезпечні ситуації стали виникати біля обох воріт. В "Енергії" відзначимо удари Олега Легендзевича, Олега Гасюка, Андрія Цілика, Тараса Кузя, Володимира Буня; у "Продексіму" - кілька пострілів Михайла Зварича та Станіслава Моспана.

На 7 хвилині голкіпер мельників Юрій Савенко зазнав ушкодження і його замінив Кирило Ципун.

На 20 хвилині саме за участю воротаря "Продексіму" трапився один із ключових спірних епізодів у зустрічі. Кирило Ципун буквально "зніс" Олега Легендзевича, який мав можливість виходити на ворота. Після цього Олег Легендзевич вже не зміг продовжити матч.

Проте за таку грубу гру воротар херсонців отримав лише жовту картку. Також без покарання залишилися дії Дмитра Сорокіна, який відштовхнув арбітра. Сподіваємося, що ці моменти отримають належну оцінку компетентних футзальних органів.

Зрештою перший тайм завершився з рахунком 0:0. У другій половині зустрічі воротам суперника загрожували Андрій Цілик, Віталій Ковальчук, Тарас Кузь,  Володимир Буньо. У свою чергу Назарій Войтович парирував кілька  небезпечних ударів  суперників.

А на 27 хвилині трапився ще один ключовий момент зустрічі. Степан Струк намагався вибити м'яч з лінії воріт, який від корпусу влучив у руку. Цього разу вердикт арбітра був найсуворіший, на відміну від інших епізодів  - червона картка і пенальті. 

Назарій Войтович парирував шестиметровий, який пробивав Роніньо. Проте за хвилину мельники таки змогли реалізувати більшість - відзначився Петро Шотурма. 

Після пропущеного гола львів'яни почали атакувати вп'ятьох, все частіше вперед  підключався  Назарій Войтович, а також у воротарській футболці виходив Ігор Марциняк.

Небезпечно пробивали Андрій Ременець, Ігор Марциняк, Тарас Кузь, Мар'ян Пелех, Володимир Буньо. Але фортуна цього дня була не на стороні нашої команди.

Таким чином путівку у чвертьфінал Кубка України здобули херсонці.

В свою чергу на "зелено-білих" наступного тижня очікує енергетичне дербі у чемпіонаті проти івано-франківського "Урагану".

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»




«Inter» (Донецьк) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – 4:2 (3:1)
Голи:
Максим Літвінов (9, 15), Ярослав Заворотний (10), Вадим Дробашко (39 – з дабл-пен.) – Владислав Воронцов (18, 36)
Попередження: Володимир Удовиченко (21) – Павло Скубченко (38)
Перший матч: «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Inter» (Донецьк) – 2:5 

Підопічні Віталія Нестерука зуміли перемогти представника Favbet Екстра-ліги й другому матчі, що допомогло їм продовжити серію без поразок у рамках Favbet Кубка України та кваліфікуватися до 1/4 фіналу.

Зрештою, до середини першого тайму на паркеті точилася приблизно рівна обопільна гостра гра. Втім, краще свої моменти вдалося реалізувати донеччанам. Забили «інтеристи» одразу два голи впродовж хвилини.

Максим Літвінов вдало відгукнувся на пас Дениса Сандецького й відзначився своїм третім голом у рамках цього кубкового протистояння. Вирішив не відставати від нього і Ярослав Заворотний. Господарі розіграли штрафний, а екс-гравець «BudmonsteR» пробив здалеку після пасу Віталія Нестерука. Рикошет від Андрія Теряєва не залишив шансів Івану Гурку.

«Нерадзуррі» не зупинялися і Літвінов оформив своє четверте взяття воріт у рамках цього протистояння. Максим протягнув м’яч від власного штрафного майданчика до володінь суперника й ефектним ударом збільшив гандикап своєї команди.

Однак, миколаївці не здавалися. Наприкінці стартової двадцятихвилинки Дмитро Калуков прострілив з флангу, а Владислав Воронцов переправив м’яч у ворота.

Після перерви господарі особливо не форсували події, адже рахунок їх влаштовував. Натомість, гостям все ніяк не вдавалося підібратися ближче у рахунку до свого суперника. Зрештою, на 36-ій хвилині Воронцов оформив дубль, але підопічним Олександра Хурсова потрібно було забивати ще чотири голи.

Цього не сталося. Втім, ще один забитий м’яч у цій зустрічі ми побачили. Юрій Сагайдачний заніс до пасиву своєї команди шостий фол, а Вадим Дробашко впевнено реалізував дабл-пенальті.

Як підсумок – 4:2 у матчі-відповіді та 9:4 за результатами двох поєдинків з «ДЕ ТРЕЙДИНГом». «INTER» крокує до чвертьфіналу Favbet Кубка України. Зазначимо, що свого суперника у рамках цієї стадії донецька команда дізнається вже завтра.

