Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Favbet Кубок України 2020/21. «ELDORADO» – «Ураган-2-КФВ» – 2:2. Нічия на користь господарів

Дублери "драконів" припинили боротьбу у Кубку України


Напередодні столичного поєдинку перед "Ураганом-2-КФВ" стояло непросте завдання - перемогти з різницею у три м'ячі. Виконувати поставлення завдання підопічні Юрія Іванишина розпочали вже зі стартових хвилин, а повів за собою "драконів" капітан Андрій Британ. Саме Британ двічі опинявся у центрі подій - спочатку вийшовши віч-на-віч з голкіпером забарився з ударом і був заблокований ,а згодом потужно пробивав у нижній кут, але голкіпер відвів загрозу від своїх воріт. Непогано з дальньої відстані бив Баланик, та знову найдійно зіграв Рахметов. Все ж на 7-ій хвилині гості таки досягли свого - Бессонов, обігравшись з Британом, без особливих проблем відкрив лік голам у матчі. Могли франківці і подвоїти перевагу, та з пострілами Бессонова, Лейб'юка, Баланика та Завертаного впорався голкіпер. Втім, попри ігрову ініціативу "дракони" примудрились назбирати шість командних фолів у першому таймі, та дабл-пенальті у виконанні Мельника потягнув Гуйван. 

Після відпочинку вже активніше заграли господарі і роботи у Гуйвана добряче додалось, а в одному з епізодів "драконів" від неприємностей врятувала поперечка. Та на 29-ій хвилині Мельник розрядив свою гармату і "круглий", облизнувши стійку, затріпотів у сітці воріт - 1:1. Минуло дві хвилини і франківці знову вийшли вперед. Це Британ протягнув м'яча від центру майданчика і невідпорно пробив - 1:2. Як і в першому таймі підопічні Юрія Іванишина занадто багато зібрали необов'язкових фолів за що й були покарані - Медвідь відновив статус-кво. Після пропущеного голу Баланик вийшов у воротарській футболці та розіграш зайвого не приніс результату - 2:2, "Ураган-2-КФВ" припиняє боротьбу у Кубку України.

"Ельдорадо" Київ - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - 2:2 (0:1)
Голи:
Мельник (29), Медвідь (38, дабл-пен) - Бессонов (7), Британ (31)
Нереалізований дабл-пен: Мельник (17)
"Ельдорадо": Рахметов (в) - Солонина, Кіян, Науменко, Омельченко - Шундрик, Шамотій, Мельник, Медвідь, Фещенко - Клименко (в), Ільків (в). Головний тренер: Андрій Науменко.
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Сенюк, Завертаний, Лейб'юк, Негела - Петросюк, Бойків - Хомяк (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
Попередження: Солонина (22), Мельник (23), Шамотій (25).
 



Джерело - Проесслужба НФК "Ураган"

Команда «Ураган-2-КФВ» приїхала в столицю з неймовірною мотивацією. Підопічні Юрія Іванишина з перших хвилин пішли в атаку великими силами і змусили серйозно попрацювати Рустама Рахметова на останньому рубежі. Голкіпер «ELDORADO» був кращим в складі своєї команди, але шалені атаки «Драконів» врешті-решт завершились голом. На 7-й хвилині Бессонов відмінно проявив себе у завершальній стадії і відкрив рахунок к матчі - 0:1. Лише після пропущеного м’яча підопічні Андрія Науменка почали створювати моменти біля воріт суперника. Правда, особливо гострих нагод не було, адже в захисті підопічні Юрія Іванишина діяли так само впевнено, як і в атаці. Проте,  вже ближче до кінця першої половини зустрічі столичні футзалісти повинні були змінювати ситуацію на табло. Ігор Фещенко мав два вбивчі епізоди, але з близької дистанції пробив повз ворота! Також у розпорядженні «ELDORADO» був 10-ти метровий удар, котрий не зумів реалізувати Андрій Мельник. Таким чином на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Драконів» і такий результат давав надію на позитивний результат у підсумку, оскільки гравці «Ураган-2-КФВ» провели дійсно солідний перший тайм і певною мірою  здивували своїх суперників.

В другій половині зустрічі Андрій Науменко знайшов потрібні слова для своїх підопічних, тому команда «ELDORADO» пішла в атаку великими силами. Більше того, Шамотій оформив удар в поперечину, а Гуйван двічі серйозно виручив свою команду. Активні дії столичних футзалістів дали потрібний результат і вже на 29-й хвилині Андрій Мельник забив шалений гол ударом з дальньої дистанції, а м’яч влучив у дві стійки та опинився за спиною голкіпера «Драконів» - 1:1. Правда, вже за декілька хвилин підопічні Юрія Іванишина знову вийшли вперед завдяки пострілу Британа-1:2. Гравці «Ураган-2-КФВ» не полишали надію оформити потрібний для себе результат і вийти в наступну стадію змагань. Проте, чим менше часу залишалось до завершення матчу, тим спекотніше ставав поєдинок. Тому вже наприкінці зустрічі «Дракони» заробили 10-ти метровий у свої ворота за 6-й фол. В цій ситуації відповідальність взяв на себе Дмитро Медвідь і ударом з позначки переграв голкіпера «Ураган-2-КФВ» - 2:2. Як виявилось, це був останній гол у зустрічі, не дивлячись на спроби підопічних Юрія Іванишина награти 5-го польового.

У підсумку можна сказати, що команда «ELDORADO» здобула потрібний результат у двох матчах, але гра підопічних Андрія Науменка в обороні потребує на ретельний аналіз та корективи, оскільки в наступній стадії змагань буде ще важче. Також варто віддати належне Рустаму Рахметову, котрий відіграв останні три матчі за столичну команді  в основній обоймі і зумів справити максимально позитивне враження. З іншого боку відзначимо «Драконів», котрі провели дуже сильну гру в столиці. Очевидно, що Юрій Іванишин зробив серйозні висновки після 0:3 вдома, але поразку у Івано-Франківську коштувала команді «Ураган-2-КФВ» квитка в наступну стадію змагань.  В будь-якому разі юні «Дракони» мають чудові перспективи, щоб про себе гучно заявити в подальшому, але для цього треба продовжувати наполегливо тренуватись і не збавляти обертів, адже всі перемоги попереду!

Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.