Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Підсумковий результат для нас негативний, але ми його сприймаємо, як проміжний етап»УкраинаФінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах Лига чемпионов УЕФАФинал четырех Лиги чемпионов пройдет в Барселоне в октябреЧемпионат мираВизначено нові дати проведення усіх турнірів під егідою УЄФА серед футзальних збірнихЭкстра-лигаВіталій Скорий: «Проти Феррао має захищатися не один гравець, а вся команда»ВетераныАндрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»ПортугалияИван Чишкала – игрок лиссабонской «Бенфики»ВетераныV Регулярный чемпионат Украины 40+. Лучшие – Поддубный, Лысенко, МосквинФутзал в мире«ЕРА-ПАК» став ФК «Хрудім»Беларусь«Столица» рассталась с БетоРоссияСими Сайотти: «У меня со всеми хорошая игровая «химия», но лучше всего получается взаимодействовать с Ромуло»Казахстан«Кайрат» возобновил тренировки после карантинаВторая лигаВіталій Шевага: «Десь за три роки гратимемо в Екстра-лізі»ВетераныВетераны 40+. 2-3 этап. День 3. «Черное море» – пятикратный чемпион Украины 40+!Экстра-лигаАнкеты новичков «ХИТа»: Чернявского, Поночовного, СалтановаПольша«Акана Оржель»: Морозов залишається, Енріке, Фіранчик і Шар’є – на вихідБеларусьБрати Грицини і Олег Горбенко продовжили контракти зі «Столицею»БеларусьДмитрий Камеко – новый главный тренер «Столицы»РоссияЕвгений Иваняк – в «Оргхиме» на три годаБеларусьЛазюк и Гибадуллин уходят из «Столицы»

«Акана Оржель»: Морозов залишається, Енріке, Фіранчик і Шар’є – на вихід

Польський «Акана Оржель» почав комплектувати склад на новий сезон


Українець з польським паспортом Микола Морозов продовжив свій контракт з «Аканою Оржель» на наступний сезон. У сезоні 2019/20 35-річний універсал зіграв у всіх 19 матчах, що провела команда, і забив 6 м’ячів (чемпіонат – 18/6, кубок – 1/0). Всього ж на рахунку Морозова 43 матчі і 14 голів за два сезони в Оржелі (чемпіонат – 43/14. Кубок – 3/0).
 

Поки що команду з Оржеля залишили двоє універсалів - бразилець з австрійським паспортом Густаво Енріке (чемпіонат – 17/6, кубок – 1/0), поляк Марчін Фіранчик (чемпіонат – 18/6, кубок – 1/0), а також швейцарський воротар Ноель Шар’є (чемпіонат – 18/0, кубок – 1/0). Австрієць і поляк провели в «Акана Оржель» лише один сезон, а швейцарець – два.

У попередньому сезоні амбітна команда з Оржеля посіла лише 6 місце в Екстракласі і вилетіла в 1/16 фіналу Кубка Польщі від «Рекорда».

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.