Джерело - Пресслужба ФФзК



«Моноліт-Viva Cup» (Харків) – «Сокіл» (Хмельницький) – 9:2 (4:1)
Перший матч:
5:6
Харків. Палац спорту «Локомотив»
Арбітри: Артем Духан (Луганська обл.), Микола Нечипуренко (Кривий Ріг)
«Моноліт-Viva Cup»: Положій – В. Чуднов, Т. Рибак, Д. Бондар, В. Моспан – Овсянніков, В. Сорокін, Головень, Зміївський, Терентьєв, Масленніков, Лутай, Васильєв – Мирошниченко.
Головний тренер: Роман Перадзе.
«Сокіл»: Бабенко (С. Шевченко, 15-28) – Хамдамов, Бабак, Подлюк, Абзалов – Сохорук, Гуцуляк, В. Данилюк, Донець, О. Боднар, А. Боднар.
Головний тренер: Роман Ковальчик
Голи: Головень, 9, 29, Хамдамов, 14 (а/г), В. Моспан, 15, Овсянніков, 16, 80, В. Чуднов, 25, 26, Терентьєв, 28, Масленніков, 40 – Бабак, 11, Подлюк, 36
Попередження: Хамдамов, 7, Гуцуляк, 23 (обидва – Сокіл)




“Budmonster” – “Кардинал-Рівне” – 6:4 (3:2)
Перший матч:
1:2
“Budmonster”: Нещерет – Кібиш, Хижняк, Кодацький, Шклярук – Алексюк, Потапов, Лавриненко, Конопчук. Запасний: Кучук.
В.о. головного тренера: Павло Химяк.
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Басич, Бондар, Горпинич, Кравчук – Мілінький, Кожемяка, Шпигар, Лисенко – Концеба, Мануйленко, Кручок. Запасні: Дяченко, Малиновський.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
Голи: Потапов (8, 30), Кодацький (10, 33), Шклярук (19), Кібиш (40) – Мілінький (5, 28, 36), Горпинич (9).
Попередження: Лавриненко (15), Алексюк (24), Кібиш (26).

Шокуючий, але закономірний підсумок матчу. “Кардинал-Рівне” – припиняє боротьбу за Кубок України! Вирішальний у протистоянні м’яч рівняни пропустили за 25 секунд до сирени…

Єдиною світлою плямою у сьогоднішній грі залишався Анатолій Мілінький, який ледве не самотужки намагався проштовхнути команду до чвертьфіналу. На жаль, зусиль одного виявилося замало. Окрім розчарування від чергової невиразної гри – маємо травми Олександра Бондаря та Олександра Басича.

Джерело - cardinal-rivne.com

«Будівельники» програли перший матч на виїзді з рахунком 1:2, тому вдома прагнули виправити ситуацію. Підопічні Химяка були налаштовані дуже рішуче, щоправда зробили ставку на оборону і в першу чергу прагнули зіграти надійніше на власній половині поля. Відносно «Кардиналу-Рівне», то команда Екстра-ліги була безперечним фаворитом і після перемоги на рідній арені, мала намір закріпити свій успіх у столиці.

Матч розпочався з активних дій підопічних Москвичова на половині поля суперника. Рівняни прагнули забити швидкий гол і впорались із цією задачею, оскільки постріл Мілінького став несподіванкою для Нещерета – 0:1. Не дивлячись на далеко не кращий старт, вже за декілька хвилин Потапов реалізував свою першу нагоду в матчі, заставши зненацька Бакінського – 1:1. «Будівельники» були зосереджені на обороні і грали максимально дисципліновано, але вже в середині тайму темп матчу зріс, а команди встигли обмінятись результативними ударам – 2:2 За такого розвитку подій «Будівельники» стали частіше проявляти себе в атаці і прагнули виграти перший тайм. Натомість у складі «Кардиналу-Рівне» Анатолій Мілінький створював найбільшу кількість гольових можливостей, але оформити ще один гол в таймі першому рівняни так і не змогли, не дивлячись на перевагу у володінні м’ячем. В свою чергу «Будівельники» досягли бажаного, а Шклярук знову забив гол «у роздягальню», встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 3:2.

У другому таймі команда «Кардинал-Рівне» спробувала підняти темп матчу, але «Будівельники» в захисті діяли безпомилково. Також варто відзначити Нещерета, оскільки Віктор своїми діями додавав впевненості партнерам по команді. Більше того, команди діяли на зустрічних курсах, а в середині другої половини гри на гол Мілінького, Андрій Потапова відповів своїм результативним ударом – 4:3. Такий рахунок не влаштовував столичну команду, тому «Будівельники» не цурались великими сила йти в атаку і вже на 33-й хвилині здобули потрібний результат, оскільки Бакінський відзначився автоголом – 5:3. В цій ситуації рятувати «Кардинал-Рівне» взявся Мілінький і оформив свій черговий результативний удар – 5:4. Зазначимо, що градус матчу зростав з кожною хвилиною, а Басич та Бондар отримали травми по ходу гри і не змогли повернутись до матчу. Відносно «Будівельників», то підопічні Химяка не поспішали з виходом 5-го польового і лише за декілька хвилин до завершення основного часу пішли ва-банк. Ризик виправдав сподівання команди «Budmonster», адже за 25 секунд до фінальної сирени Кібиш наважився на удар, а Андрій Потапов класно зіграв у штрафному майданчику, переправивши м’яч у сітку – 6:4. Рівняни спробували відігратись, а Ігор Москвичов взяв тайм-аут, щоправда за півхвилини забити бодай один гол не вдалось.

Таким чином команда «Budmonster» здійснила подвиг і після поразки на виїзді змогла обіграти «Кардинал-Рівне» та продовжує боротьбу за Кубок. Павло Химяка здобуває першу серйозну перемогу на посаді головного тренера, а виліт рівнян зі змагань обернувся кадровими змінами в команді «Кардинал-Рівне».

Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.