БеларусьМихаил Грицына: «Хотелось бы доиграть сезон»ИталияМарвін Перковіч: космополіт з «Торремаджоре»ИспанияАдри: «Мы провели хороший сезон, и эта ситуация его не перечеркивает»КазахстанЧингиз Есенаманов: «Нам пока не могут выдать зарплату, поскольку банки не работают»Первая лига Індивідуальна статистика гравців "Урагану-2-КФВ" в Першій лізі 2019/20ПольшаПетр Шимура: «Польский футзал – отражение польского футбола и позиций футзала в мире»КазахстанКака: «Скоро все это закончится – нужно потерпеть»РоссияЕвгений Мишарин: «Стараюсь каждый раз находить новые цели, чтобы не терять мотивацию»Юношеский футзалОлександр Кривенда: «Плануємо стартувати у Юнацькій Екстра-лізі»ПортугалияПортугалия завершает сезонЛьвовБогдан Мельник: «Можливо, варто провести всеукраїнський фінал АФЛУ у вересні»ПольшаМарта Брудницка: «Судейство в футзале сложнее, чем в футболе»РоссияБесик Зоидзе: «Решили дать ребятам возможность отдохнуть и восстановиться»Детский футзалОлег Ольшанецький: «Дітям було складно за два тижні перелаштуватись з футболу на футзал»Первая лига Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»БеларусьАлексей Попов: «Хочется верить, что после этого кризиса у нас останется полноценный чемпионат. Надо как-то пережить»БеларусьПричина, которую нельзя называть. Почему в Беларуси поставили на паузу мини-футболИспанияКарлос Ортис покидает «Мовистар Интер»БеларусьАлександр Савинцев: «Все, кто занял не первое место, не согласятся на завершение чемпионата без плей-офф»Юношеский футзалОлександр Дем'янчук: «Багато футзальних функціонерів були проти того, щоб викликати дуже талановитого, але футболіста у футзальну збірну»

Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»

Учасник Першої футзальної української ліги поділився думками про дебютний сезон у професійній футзальній кар'єрі у складі тиврівського "Володимира".


 У цьому сезоні ви захищаєте кольори тиврівського "Володимира" у Першій лізі. Чи був це дебют у професійних змаганнях та які враження?
 Так, це мій дебют на професійних змаганнях.

 Частину сезону ви пропустили через травму. Як вона вплинула на сезон в цілому?
– Травма мене «підкосила» як психологічно так і фізично. До травми був у непоганій формі, відчував себе комфортно на полі. Після — по собі бачу і відчуваю, що ніби «ноги не мої». Є над чим працювати та надолужити втрачене.

 Які завдання стояли перед командою на початку сезону і чи команда їх виконує?
 Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі у чемпіонаті. У кубку хотіли також пройти якнайдалі. Але не так вийшло, як ми цього хотіли.

 Як розцінюєте шанси команди у фіналі чотирьох?
 Шанси думаю у всіх плюс-мінус однакові. Це футзал і все може бути. Яскравий приклад  команда «ЯСКО», яка у Кубку України пройшла команди, які виступають у Першій лізі та інших лігах.

 Розкажіть про атмосферу в середині колективу.
 Атмосфера в команді нормальна: всі між собою спілкуються, жартують, намагаються підтримувати один одного на футбольному полі.

 Як проводите карантин та ваше ставлення до нього?
 Карантин проводжу у батьків дружини. Ставлюся спокійно, але відповідально. Намагаюся дотримуватися гігієни та всіх рекомендацій.

Джерело  Володимир Краковецький, vinfootball.in.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.