БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу. INTER (Донецьк) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). Анонс

Екстраліговий «ДЕ ТРЕЙДИНГ» близький до вильоту з Кубку України від дебютанта змагань


У дебютній зустрічі донеччани зуміли здолати свого суперника з рахунком 5:2 на його майданчику. Тож, команда Віталія Нестерука підходить до матчу-відповіді з найкращим гандикапом серед усіх представників чемпіонату Києва, які беруть участь у розіграші національного кубка.

Втім, якщо старт року на всеукраїнській арені був успішним для «інтеристів», то у Вищій лізі чемпіонату Києва на донецький колектив очікувала перша поразка у сезоні від команди «SKIDKA». Однак, покращити свої справи у столичній першості підопічні Віталія Нестерука матимуть змогу найближчої неділі у протистоянні з «Альтернативою». Натомість, зараз всі сили спрямовуються саме на підготовку до суботньої зустрічі.

У свою чергу, команда Олександра Хурсова 30-го січня здобула свою третю перемогу у Favbet Екстра-лізі, здолавши на власному паркеті хмельницький «Сокіл». Такий результат дозволив миколаївцям не втратити шанс на те, аби продовжити боротьбу за потрапляння до плей-офф.

Насправді, сезон для «ДЕ ТРЕЙДИНГа» може завершитися вже цього тижня. Тож, представники Донеччини налаштовуються на майбутні зустрічі як на два ключових протистояння сезону. Ситуація у рамках Favbet Кубка України є непростою після поразки з різницею у три м’ячі на своєму паркеті. Натомість, для потрапляння у раунд плей-офф підопічним Олександра Хурсова потрібно перемагати «Продексім» (прим.  матч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» - «Продексім» відбудеться 7-го лютого у Броварах) та сподіватися на поразки «Сокола» і «Сум» в останньому турі чемпіонату. Тож, відступати команді з Миколаївки нікуди.

Звичайно, приємний результат дозволяє господарям майбутньої зустрічі мати перевагу, від якої можна відштовхуватися. За статистикою кубкових матчів, «INTER» у трьох виїзних зустрічах здобув три звитяги, а забила команда з Донецька аж 19 голів. Натомість, у двох домашніх поєдинках були зафіксовані перемога та нічия. Тож, підопічні Віталія Нестерука докладуть максимум зусиль, аби втримати свою серію без поразок та кваліфікуватися до чвертьфіналу.

Вадим Дробашко, гравець ФК «INTER» (Донецьк):

– В якому настрої команда підходить до матчу-відповіді з «ДЕ ТРЕЙДИНГом»?

– Команда у досить непоганому настрої готується до цього матчу. Всі чудово розуміють з ким нам належить зіграти. Це представник Favbet Екстра-ліги. Дійсно, у чемпіонаті ми зазнали першої невдачі у сезоні. Однак, без поразок не буває перемог. Хлопці вже забули про цей результат і чекають майбутньої зустрічі. Для нас вона стане найважливішою у поточному сезоні.

– На відміну від першого поєдинку у Сєвєродонецьку, команда вже має ігрову практику у чемпіонаті Києва, якої не було у зв’язку з локдауном. Чи можете назвати це вагомою перевагою?
– Все ж таки, у нас аматорський колектив. Тренуємося двічі на тиждень. Натомість, суперники є представником найвищого за рангом дивізіону чемпіонату України й мають тренування чи не кожного дня. Не можу називати щось перевагою чи недоліком. Ми є аматорами, а вони – команда майстрів. Однак, відповіді на подібні питання має розставити майбутній матч.

– Чи з’явилися у команді новачки впродовж зимового міжсезоння?
– Наш склад поповнили два новачки: Ярослав Заворотний та Руслан Савенко, які до того виступали у складі «BudmonsteR». Це якісне підсилення. Хлопці зможуть дебютувати за «INTER» вже найближчої суботи.

– У першому матчі «INTER» здобув впевнену перемогу з рахунком 5:2. На Ваше переконання, такий результат робить команду фаворитом у цьому протистоянні, чи є й надалі певні побоювання, зважаючи на те, що суперник є представником Favbet Екстра-ліги?
– Безумовно, готуємося до другої серії протистояння з максимальною концентрацією. Ми з максимальною повагою ставимося до «ДЕ ТРЕЙДИНГа». Це представник Favbet Екстра-ліги. Рахунок першого поєдинку не вплине на перебіг матчу-відповіді. Для нас він має розпочатися з рахунку 0:0. Саме таке налаштування у нашого колективу.

– Для «INTER» цей сезон у рамках Favbet Кубка України є дебютним. Які амбіції команда ставить перед собою?
– Команда отримує задоволення від кожного зіграного матчу. Ми не ставимо перед собою завдання потрапити до Фіналу чотирьох чи здобути трофей. Для нас практика участі у таких турнірах є новою. Можливо, когось нам вдається дивувати результатами, а когось – ні, але насолоджуємося цими чудовими моментами та рухаємося крок за кроком.

Джерело  ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.