Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Підсумковий результат для нас негативний, але ми його сприймаємо, як проміжний етап»УкраинаФінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах Лига чемпионов УЕФАФинал четырех Лиги чемпионов пройдет в Барселоне в октябреЧемпионат мираВизначено нові дати проведення усіх турнірів під егідою УЄФА серед футзальних збірнихЭкстра-лигаВіталій Скорий: «Проти Феррао має захищатися не один гравець, а вся команда»ВетераныАндрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»ПортугалияИван Чишкала – игрок лиссабонской «Бенфики»ВетераныV Регулярный чемпионат Украины 40+. Лучшие – Поддубный, Лысенко, МосквинФутзал в мире«ЕРА-ПАК» став ФК «Хрудім»Беларусь«Столица» рассталась с БетоРоссияСими Сайотти: «У меня со всеми хорошая игровая «химия», но лучше всего получается взаимодействовать с Ромуло»Казахстан«Кайрат» возобновил тренировки после карантинаВторая лигаВіталій Шевага: «Десь за три роки гратимемо в Екстра-лізі»ВетераныВетераны 40+. 2-3 этап. День 3. «Черное море» – пятикратный чемпион Украины 40+!Экстра-лигаАнкеты новичков «ХИТа»: Чернявского, Поночовного, СалтановаПольша«Акана Оржель»: Морозов залишається, Енріке, Фіранчик і Шар’є – на вихідБеларусьБрати Грицини і Олег Горбенко продовжили контракти зі «Столицею»БеларусьДмитрий Камеко – новый главный тренер «Столицы»РоссияЕвгений Иваняк – в «Оргхиме» на три годаБеларусьЛазюк и Гибадуллин уходят из «Столицы»

Перша ліга 2019/2020. 10–14 березня. «ДЕ Трейдинг» зазнав першої поразки в сезоні

Відбулися чергові матчі Першої ліги України з футзалу сезону 2019/20.

Фото: Дар'я Кузьміна

«Володимир» повною мірою скористався ситуацією, яка склалася у вівторок. Представники Донеччини приїхали у Вінницю і вирішили одразу вбити двох зайців – спочатку зіграли матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України проти «Яско», а потім одразу вийшли на матч Першої ліги проти «Володимира». Спочатку все йшло як завжди, тобто «трейдери» вели 3:1, але потім стався перебір порушень, два вилучення і господарі дотисли лідера першості. Окремо відзначимо диво-гол Олексія Моторного (Фалкао пробігав десь поруч). Представники Донеччини дуже не хотіли програвати і намагалися врятувати гру при грі в 5 польових, але пропустили ще один гол і в підсумку програли 4:6. Перша поразка «ДЕ Трейдинга» в сезоні відбулася у 16-му за рахунком матчі (7 перемог у чемпіонаті+8 перемог у Кубку). Тиврівці прогнозовано розвинули успіх, вигравши на виїзді у «Бердянська» і посіли комфортну другу сходинку. «Рятувальник» попри всі зусилля не зумів на виїзді бодай би зграти внічию з дещо знекровленим «ДЕ Трейдингом». ФК «Бердянськ» бу як ніколи близьким. Щоб взяти перші очки в сезоні у домашньому матчі з «Ураганом-2-КФВ» і 4 рази виходив вперед у матчі, але покер Масевича і гол коробки завадили статися сенсації. 

В останньому турі на нас чекає боротьба за третю сходинку, яка дасть можливість уникнути зустрічі у півфіналі плей-оф з «ДЕ Трейдингом». Зараз на ній розташувався «Ураган-2-КФВ», маючи 2 очки фори, але в останньому турі він вдома прийме все той же «ДЕ Трейдинг», який навряд чи відбуватиме номер і бажатиме перемогти. «Рятувальник» в останньому турі вдома прийме «Володимир» і спробує здолати своїх суперників, в надії на те, що миколаєвці таки вивезуть з Івано-Франківська 3 очка - тоді саме роменчани заскочать на 3 сходинку.

11 тур

11 березня

«Бердянськ» (Бердянськ) – «Володимир» (Тиврів) 4:7 (1:4)
Голи:
 Солонський, 11, Лотарєв, 21, Торат, 35, Винник, 36 – Моторний, 2, 23, Заєць, 4, 18, В. Циня, 9, 27, Філь, 30
Попередження: Горовой, 30 (Бердянськ)
14:00. м. Бердянськ, Палац спорту
Арбітри: І. Дудінов, І. Андрєєв (обидва – Дніпро), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист: О. Тунік (Бердянськ)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)

Гости с самого начала игры начали забивать. Бердянцы первый раз ответили, когда счет был уже 0:3.

«Владимир» постоянно держал хозяев поля на почтительном расстоянии. Матч закончился крупным поражением «Бердянска». По моментам можно было бы рассчитывать и на более скромное отставание, но на очки в этом матче – вряд ли.

