Кубок УкраиныКубок України-2019/20. Перший попередній раунд. Результати, огляди, відеоКубок УкраиныКубок України. У першому матчі попереднього раунду «Галицька здоба» поступилася «Максимусу»Бровары“Подарунок” футзальній громаді Броварів від влади містаКазахстанТайнан: «У "Кайрата" есть все, чтобы выйти в финал ЛЧ»Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 2. Семеро известных и спасительный «дубль» МерлимаЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 3. Азербайджанский «интернационал» одолел ЧерногориюЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 8. Португалия – Латвия. LIVE!Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 6. Франция – Швейцария. LIVE!РоссияАлександр Попов: «В Тюмени еще не было соревнований такого уровня»Первая лига Завтра стартує сезон 2019/2020 у Першій лізіЮношеский футзалLVIV OPEN CUP (U-17). Представлення учасниківСборная УкраиныЗбірна України розпочала відбір на ЧС-2020 з упевненої перемоги БразилияСборная Бразилии: три товарищеских матча вместо Копа АмерикаСборная УкраиныОлександр Косенко: «Хотілося б, аби з кожною грою помилок ставало все менше» Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 1. Румыния начинает с ничьейФутзал в миреКОНМЕБОЛ отменил Копа Америка-2019ИспанияДуда может вернуться в ПримеруСборная УкраиныОлег Шайтанов оголосив склад жіночої збірної України на матчі зі СловаччиноюАссоциация футзала УкраиныЄвген Гордієнко працюватиме на матчах основного раунду відбору до КС-2020 у РумуніїКазахстанОптимальный состав и статус фаворита. Сборная Казахстана по футзалу стартует в отборе на чемпионат мира

LVIV OPEN CUP (U-17). Представлення учасників

Представлення учасників дебютного юнацького товариського турніру у Львові.

 

КІВС "Енергія" - проект співпраці львівського комунального закладу "Клуб Ігрових Видів Спорту" та ФК "Енергія". ЛКЗ "КІВС" створений 2018 року, після реформи системи ДЮСШ у м. Львові. Відділення футзалу КІВС на правах правонаступника не тільки увібрало у себе всі найкращі традиції підготовки молодих гравців ліквідованої ДЮСШ "Енергія", а й перейняло увесь якісний кадровий потенціал гравців та тренерів. "Енергетики" - постійні учасники офіційних всеукраїнських змагань з футзалу. Вже протягом двох сезонів команди "зелено-білих" приймають участь у найсильнішому дивізіоні серед юнаків - Юнацькій Екстра-лізі. Турнір "Futsal Lviv Open Cup" стане для львів'ян останнім етапом підготовки до третього сезону ЮЕЛ.

У складі команди U-17 у львів'ян є ряд гравців, які вже заявлені за головну команду клубу "Енергія" в Екстра-лізі. Це 16-річні Ярослав КВАСНІЙ, Ігор ТИМЦІВ і голкіпер Антон ЧУДНИЙ. Ба більше, Квасній та Тимців є гравцями молодіжної збірної України. Ще кілька гравців є потенційними кандидатами у склад "синьо-жовтих".

Керує цією командою тренерський тандем - Назарій Станкевич та Юрій Шукатка. Слід зазначити, що основний кістяк гравців команди - це вихованці Юрія Васильовича, який працює з ними близько 10 років.

Юрій Шукатка: "Турнір перед стартом сезону - це хороша ініціатива. У попередні роки ми були змушені шукати передсезонну ігрову практику або здебільшого упускати її. Цього разу у нас є шанс реально оцінити готовність команди до офіційних матчів. Дякуємо ініціативі організаторів турніру за таку можливість."
 

"Футзал-Дніпро" - дитячо-юнацький футзальний клуб з м. Дніпро. Молодий, амбітний клуб, який стрімко увірвався у футзальний простір України і такими самими темпами прогресує у своїй діяльності. Керівництво "дніпровців" має на меті відновити славні традиції футзалу у своєму регіоні. За свою коротку історію "Футзал-Дніпро" вже здобув вагомий трофей - Кубок України і не збирається зупинятися на досягнутому. Клуб з Дніпра є постійним учасником Юнацької Екстра-ліги, але поки "сині" вважаються міцним середняком. Слід зазначити, що команда традиційно проводить підготовку до ЮЕЛ на Львівщині, а саме в Трускавці. Так і буде цього разу, поєднюючи роботу на тренувальних зборах із змагальною діяльністю на "Futsal Lviv Open Cup".

