Чемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»

Віталій Радевич: "Прагну закріпитись у складі збірної України"

Гравець “Енергії” та збірної України Віталій Радевич прокоментував клубній прес-службі товариські матчі національної команди проти Хорватії.

 

Нагадаємо, що перший поєдинок завершився внічию 1:1, а у другому “синьо-жовті” святкували перемогу  3:0.

 Віталію, як оцінюєш два матчі з хорватами, за грою та результатом? У другому поєдинку наша команда додала чи хорвати зіграли гірше?
 Матчі вийшли інформативними для тренерського штабу. Суперник підбирався по стилю гри відповідно до нашої групи на відборі до Чемпіонату світу. Важливо, щоб ми вже починали розуміти як ефективно їм протистояти. Балканські команди фізично сильні, з ними важко в боротьбі один в один, вони добре захищаються, шукають більше стовпа.

У першому матчі десь була скутість у діях на майданчику. Тренер наголосив на цьому і поміняв у перерві малюнок гри. Ми стали грати за схемою 4-0, щоб звільняти зони і в них забігати, тому що при грі 3-1 не все вдавалось
 хорвати були добре організовані в захисті. Але ми так і не змогли забити у другому таймі, тому, на жаль, не перемогли, хоч шанси для цього були.

Наступного дня після першого матчу у нас був перегляд, на якому нам наголошували як потрібно грати, щоб створювати проблеми хорватам. Ми далі працювали за схемою 4-0, старались додати, грали трьома четвірками, щоб був темп, багато працювали на м’ячі і атакували. У другому поєдинку тренери були задоволенні грою та результатом.


 Що тобі особисто вдалось, а що не вдалося у цих іграх?
 Якщо говорити про мене особисто, то моя задача закріпитись у збірній і допомагати здобувати результат своєю грою. Я думаю, що поки не показую такий рівень гри за збірну, як за “Енергію".  Не вдається забити: маю моменти, але не можу використати їх. Таке враження, що чим більше хочеш забити, тим менше це вдається, і м’яч не йде у ворота. Але я стараюсь і вважаю, що все повинно бути поступово. З кожним матчем потрібно додавати, тренери у мене вірять і підтримують, так як і партнери по команді — у нас хороший колектив.

 Для тебе це вже не перший виклик у збірну, наскільки це мотивує до подальшої роботи над собою?
 Це показує, що я на правильному шляху і заставляє ще більше працювати. У мене є поставлені задачі перед собою і те, що мене викликають в збірну, це одна із них. Але це не означає, що не треба прогресувати далі  досконалості немає меж, і тільки працею ти можеш ставати ще кращим.

Джерело
 Прес-служба ФК “Енергія”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.