Источник - www.brd24.com


12 тур

10 березня

«Володимир» (Тиврів) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) 6:4
​Голи: 
Заєць, 7, В. Циня, 15 (10-метровий), Моторний, 22, 27, Юнаков, 36 (а/г), Тищенко, 40  Ямілов, 5, Калуков, 7, Мануйленко, 13, Юнаков, 32
Попередження: Йапарама, 24, Заєць, 32 – Шеховцов, 12, Калуков, 15, Ященко, 26, Можейко, 31, Юнаков, 36
Вилучення: Калуков, 22 (друга ЖК), Можейко, 35 (друга ЖК, обидва - ДЕ Трейдинг) 

13:30. м. Вінниця, СК «Нокаут»
Арбітри: Ю. Кондратьєв, Л. Жиронкін (обидва – Київ), М. Слободянюк (Вінниця)
Хронометрист: О. Сидорук (Вінниця)
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ)


13 тур

13 березня

«Бердянськ» (Бердянськ) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) 4:5 (2:1)

Голи: Хомяк, 2 (а/г), Бровін, 15, Винник, 23, 31– Масевич, 15, 21, 28, 38 (10-метровий), Коробка, 36 (10-метровий)
​Попередження: Винник, 2, Лотарєв, 4, Рарот, 21, Голуб, 38, Черевко, 39, Несветаєв, 40 – Коробка, 2, Масевич, 15
На 38-й хвилині матчу Віталій Коробка (Ураган) не реалізував десятиметровий.

"Ураган-2-КФВ": Хомяк (Гуйван, 15) - Баланик, Масевич, Сенюк, Коробка – Петросюк, Лейб'юк, Британ, Дичук.
14:00. м. Бердянськ, Палац спорту
Арбітри: С. Черноусов, В. Вдовиченко (обидва – Херсон), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист: О. Тунік (Бердянськ)
Спостерігач арбітражу: М. Гулідов (Дніпро)

Вже на 2-ій хвилині матчу юні "дракони" опинились у ролі наздоганяючих. Після не надто гострого прострілу Некрасова голкіпер гостей Микола Хомяк зрізав "круглого" у власні ворота - 1:0. Майже одразу франківці відповіли небезпечним ударом від Василя Баланика - на щастя для бердянців ігровий снаряд пройшов повз ворота. Непогані нагоди для взяття воріт мали Андрій Британ та Олександр Дичук, та з їх ударами на відмінно впорався голкіпер. Втім, на 15-ій хвилині поєдинку кількість переросла в якість зусиллями Мар'яна Масевича, який вразив нижній кут воріт господарів - 1:1. Щоправда, нічийний рахунок на табло протримався недовго і влучний постріл Сергія Бровіна дозволив "Бердянську" піти на перерву лідером - 2:1.

Менше 30-ти секунд другого тайму знадобилось "драконам", щоб відновити статус-кво. Мар'ян Масевич, обігравшись з Віталієм Коробкою, оформив дубль - 2:2. Після пропущеного голу голкіпер "Бердянська" Юрій Черкез почав підключатись до атак господарів у статусі "п'ятого" польового і це одразу принесло результат - Антон Винник успішно завершив домашню заготовку і втретє вивів свою команду вперед (3:2). На це підопічні Сергія Задорожного відповіли голом у виконанні всюдисущого Мар'яна Масевича, який змістившись з флангу, пробив не лише потужно, а й влучно - 3:3.

На 31-й хвилині "Бердянськ" вчетверте (!) повів у рахунку зусиллями Антона Винника - 4:3. На останніх хвилинах зустрічі юні "дракони" продемонстрували характер, не лише зумівши вирівняти становище, а й вирвати перемогу. Віталій Коробка та Мар'ян Масевич холоднокровно покарали господарів за грубість влучними десятиметровими - 4:5, важка перемога "Урагану-2-КФВ" у Бердянську.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Головний тренер "Урагану-2-КФВ" Сергій Задорожний підбив підсумок гостьового поєдинку 13-го туру Першої ліги проти ФК "Бердянськ" (5:4). 

- Від самого поєдинку враження не дуже приємні, адже не все заплановане у нас виходило на майданчику. Ми програвали по ходу гри як в першому, так і в другому таймах, тож чотири рази були змушені відігруватись. З позитивних моментів можу відзначити той факт, що сьогодні Мар'ян Масевич повів за собою команду і, забивши чотири м'ячі, допоміг команді перемогти.

Під завісу гри суперник здійснив багато помилок і "напрацював" на шостий, сьомий і восьмий фоли. За рахунку 4:4 хотів ризикувати і йти у вабанк, змінивши голкіпера на польового гравця. Але до цього не дійшло і ми забили вп'яте. Поєдинок видався важким для нас як в емоційному, так і в тактичному планах, - підсумував наставник в коментарі клубній пресслужбі.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"
 
14 березня

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Рятувальник» (Ромни) 6:3
Голи:
Мануйленко, 3, Почебут, 11, 38, Юнаков, 21, 29, Ященко, 27 – Носок, 23, Анцибор, 25, Гайван, 28 (пен.)
Попередження: Колеснік, 18 (Рятувальник)
Вилучення: Ященко, 28 (ДЕ Трейдинг)
13:00. м. Слов'янськ, СК ДДПУ
Арбітри: Д. Чумак, С. Ващук (обидва – Харків), О. Бондаренко (Донецька обл.)
Хронометрист: Д. Старков (Донецька обл.)
Спостерігач арбітражу: І. Аладін (Луганська обл.)
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.