Основу гравців цієї команди складають юнаки 2003 р.н., сильною стороною яких є саме командна гра. Експерти відзначають також позитивний мікроклімат в команді, який однозначно підтримується завдяки методиці тренерського штабу.

Головний тренер команди - Андрій Консевич. Тренер, який прогресує разом із своїм колективом. Андрій Вікторович вже досягнув певних здобутків, адже за короткий період роботи його вихованець Владислав ЧЕРНИШ став гравцем основи СК "Сокіл" (Хельницький).

Андрій Консевич: "Для нашої команди цей турнір - це частина підготовчого збору перед сезоном і підбиття підсумків роботи протягом двох місяців. Окрім цього хочемо подивитись на гравців і оцінити наскільки вони готові виконувати наші вимоги та тактичні настанови. Основне завдання - це аналіз тактичної, фізичної і психологічної підготовки перед початком Юнацької Екстра-ліги."
 

"Кардинал-ДЮСШ№4" - спільний проект футзального клубу Екстра-ліги "Кардинал-Рівне" і рівненської ДЮСШ№4, на базі якої проводить свої домашні матчі професійний клуб. ДЮСШ№4 - одна із найстарших футзальних шкіл України і постійний учасник офіційних всеукраїнських змагань з футзалу. В останні сезони рівняни почали активно утверджувати свої лідерські позиції в чемпіонатах та кубках України. Успішним для "кардиналівців" став сезон 2018-2019 рр., саме за його підсумком вони стали бронзовими призерами Юнацької Екстра-ліги. Цей успіх став ще більш значним, зважаючи на те, що це вдалось зробити гравцями молодшими за віком від базового. Участь у турнірі "Futsal Lviv Open Cup" ДЮСШ№4 розглядатиме як етап підготовки до свого третього сезону в ЮЕЛ.

Основу цієї команди, складають гравці 2004 р.н., які є на рік молодшими від офіційної категорії U-17. Проте цей фактор не заважає їм, а лише підтверджує перспективність цих гравців та дозволяє "Кардиналу-ДЮСШ№4" бути одним із претендентів на перемогу у нашому турнірі. Слід також зазначити, що ряд гравців, яким лише 15 років вже заявлені за основну команду "Кардинал-Рівне" в Екстра-лізі. Мова йде про Максима Маліновського, Дмитра Рибіцкого та голкіпера Дмитра Дяченка.

Успіхи команди безумовно позв'язані з роботою головного тренера Андрія Мозерова. Той факт, що в юнацькому футзалі тренер зумів створити боєздатний колектив, що за віком поступається базовиму і на рівних протистоїть суперникам та навіть здобуває нагороди, говорить сам за себе. В сезоні 2018-2019 рр., колегія тренерів визнала Андрія Мозерова найкращим тренером року.

Андрій МОЗЕРОВ: "Наші цілі на цьому турнірі пов'язані з підготовкою команди до сезону в ЮЕЛ, а саме: награвання зв'язків у четвірках, адаптація нових гравців, аналіз помилок, які ще можна поправити до початку чемпіонату. Також турнір розглядаємо як можливість покращити командну єдність та можливість насолоджуватись грою з сильними суперниками в хороших умовах."
 

СК "Сокіл" - футзальна школа одноіменного професійного клубу з м. Хмельницький, що виступає в найвищому професійному дивізіоні України - Екстра-лізі. Хоча сама школа відносно молода та все ж вже має певні здобутки. Команда, яка приїде до Львова на наш турнір, перемагала у чемпіонаті України, а у першому розіграші Юнацької Екстра-лізіги сезону 2017/2018 рр. "соколята" стали срібними призерами. Відзначається цей клуб і своєю принциповістю у бачені розвитку клубної піраміди та підготовки гравців. Тому починаючи з останніх сезонів клуб поставив вектор на європейські дитячо-юнацькі змагання, обходячи стороною офіційні всеукраїнські змагання з футзалу. Тому ми вже вважаємо своїм здобутком участь цієї команди в "Futsal Lviv Open Cup".

