Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Підсумковий результат для нас негативний, але ми його сприймаємо, як проміжний етап»УкраинаФінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах Лига чемпионов УЕФАФинал четырех Лиги чемпионов пройдет в Барселоне в октябреЧемпионат мираВизначено нові дати проведення усіх турнірів під егідою УЄФА серед футзальних збірнихЭкстра-лигаВіталій Скорий: «Проти Феррао має захищатися не один гравець, а вся команда»ВетераныАндрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»ПортугалияИван Чишкала – игрок лиссабонской «Бенфики»ВетераныV Регулярный чемпионат Украины 40+. Лучшие – Поддубный, Лысенко, МосквинФутзал в мире«ЕРА-ПАК» став ФК «Хрудім»Беларусь«Столица» рассталась с БетоРоссияСими Сайотти: «У меня со всеми хорошая игровая «химия», но лучше всего получается взаимодействовать с Ромуло»Казахстан«Кайрат» возобновил тренировки после карантинаВторая лигаВіталій Шевага: «Десь за три роки гратимемо в Екстра-лізі»ВетераныВетераны 40+. 2-3 этап. День 3. «Черное море» – пятикратный чемпион Украины 40+!Экстра-лигаАнкеты новичков «ХИТа»: Чернявского, Поночовного, СалтановаПольша«Акана Оржель»: Морозов залишається, Енріке, Фіранчик і Шар’є – на вихідБеларусьБрати Грицини і Олег Горбенко продовжили контракти зі «Столицею»БеларусьДмитрий Камеко – новый главный тренер «Столицы»РоссияЕвгений Иваняк – в «Оргхиме» на три годаБеларусьЛазюк и Гибадуллин уходят из «Столицы»

Євген Юнаков: «Тепер як домогосподарка візьмуся за серіали»

Несподіваний телефонний дзвінок суботнього ранку та ще й із невідомого номеру дещо зненацька застав капітана «ДЕ ТРЕЙДИНГУ» Євгена Юнакова.


Втім, розібравшись що до чого, досвідчений турнірний боєць, погодився відповісти на декілька питань клубної пресслужби.

 Перш за все, Євгене, за статистикою ти поки що є найкращим голеадором «ДЕ ТРЕЙДИНГУ». У тебе в активі непоганий доробок  16 забитих м’ячів у календарному чемпіонаті, ще 3 у розіграші Кубку України, та й ще два у виїзному матчі проти «Черкас» (16:0  прим.автора), результат якого було скасовано.
 Ви ж ще додайте до цього, що як весь час наголошує Валерійович (Андрій Сищенко – керівник команди  прим. автора) я ще тричі все переплутав і вразив власні ворота (у слухавці чується посміх – прим. автора). А взагалі,  дякую. Хоча, я статистику не веду, та й ніколи на ці цифри не звертаю уваги.

 Євгене, чи були у твоїй, багатій на різноманітні події, ігровій кар’єрі подібні випадки «змушеного простою» ?
 Звичайно ж, ні. Навіть коли отримував травми чи то ушкодження «відпустки» були менш тривалими. Взагалі, коли після вихідних (14 березня відбувся останній домашній матч регулярного чемпіонату проти «Рятувальника», що проходив без глядачів, і команда отримала запланований відпочинок  прим. автора) зібралися на тренування, ця новина була приголомшлива. Адже нам залишався один виїзний поєдинок в Івано-Франківську, а далі  була запланована підготовка до серії плей-оф. Під час календарних матчів в чемпіонаті та на Кубок набрали хороші ігрові кондиції і подумки уже мали на  меті остаточно вирішувати всі поставлені на сезон задачі.

 Перед карантином Олександр Хурсов дав якісь певні завдання, рекомендації?
 Звичайно, провели детальний аналіз колективних дій і кожен гравець отримав «домашнє завдання».

 І як, вдається його виконувати?
 Авжеж. Ті хлопці, які залишилися у Слов’янську, а це крім мене ще й Микита Можейко, Іван Гурко, збираємося на вулиці, на майданчику і намагаємося проводити більш-менш нормальні тренування. Разом граємо та підтримуємо форму. Ну й пробіжки ніхто не відміняв.

 Окрім цього залишається ще чимало вільного часу, як його проводиш, не нудишся?
 Та де там (посміхається), маючи сучасні комунікаційні засоби, хіба занудьгуєш? Передивився усі фільми, які певний час відкладав «на завтрашній день», усі новинки  пригодницькі та воєнні стрічки, як вітчизняні, так й іноземні. Ось тепер, як домогосподарка (знову посміхається) візьмуся за серіали.

 Втім, будемо сподіватися, що рано чи пізно змушений «простій», як і карантин завершиться, «ДЕ ТРЕЙДИНГ» повернеться на майданчик і виконає поставлені на сезон завдання.
 Ми також на це сподіваємося і з нетерпінням чекаємо на цей момент.

 До речі, а як справи у Валерія Грицовця, який під час кубкового матчу у Вінниці отримав перелом ключиці, ви спілкуєтеся?
 Аякже! Казав, що поступово одужує, вже навіть вдягається без сторонньої допомоги. Та що я буду розповідати, самі зателефонуйте до нього і все дізнаєтеся, як то кажуть, із перших вуст.

 Неодмінно. А поки що спасибі за інтерв’ю, оптимізму та надії на краще.
 Дякую. Оптимізм та надія потрібні всім.

Джерело  Футзальний клуб "Де Трейдинг"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.