Польша«Акана Оржель»: Морозов залишається, Енріке, Фіранчик і Шар’є – на вихідБеларусьБрати Грицини і Олег Горбенко продовжили контракти зі «Столицею»БеларусьДмитрий Камеко – новый главный тренер «Столицы»РоссияЕвгений Иваняк – в «Оргхиме» на три годаБеларусьЛазюк и Гибадуллин уходят из «Столицы»Экстра-лигаАнкеты новичков «ХИТа»: Чернявского, Поночовного, СалтановаЭкстра-лига«Енергія» проведе спаринги з СК «Городенка»Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 (U-19). Командні профіліВетераныВетераны 40+. 2-3 этап. День 3. «Черное море» – пятикратный чемпион Украины 40+!Футзал в миреМФК «Атырау» покинул еще один бразилецБеларусьБеларусь-2019/20. Финал. Матч 3. Рось сделал свое дело, Рось будет отдыхатьВетераныВиктор Бакум нуждается в помощи!Футзал в миреВіталій Колесник прощається з «Red Devils»ВетераныВетераны 40+. 2-3 этап. День 2. «Черный» день для «Черного моря»Футзал в миреМФК «Жетысу» возобновит тренировки 15 июняКазахстанКарека покидает МФК «Атырау»БеларусьАлександр Савинцев: «Мы планировали игру на победу, чтобы не было каких-то разговоров, что эта победа случайна»БеларусьДмитрий Камеко: «Команда должна прогрессировать, а не стоять на одном месте в мутном болоте» Экстра-лигаВсе голы Александра Педяша за «ХИТ» в сезоне 2019/2020БеларусьБеларусь-2019/20. «Столица» выиграла бронзу чемпионата Беларуси

Брати Грицини і Олег Горбенко продовжили контракти зі «Столицею»

«Столиця» продовжила контракти з трьома провідними гравцями


Мінська «Столиця» повідомила, що контракти з клубом продовжило троє лідерів команди минулого сезону – українці Михайло і Микола Грицини, а також білорус Олег Горбенко.

Михайло Грицина став найкращим бомбардиром  «столичних» у попередньому сезоні, забивши 33 м’ячі у 34 матчах. Доробок 28-річного українця розподілився так: чемпіонат 20 матчів/21 гол+3 асисти+3 жовті картки, кубок – 6 матчів/3 голи, суперкубок – 1 матч, Ліга чемпіонів - 2 матчі/2 жовті картки,  які перетворилися на 1 червону, Балтійська ліга – 4 матчі/9 голів+1 асист. Михайло 3 рази визнавався найкращим гравцем своєї команди у матчах чемпіонату, 5 разів потрапляв у збірну туру і увійшов до символічної збірної півфінальних серій чемпіонату. Крім того, українець по 3 рази ставав гравцем матчу і потрапляв у символічні збірні туру Балтійської ліги.

Микола Грицина зіграв трохи більше, ніж брат (39 матчів/20 голів), і зумів відзначитися у тих турнірах, що не підкорилися бомбардирському таланту Михайла. Актив 31-річного універсала виглядає так: чемпіонат – 24 матчі/14 голів+1 жовта картка, кубок – 4 матчі/2 голи+1 червона картка, суперкубок – 1 матч/1 гол, Ліга чемпіонів – 6 матчів/2 голи, Балтійська ліга – 4 матчі/1 гол+1 жовта картка. Микола 1 раз визнавався найкращим гравцем своєї команди і 1 раз найкращим гравцем всього матчу у чемпіонаті Білорусі, а також увійшов до символічної збірної чвертьфінальних серій чемпіонату.
 

Олег Горбенко є капітаном «Століци» і гравцем національної збірної Білорусі. У минулому сезоні 32-річний білорус зіграв аж 44 матчі і відзначився 24 рази у воротах суперників. Показники капітана у розрізі окремих змагань виглядають так: чемпіонат – 29 матчів/14 голів+5 асистів+1 жовта картка, кубок – 4 матчі/3 голи+1 жовта картка, суперкубок – 1 матч, Ліга чемпіонів – 6 матчів/3 голи+1 асист, Балтійська ліга – 4 матчі/4 голи+1 асист.

Усі троє допомогли «Столиці» здобути бронзові нагороди чемпіонату Білорусі, вийти у фінал Кубка Білорусі, і пробитися в елітний раунд Ліги чемпіонів. Стартував сезон для «айтівців» з матчу за Суперкубок Білорусі, але в ньому вони поступилися «Вітену» 1:5.

Андрій Гулій​, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.