Кубок УкраиныКубок України-2019/20. Перший попередній раунд. Результати, огляди, відеоКубок УкраиныКубок України. У першому матчі попереднього раунду «Галицька здоба» поступилася «Максимусу»Бровары“Подарунок” футзальній громаді Броварів від влади містаКазахстанТайнан: «У "Кайрата" есть все, чтобы выйти в финал ЛЧ»Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 2. Семеро известных и спасительный «дубль» МерлимаЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 3. Азербайджанский «интернационал» одолел ЧерногориюЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 8. Португалия – Латвия. LIVE!Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 6. Франция – Швейцария. LIVE!РоссияАлександр Попов: «В Тюмени еще не было соревнований такого уровня»Первая лига Завтра стартує сезон 2019/2020 у Першій лізіЮношеский футзалLVIV OPEN CUP (U-17). Представлення учасниківСборная УкраиныЗбірна України розпочала відбір на ЧС-2020 з упевненої перемоги БразилияСборная Бразилии: три товарищеских матча вместо Копа АмерикаСборная УкраиныОлександр Косенко: «Хотілося б, аби з кожною грою помилок ставало все менше» Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 1. Румыния начинает с ничьейФутзал в миреКОНМЕБОЛ отменил Копа Америка-2019ИспанияДуда может вернуться в ПримеруСборная УкраиныОлег Шайтанов оголосив склад жіночої збірної України на матчі зі СловаччиноюАссоциация футзала УкраиныЄвген Гордієнко працюватиме на матчах основного раунду відбору до КС-2020 у РумуніїКазахстанОптимальный состав и статус фаворита. Сборная Казахстана по футзалу стартует в отборе на чемпионат мира

Збірна України розпочала відбір на ЧС-2020 з упевненої перемоги

У першому матчі основного раунду відбору на чемпіонат світу підопічні Олександра Косенка впоралися з командою Косова.


Фото: Павло Кубанов

Збірна України стартувала в груповому турнірі основного раунду відбору на чемпіонат світу з футзалу. Нагадаємо, в групі 2, крім команди Олександра Косенка, боротьбу ведуть також збірні Словеніі, Косова і Північної Македонії, господарк турніру. Відзначимо, що в еліт-раунд вийдуть два кращі колективи з цього квартету.
 
Перший матч наші хлопці проводили з косоварами. І почали зустріч дуже потужно. Досить сказати, що до 10-й хвилині гри їх перевага за ударами було десятикратною! 10:1, причому 6 пострілів припали в площину, тоді як єдиний удар у виконанні гравців збірної Косова пройшов повз ціль.
 
Здавалося, гол назрівав. Так і вийшло, ось тільки влетів м'яч у ворота нашої збірної. Суперникам вдалася рідкісна контратака, два гравця вискочили на одного захисника, Черемі відрізав його поперечним пасом, а Руковці розстріляв ворота  0:1! Це, до речі, був перший удар в площину воріт Дмитра Литвиненка, а другий трапився вже перед самою перервою.
 
До честі наших збірників, вони поступалися в рахунку зовсім недовго. Якщо бути точним - 41 секунду ігрового часу! Шотурма виконав подачу до воріт, і Фаренюк з метра п'ятою відправив м'яч у сітку  1:1!
 
Після цього українці не послабили натиск, і незабаром були винагороджені голом. Штурм воріт Пренчі завершувався ударами з трьох, з чотирьох, з п'яти метрів  але воротар і захисники відбилися, відправивши м'яч на кутовий. Ненадовго: подачу Микитюка замкнув Шотурма і вивів нашу команду вперед  2:1.
 
Другий тайм став бенфісом збірної України в цілому і Сорокіна зокрема. Дмитро оформив хет-трик, причому два голи забив як під копірку - зліва пробив точно в дальню дев'ятку. Гарним був 4-й гол нашої команди: перехоплення на половині поля суперника, а далі пішла карусель, в якій взяли участь всі польові гравці. У підсумку на удар вивели Зварича, а той гарматним ударом прошив і захист, і голкіпера. На завершення всього Малишко ще й перевірив на міцність каркас воріт спорткомплексу в Скоп'є!
 
7:1  впевнена і беззастережна перемога збірної України залишила і непогане враження від гри, і, головне, відмінні шанси на вихід в наступний етап відбору. У п'ятницю, 25 жовтня, наша команда битиметься зі словенцями, а косовари  з господаркою турніру, збірної Північної Македонії.

Відбір на чемпіонат світу. Основний раунд. Група 2. 1-й тур
Україна
 Косово - 7:1
Голи:
Фаренюк (12), Шотурма (18), Сорокін (23; 28; 33), Зварич (25), Королишин (34)  Руковці (12).
Попередження: Топіла (32).
Україна: Дмитро Литвиненко (Євген Іваняк, Кирило Ципун)  Тарас Королишин, Сергій Малишко, Микола Білоцерківець, Володимир Разуванов, Петро Шотурма, Ігор Корсун, Олександр Педяш, Сергій Журба, Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Дмитро Сорокін.
Косово: Пренчі (Рамадану)  Топіла, Черемі, Краснічі, Руковці, Пачарізі, Гюсен, Дервішай, Маджаррай, Гьіновці, Краснічі, Мазреку.
Спорткомплекс: «Яне Санданські» (Скоп'є, Північна Македонія). 

Джерело  sport.ua

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.