Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Ігор Москвичов: «Чекаємо на повернення Морикишки і остаточну відповідь від Бондаря»

Протягом двох тижнів рівненський «Кардинал-Рівне» проводить тренування, а уже 20 липня команда зіграє проти луцького «Любарта» у Рівному.


Також головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Ігор Москвичов розповів, хто найближчим часом доєднається до команди.

– Скільки часу команда уже тренується й на чому робите основний акцент?
– Це вже третій мікроцикл. На цьому тижні буде останній мікроцикл фізичної роботи. Будемо відпрацьовувати швидкісну витривалість, працювати з м’ячем. У нас п’ятиденний мікроцикл. Тобто, п’ять днів працюємо, вихідний, відновлення й знову п’ять днів працюємо. І таких загалом чотири мікроцикли.

– В якому зараз функціональному стані команда?
– Ну, те, що я бачу, то видно, що футболісти працювали, вони функціонально готові, загальна виносливість хороша і швидкісна теж. Тому, можна було навіть корегувати та посилювати ті навантаження, які я першочергово планував.

– Андрій Ардашніков, Володимир Поночовний та Ігор Салтанов команду покинули. Натомість до «Кардинала-Рівне» приєднався В’ячеслав Кожемяка та повернувся Максим Мануйленко. На які ще зміни в складі варто очікувати найближчим часом?
– Нас покинули три гравці і два воротарі. Зараз чекаємо на повернення Ярослава Морикишки, він свого часу виступав за «Кардинал-Рівне», непогано себе зарекомендував. Зараз у нього невелика травма, але має завтра ( 13 липня – прим. авт.) з’явитися в клубі. Плюс, два футболіста перейшли від нас у київський «ХІТ» (мова про Володимира Поночовного та Ігоря Салтанова – прим. авт.), а Андрій Ардашніков теж пішов, правда, не знаю куди. Попросив, щоб його відпустили. Натомість, ми давно шукали «стовпа», тобто прийшов В’ячеслав Кожемяка і я надіюся, що це урізноманітнить нашу гру. Тому що ми завжди грали чотири нуль і хороший «стовп» нам не завадить. Я думаю, що він заповнить цей пробіл і ми будемо сильніше.

– Тобто, наразі чекаєте тільки коли повернеться Ярослав Морикишка? Чи ведете перемовини ще з кимось?
– Зараз також ведемо перемовини щодо повернення Олександра Бондаря (останній сезон уродженець Здолбунова провів за польський «Рекорд», наразі без клубу – прим авт.) Він протягом 10-ти днів має дати відповідь. Тобто, якщо він приєднується до нас, то ми повністю заповнюємо усі проблемні місця, які у нас виникли наприкінці сезону.

– Дивлюся, що також із основною командою  тренуються  хлопці з молодіжної команди «Кардинала-Рівне». Чи говорить це про те, що наступного сезону ми побачимо їх в матчах за основну команду?
– По відношенню, яке вони демонструють, то не виключено, що навіть в цьому сезоні ми будемо підключати й Максима Малиновського, й Дмитра  Рибіцького, й воротаря Дмитра Дяченка. Тому що вони дуже добре працюють і на цей час нічим не поступаються іменитим футболістам.

– Щодо спарингів – є уже імена суперників з якими будете грати влітку?
– У нас є домовленість, що наступного тижня ми зіграємо дві гри із луцьким «Любартом». Також готуємося до турніру у Львові 3-6 серпня (мова про традиційний літній турнір «Lviv Open Cup» – прим. авт.). Там буде чемпіон «Продексім», «Ураган», тобто непоганий турнір. Можливо, білоруська “Столиця” приїде, але це в залежності від того, чи дозволять їм їхати.  Цей турнір був завжди хорошим, проходив на високому рівні. Я думаю, що ці товариські ігри й турнір дадуть нам можливість у хорошій формі підійти до Чемпіонату.

– З «Любартом» де будете грати?
– Першу гру в Рівному, 20 липня. А щодо другої, то ми ще ведемо переговори. Або там, або тут.
 

Джерело  ritm.tv

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.