РоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. "Тюмень" – "Динамо Самара". Матч 5. LIVE!Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчей

ФК «ІнБев» вийшов з відпустки

ФК ІнБев першим із житомирських ігрових команд вийшов після карантину та відпустки та розпочав підготовку до нового сезону.

Команда зібралася в Житомирі 29 червня і тиждень займалася в гідропарку. З 06 липня футзалістів чекають вже дворазові тренування – функціональні тренування TRX та робота з м'ячем в залі.
 
– 22 серпня стартує новий сезон Екстра-ліги, тому ми вже розпочали підготовку. Зараз в нас за планом
 TRX і робота з м'ячем. Через тиждень ми їдемо на збори в Карпати. З 2 по 6 серпня зіграємо та турнірі у Львові. А вже з 10 серпня і до старту офіційного чемпіонату тренуватимемося в Житомирі, – розповів "Спортивному Житомиру" головний тренер команди Михайло Соколовський.
 
В складі команди, порівняно з минулим сезоном, відбулися мінімальні зміни. Команду залиши Войток, Розпотнюк та Сєхов. Останній – за сімейними обставинами. На збрах з командою також тренуються Денис Соцький з одеського «Епіцентру К Авангард» та двоє молодих гравців з дублю – Бондарчук і Слободенюк. Також на перегляді перебуває Юрій Коваль (гравець житомирського «Атлета», – прим. ред.).

Джерело – sportzt.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.