РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»Вторая лигаНазар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. Суми (Суми) – Хмельницькі делікатеси (Хмельницький). Анонс

У суботу підопічні Ярослава Пєсоцького зіграють перший матч 1/4 фіналу Кубку України. Суперник – “Хмельницькі Делікатеси”, аматорська команда із чемпіонату Хмельницького.


Другий раз поспіль жереб прихильно поставився до сумської команди. Услід за київськими аматорами (“Ельдорадо”) на наступній стадії команді Пєсоцького грати проти непрофесійного суперника.

Після двох драматичних матчів у Києві, які дозволили пробитися далі у Кубку України та потрапити у плей-оф Екстра-ліги, настрій у команді знаходиться на піднесеному рівні плюс до гри готуються усі гравці, травмованих та дискваліфікованих немає.

Що стосується суботнього суперника, то “Делікатесам”, будемо відтвертими поки що також щастить із жеребкуванням. Зокрема це стосується і 1/8 фіналу, де замість когось із представників еліти, хмельничани грали проти харківського “Гепарду” та пройшли далі після серії пенальті.

Хмельницький уже давно став помітним футзальним центром в України завдяки виступам “Спортлідера+” (наразі “Соколу”) у Екстра-лізі. Тому і не дивно, що більшість гравців “Хмельницьких Делікатесів” якраз пройшли школу професіонального клубу, але зараз виступають у чемпіонаті міста. У першу чергуце стосується граючого тренера Дмитра Мартинюка.

Також із “Делікатесами” пов’язана така дуже цікава особистість в українському футболі, як Олександр Воловик, ексгравець донецького “Шахтаря” із великого футболу. Наразі він грає у хмельницькому “Поділлі” (Друга ліга) і паралельно виступає за футзальний колектив.

АФФК «Суми» (Суми) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький)
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри: Д. Чумак (Харків), А. Федоріщев (Сєвєродонецьк), А. Савельєв (Суми) 
Хронометрист: М. Мисловська (Суми)  
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Джерело - ААФК "Суми"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.