Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Ярослав Пєсоцький: «Будь-який представник київського футзалу завжди серйозний суперник»

Тренер АФФК “Суми” Ярослав Пєсоцький прокоментував жеребкування 1/8 фіналу Кубку України, де сумській команді доведеться зустрітися з київським аматорським колективом “Ельдорадо”.


“Після самого жеребкування наш тренерський штаб відразу обговорив його підсумки. Можемо сказати, що “Ельдорадо” – це досить сильна та добротна команда. У них вистачає добротних гравців, яких пам’ятаємо ще за виступами у Екстра-лізі: Медвідь грав за “ХІТ”, Фещенко та Шамотій тривалий час виступали за одеські професіональні команді, воротар Ільків грав ще в “ЛТК”. Будь-який представник київського футзалу завжди серйозний суперник, ураховуючи високий рівень місцевих змагань. Звісно, багато часу приділимо вивченню суперника, про недооцінку не може бути і мови. До матчу з “Ельдорадо” будемо готуватися, як до гри Екстра-ліги. Як зазначав Іван Скіцко у минулому інтерв’ю, нам важливо пройти цю стадію турніру, щоб якомога далі пробитися у Кубку України”, – заявив Ярослав Пєсоцький.

Зазначимо, що базовими датами матчів 1/8 фіналу визначено 16 січня та 6 лютого (у зв’язку з карантинними заходами у них можливі зміни). Перший матч підопічні Івана Скіцка проведуть вдома.

Джерело - foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.