Ассоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету аматорського та масового футзалу АФУЧемпионаты ЕвропыЄвро-2018: сьогодні відбудуться перші матчі раунду плей-офОдессаОдесса: Кубок лиги Содружества стартовал!Экстра-лигаСуперкубок Украины. Продэксим – ХИТ. Анонс от Sport.uaЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. Ігор Москвичов та Олег Лук’яненко – про майбутній матчХарьковЛучшие голы 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лига12.09. 19.00 Суперкубок Украины. LIVE!БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Экстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсМеждународный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"ДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»Международный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)ХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)Международный футзалВідомий український футзаліст зароблятиме 60 тисяч на місяцьВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: чемпионы - «Десна» (60+) и «Черное море» (50+), обладатели Кубка (40+) - «Агропродсервис» и «Черное море»!Суми: футзальні плани

Костянтин Кожанов: «ІнБев/НПУ в новому сезоні Екстра-ліги гратиме домашні матчі в Житомирі і боротиметься за медалі»

Менше місяця лишилося до старту нового сезону футзальної Екстра-ліги, де гратиме житомирський ІнБев в складі об'єднаної команди ІнБев/НПУ. Президент клубу Костянтин Кожанов в ексклюзивному інтерв'ю “Спортивному Житомиру” розповів про підготовку до чемпіонату та плани на цей сезон.
 

- Раніше були сумніви, що команда продовжить грати в Екстра-лізі. Але ви все ж лишилися...
- Насправді ніяких сумнівів не було. Ми знали, що будемо й далі грати в Екстра-лізі. Просто вирішили взяти таку собі “творчу відпустку”. Два місяці всі відпочивали від футзалу. Але зараз активно готуємося до нового сезону. Дуже багато зроблено і ми, фактично, вийшли фінальну стадію.

- Команда вже сформована? Хто зі старих гравців залишиться і хто посилить склад ІнБев/НПУ в новому сезоні?
- Ми провели серйозну роботу в цьому напрямі. Вдалося зберегти практично всю команду, яка була минулого року. З втрат - лише Зеленкевича перейшов до “Урагану”. Але зараз на перегляді перебувають четверо молодих гравців віком 19-20 років і четверо досвідчених футзалістів з великим досвідом екстра-ліги.

Тому маємо навіть перебір потенційних кандидатів в команду. Нам потрібно 18 гравців, а є 20. Якби потрібно було б, могли б залучити ще гравців. Буде з кого вибирати. Тому певен, що новому чемпіонаті зможемо продемонструвати на порядок кращий футзал, ніж минулого сезону.

- Хто саме посилить ІнБев/НПУ?
- Поки не хочу називати прізвища. Певен, ми зможемо здивувати вболівальників. Але спочатку нам потрібно визначити, хто залишиться, а з ким ми попрощаємося.

- Як щодо житомирян?
- Поки можу сказати, що їх в команді буде більше, ніж в минулі роки.

- Коли плануєте представити команду і як готуєтеся до сезону?
- Плануємо серйозно підготуватися до старту в Екстра-лізі. Вже 25 серпня ми проведемо в Житомирі традиційний “Кубок Незалежності” з футзалу. Далі зіграємо у Львові в турнірі, який організовує “Енергія”. А з 4 по 9 вересня команда вирушить на збори в Румунію. Саме після цих зборів ми оголосимо склад команди та представимо новачків.

- Хто тренуватиме команду?
- В цьому році довіримо цю важливу місію Валерію Директоренку. Він це заслужив всім своїм досвідом, “заряженістю” на результат, своїм баченням футзалу. Розглядали декілька кандидатів. Але вирішили зупинитися на Валері. Переконаний, він достойно справиться з покладеною на нього місією.

- Директоренко буде лише тренувати?
- Він буде граючим тренером. Для Валерія Євгеновича нинішній сезон стане 20-м у якості гравця Екстра-ліги. Ми не могли позбавити його задоволення зіграти у ювілейному сезоні. Тим паче, що фізична форма йому повністю це дозволяє.

- Які задачі стоятимуть перед командою в новому сезоні?
- Однозначно розраховуємо на потрапляння в призери чемпіонату та до фінальної пульки Кубку України.

- В минулі роки домашні матчі ІнБев/НПУ грав в Києві та Житомирі. Яка ситуація буде в новому сезоні?
- Маємо дуже гарну новину для житомирян — команда буде базуватися в Житомирі та гратиме тут всі домашні матчі. Дуже сподіваємося на підтримку місцевих вболівальник, хоча і минулого року вона була цілком пристойною.

- Схоже, що команда почувається впевненіше у фінансовому плані, ніж минулого сезону...
- Насправді ми провели велику роботу в цьому напрямку. Ми змогли залишити старих партнерів і долучити нових. Тому маємо гарну підтримку. Нарешті змогли налагодити діалог з керівництвом міста. Дякуємо також за підтримку ФОКу, де готуватиметься і гратиме команда та готелю “Україна”, яка допоможе базуватися команді в Житомирі. Але попереду ще багато роботи.

- Якщо говорити про новий сезон Екстра-Ліги, як оцінюєш жеребкування і вибір суперника стартового туру?
- В минулому році ми теж починали сезон в Херсоні матчем проти “Продексіму” і тоді змогли їх обіграти. Цього разу будемо намагатися повторити цей успіх. Хоча в них сильна команда, сильний тренер. Грати буде дуже важко. Тим паче, що вони готуються до Єврокубків. Але ми теж серйозно готуємося.

Джерело - Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.