Базовий вік цієї команди - це юнаки 2003-2004 р.н., які вже довго перебувають у структурі "Сокола". Ба більше саме ця команда вважається дублерською у піраміді хмельничан і традиційно виступає у аматорській Преміум-лізі Хмельницького. Лідерами команди вважаються голкіпер Гринь та універсали Омарі і Барабаш, які у свою чергу є одними з найкращих гравців України свого віку.

Тренер команди - Віталій Розпаченюк. Тренер, який не так давно відкрився футзальній спільноті та який за короткий термін дав результат своєї роботи. Окрім командних здобутків на рівні дитячо-юнацького футзалу, Віталій Ігорович вже спрямував своїх вихованців у професійний футзал. Владислав Первеєв - гравець основи "Сокола", яскравий цьому приклад. 
 

МФК "Вінниця" - школа одноіменного аматорського футзального клубу з Вінниці. Формування футзальних команд відбувається здебільшого з дитячо-юнацьких футбольних клубів а саме з ФК "Темп" (Вінниця). Футзальні команди порівняно недавно почали свою активну участь в офіційних всеукраїнських змаганнях з футзалу. Прогрес клубу дозволив його керівникам подати заявку на участь у Юнацькій Екстра-лізі в сезоні 2019/2020 рр. Тому на наш турнір вінничани приїдуть у статусі дебютантів головного юнацького дивізіону країни.

Склад команди, який візьме участь у турнірі, для всіх велика загадка. Поки яскравих особистостей в цій команді немає і вона по праву може вважатись "темною" конячкою на "Futsal Lviv Open Cup". Також відомо, що до Львова МФК "Вінниця" приїде обмеженим складом, адже переважна більшість гравців поки залучена на матчі ДЮФЛУ.

Персона тренера МФК "Вінниці" не менш загадкова, ніж уся команда. Все, що відомо про Петра ДОБИЧІНА, так це його футбольна кар'єра в обласному чемпіонаті, а також тренерська діяльність з дітьми.
 

"Темп-ЗАЕС" - відома українська футзальна школа з м. Енергодар, Запорізька обл. Цей клуб являється однією із найстарших футзальних академій нашої країни. Енергодарський клуб випустив у світ професійного футзалу велику кількість гравців, які не тільки відомі своїми виступами на всеукраїнській арені а й за її межами у складі збірних команд України. "Темп-ЗАЕС" - постійний учасник і неодноразовий переможець офіційних всеукраїнських змагань з футзалу. Прогнозовано, що цей клуб також брав участь у Юнацькій Екстра-лізі, а саме в першому її розіграші 2017-2018 рр. Щоправда цей сезон у "енергетиків" не заладився і вони фінішували останніми. Відтак керівництво клубу прийняло рішення виступати у змаганнях нижче за рангом. На наш турнір "Темп-ЗАЕС" приїде в статусі учасника Першої ліги U-17.

Основу цієї команди складають юнаки 2003-2004 рр.н., які і хоч не виділялись в попередніх сезонах, проте, знаючи якими талантами наповнений цей регіон, можна очікувати, що перші "зірочки" ми побачимо вже на турнірі.

Окрему увагу слід приділити головному тренеру команди Ігорю Черненку. Тренер з яким пов'язані всі головні успіхи цього клубу вже пртягом довготривалого періоду. Мабуть, повноцінну картину вмінь цього спеціаліста покажуть самі ці факти - діючі гравці професіонали: Дмитро Литвиненко (ЕРА-ПАК, Чехія), Юрій Савенко та Ілля Бакінський (Продексім, Україна), Олександр Сухов (ХІТ, Україна), Олександр Карбула (ІнБев, Україна), Денис Соцький (Епіцентр К Авангард, Україна).

Джерело - facebook.com/FutsalLvivOpenCup/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.