Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Favbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. BudmonsteR (Київ) – Human (Дніпро). Анонс

Звітна зустріч буде надзвичайно важливою для «Budmonster» і «Human», адже попереду 1/8 фіналу Кубку України та можливі матчі з командами Екстра-ліги.


Більше того, обидва колективи пройшли непростий шлях, а зараз прагнуть вийти в наступну стадію змагань.

В першому матчі команда «Human» не змогла проявити себе з найкращої сторони і отримала чотири сухі м`ячі у свої ворота. Звичайно, моментів, щоб «розмочити»  рахунок чи скоротити відставання було вдосталь, але Сергій Тимошенко зіграв максимально надійно. «Дніпряни» мали відмінну можливість здобути комфортний результат в рідних стінах, але підопічні Ільдара Макаєва виявились сильнішими, здобувши розгрому перемогу на виїзді. Відзначимо, що це була перша виїздна гра для «Будівельників» в новому сезоні, адже матч-відповідь з «Рятувальником» був зіграний у Києві. Натомість представники «Human» вже знають, як оформлювати камбеки. Дніпряни програли перший домашній матч проти «АРПІ»  0:3, а в другому поєдинку змогли тріумфувати з рахунком 5:1. Тоді феєрія результативних ударів від Павла Пічкурова (покер) дозволила вийти в наступну стадію змагань. Зараз ситуація для колективу «Human» максимально схожа з матчем проти «АРПІ».

В свою чергу «Будівельники» за сумою двох матчів здолали «Рятувальник» і встигли здобути гучну звитягу у Дніпрі. Підопічні Ільдара Макаєва забили дуже важливі 4 голи на виїзді, а в рідних стінах ніколи не поступались з розгромним рахунком. Колектив «Budmonster» після кубкової гри зумів доволі впевнено обіграти «Альтернативу» (5:3) на внутрішній арені. Проте, у підопічних Макаєва може бути зміна голкіпера, адже Сергій Тимошенко опинився поза заявкою в матчі чемпіонату Києва. Щоправда Віктор Нещерет на останньому рубежі проявив себе максимально надійно, тому столичні вболівальники можуть бути спокійними. Також не варто забувати, що Ільдар Макаєв найкращий тренер-мотиватор в столиці. У «Будівельників» фантастична дисципліна, тому всі гравців виконують настанови тренера та здобувають переможні результати. Саме надійна грав в обороні і швидкий вихід з оборони в атаку (чим славиться команда «Budmonster») повинна стати запорукою успіху столичної команди.

Прогнозуємо інтригуючу гру і сподіваємось, що обидва колективи продемонструють свої найкращі якості, не дивлячись на можливі кадрові втрати. Також цікаво, чи зможе Андрій Потапов перевершити своє досягнення в Дніпрі (дубль), адже столичні вболівальники чекають ще більше забитих м`ячів від запального форварда!

Запрошуємо всіх до перегляду онлайн трансляції в 19:00, адже матч буде проходити за зачинених трибун.

Джерело - ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.