БеларусьАлександр Даниленко: «У «Форте» очень преданные болельщики»Экстра-лигаЗаколдованный Львов: "Продэксим" в гостях проиграл "Энергии"Юношеский футзалОприлюднено перелік гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборіКиевТарас Самборський: «Виграли чемпіонат світу завдяки командній грі, навички якої шліфували у Київській футзальній лізі»БеларусьБеларусь. Победа БЧ, неудача «Витэна», покер Михаила Грицыны и хет-трик Дениса МазногоЭкстра-лигаПетра Шотурму визнано найкращим футзалістом 2018 рокуЧехия«Спарта» выходит в финал плей-оффЖенский футзалЮлія Дударчук покидає полтавську команду «ПЗМС»РумынияРумыния. Финал. Две победы «Империал Вет»ПортугалияДиего Ронкальо: «Мы могли бы выиграть Лигу чемпионов»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 6-й тур. Прогноз від Дмитра СорокінаПервая лига «Ураган-2-КФВ» – бронзовий призер Першої лігиКазахстанИгрок сборной Азербайджана перебирается в чемпионат ОАЭИталияИталия. «Наполи» сравнивает счет в серии, «Пезаро» – в шаге от финала плей-оффФутзал в миреМежконтинентальный кубок-2019: определились участникиПервая лига Первая лига. Серия за 3 место. 2 матч. LIVE!ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы вторых матчей 1/4 финала плей-оффИспанияДиего Зуффо («Барса Ласса»). Лучшие моментыПольшаПольша. Экстракласа. 25 тур. «Торунь» берет «серебро» БеларусьБеларусь-2018/19. 30 тур. Голы украинских бомбардиров

Олександр Косенко: «Наші вболівальники хотіли подивитися на збірну на тлі чемпіона Європи. Але нічого не вдієш, зіграємо в Португалії...»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко розповів про підготовку команди до товариських матчів із Португалією.


Синьо-жовті повинні були провести дві зустрічі з чинними чемпіонами Європи в Запоріжжі. Однак після звернення суперників до Асоціації футзалу України матчі було скасовано у зв’язку з воєнним станом у деяких областях України. Пізніше спаринги перенесли до португальського міста Ріу-Майор. Поєдинки пройдуть там 4—5 грудня (початок — о 21.00 за київським часом).

Наставник нашої збірної Олександр Косенко, який викликав на ігри з португальцями 14-х виконавців, розповів про підготовку команди.

— Як у команді сприйняли ситуацію, що склалася?
— Ми — залежні люди, і це не наша ініціатива. Звичайно, ми були розчаровані, адже хотіли зіграти вдома, був великий ажіотаж довкола матчів у Запоріжжі. Уболівальники хотіли подивитися на свою збірну на тлі чемпіона Європи. Було витрачено чимало сил, моральних та матеріальних засобів, але все виявилося марним. Та це життя, полетимо, будемо грати на виїзді.

— Коли вирушаєте до Португалії?
— Відправляємося в неділю, виліт близько 15-ї години. Додому повертаємося в четвер, 6 грудня.

— Чи вдалося викликати до лав збірної всіх найсильніших?

— На жаль, ні. Деякі гравці отримали травми, наприклад, Сергій Журба. Але всі викликані на спаринги футзалісти здорові й полетять до Португалії.

— Що змінилося у збірній Португалії після її перемоги на Євро-2018?
— Кардинальних змін не відбулося. Наприкінці жовтня я дивився їхні товариські матчі з Японією, обидва завершилися з рахунком 1:1. Щодо складу суперників на спаринги треба уточнити деякі нюанси. Обіцяли, що Рікардіньо зіграє.

— У спарингах збірна України експериментуватиме, чи результат також ставиться за мету?
— Завжди хочеться здобути хороший результат. Але більшою мірою він важливий в офіційних матчах. Однак у товариських зустрічах також треба грати на перемогу, бо який тоді сенс виходити на майданчик? Результат має бути наслідком нашої гри. Ні, ми не просто станемо й будемо відбиватися, намагаючись перемогти — 1:0. Ми будемо намагатися грати, давати можливість проявити себе і молодим, і досвідченим футзалістам.

Джерело - ФФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.