«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииЛига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після першого кубкового чвертьфіналуЛига чемпионов УЕФАЧингиз Есенаманов: «Результат матча с «Бенфикой» будет зависеть от нас самих»Сборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі відбору до Євро-2022 проти ХорватіїВизначено учасників Вищої, Першої та Другої ліг чемпіонату України серед дівочих команд 2008-2009 рр.н.Лига чемпионов УЕФАКака: «Преимущество будет известно после того, как станет ясно, где пройдет матч – в Минске, Алматы, Москве или Португалии»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). Анонс

У суботу, 16 січня, підопічні Івана Скіцка розпочнуть свій шлях у Кубку України домашнім матчем проти київського “Eldorado”.


Поняття “київські аматори” уже давно стало не відповідає своїй назві і суті. Наразі у столиці є лише одна професіональна команда (“ХІТ”), але гравців, які можуть грати на пристойному рівні – набагато більше. Крім того, до Києва постійно з’їзджаються гравці із інших міст не лише у пошуку роботи як такої, а і для паралельних занять футзалом. Наш майбутній суперник якнайкраще підходить під поняття збірної, де вистачає як місцевих виконавців, так і футзалістів із різних регіонів країни.

Команда “Eldorado” була створена у 2017 році, і за цей час встигла зчинити чимало галасу у футзальних столичних колах. Минулого сезону підопічні Андрія Науменка стали переможцями Київської футзальної ліги та виграли Кубок у цих же змаганнях. Напевно, саме це і спонукало президента клубу Сергія Береснева спробувати свої сили уже у Кубку України.

Кияни, на відміну від АФФК “Суми”, у нинішньому розіграші пройшли уже дві стадії змагань. У першому попередньому раунді червоно-білі здолали опір, напевно, однієї із найсильніших київських команд останніх років “Skidka” (3:3, 3:2), а уже в наступній стадії залишили за бортом змагань дублерів івано-франківського “Урагану” (3:0, 2:2).

Що стосується складу команди, то тут також є імена, які відомі не лише занувальникам київського футзалу. В першу чергу це стосується воротаря Петра Ільківа. У зв’язку з ним згадується цікава історія. У сезоні 2014/15 “СумДУ”, який тільки-но повернувся до Екстра-ліги, здобув першу перемогу у сезоні у матчі проти “ЛТК” (4:3), ворота якої захищав якраз Петро Ільків у зв’язку з дискваліфікацією Юрія Савенка. Нагадаємо, у тому сезоні підопічні Романа Ковальчика базувалися у Сумах після окупації Донбасу.
 

Також хочеться виділити двух гравців, що тісно пересікалися з нашою командою під час виступів у Другій та Першій лізі чемпіонату України. Це Ігор Фещенко та Олександр Шамотій, які грали за різноманітні одеські команди.

Четвертим гравцем, на якого, як нам здається, варто звернути увагу, є Дмитро Медвідь, який разом із “ХІТом” пройшов усі сходинки до еліти українського футзалу, зокрема, грав у фіналі Кубку України.
 

Наразі “Eldorado” виступає Першій лізі Elit чемпіонату Києва. Спочатку підопічні Андрія Науменка пройшли кваліфікацію, потім попередній етап, де виграли усі свої матчі, а зараз ведуть боротьбу за медалі у елітному дивізіоні А, де встигли зіграти також одну переможну гру. Наразі ігри чемпіонату Києва призупинено у зв’язку з карантином.

Що стосується нашої команди, то для підопічних Івана Скіцка наступає найважливій момент у сезоні. Бороться за першу вісімку у Екстра-лізі, де після останніх результатів справи йдуть не так, як цього хотілося (8 місце, 14 очків) плюс зустрічі Кубку України.

У суботу зможе дебютувати за АФФК “Суми” Олексій Фетько, буде дуже цікаво поспостерігати, як він впишеться у гру нової команди за короткий проміжок часу.

АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ)
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри: Я. Опришко (Кременчук), С. Ващук (Харків), М. Мисловська (Суми)
Хронометрист: А. Фісенко (Суми)  
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Нагадаємо, у зв’язку з карантинними обмеженнями зустріч пройде без глядачів. 

Джерело - foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.