ИспанияХесус Эрреро («Мовистар Интер»). Лучшие сейвы в сезоне-2018/19БеларусьАлександр Даниленко: «У «Форте» очень преданные болельщики»Экстра-лигаЗаколдованный Львов: "Продэксим" в гостях проиграл "Энергии"Юношеский футзалОприлюднено перелік гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборіКиевТарас Самборський: «Виграли чемпіонат світу завдяки командній грі, навички якої шліфували у Київській футзальній лізі»БеларусьБеларусь. Победа БЧ, неудача «Витэна», покер Михаила Грицыны и хет-трик Дениса МазногоЭкстра-лигаПетра Шотурму визнано найкращим футзалістом 2018 рокуЧехия«Спарта» выходит в финал плей-оффЖенский футзалЮлія Дударчук покидає полтавську команду «ПЗМС»РумынияРумыния. Финал. Две победы «Империал Вет»ПортугалияДиего Ронкальо: «Мы могли бы выиграть Лигу чемпионов»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 6-й тур. Прогноз від Дмитра СорокінаПервая лига «Ураган-2-КФВ» – бронзовий призер Першої лігиКазахстанИгрок сборной Азербайджана перебирается в чемпионат ОАЭИталияИталия. «Наполи» сравнивает счет в серии, «Пезаро» – в шаге от финала плей-оффФутзал в миреМежконтинентальный кубок-2019: определились участникиПервая лига Первая лига. Серия за 3 место. 2 матч. LIVE!ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы вторых матчей 1/4 финала плей-оффИспанияДиего Зуффо («Барса Ласса»). Лучшие моментыПольшаПольша. Экстракласа. 25 тур. «Торунь» берет «серебро»

Олександр Косенко: «Збірна Чехії складається з атлетичних гравців, які непогано працюють з м`ячем»

Головний тренер збірної України Олександр Косенко розповів про підготовку до матчів з Чехією, які сьогодні і завтра відбудуться у Хрудімі та Кутній Горі, а також розкрив майбутні плани команди.


– Олександре Петровичу, як оціните майбутнього суперника?

– Це команда належного рівня. Збірна Чехії складається з атлетичних гравців, які непогано працюють з м`ячем. Вони мають спортивну нахабність та завжди націлені на перемогу у кожному єдиноборстві. Також однією з переваг чехів є вдалий розіграш стандартів та зіграність, оскільки одразу з декількох клубів викликані по 3-4 граців, що сприяє їхньому взаєморозумінню на паркеті. Не дарма вони зіграли внічию 5:5 з Росією, двічі здолали нідерландців на їхньому паркеті, що свідчить про рівень наших майбутніх суперників.

– Багатьох гравців збірної Чехії знає капітан нашої команди Дмитро Литвиненко. Чи проводили з ним якісь консультації з цього приводу?

– Так, була невеличка бесіда, але подробиці нехай залишаться у секреті.

– Цього разу збірна проводитиме свої матчі у різних містах. Це робочий момент або ж певна незручність, зважаючи на переїзди і,можливо, різне покриття майданчиків?

– Нічого страшного у цьому не бачу. Все абсолютно нормально. Всі перебувають у рівних умовах.

– На поєдинки з Чехією викликано переважно молодих гравців. Розкажіть, чому прийняли таке рішення?

– Хочемо переглянути молодих виконавців та найближчий резерв. Цікаво їх перевірити з таким суперником, коли поруч немає надзвичайно досвідчених гравців. Як на мене, це цілком природне рішення.

– Коли збірна України проведе найближчий домашній матч?

– Завжди намагаємося грати в Україні. Наприклад, у 2017 році ми грали лише вдома (збірна провела міжнародні товариські поєдинки з Іспанією та Італією, а також у Києві проходили матчі Основного раунду Євро-2018). Минулого року ми мали приймати Португалію у Запоріжжі, але змушені були зіграти на майданчику суперника з об`єктивних причин. Нині тривають перемовини про те, аби у квітні зіграти в Україні зі збірною Хорватії. За можливості завжди прагнемо того, аби до нас приїздили сильні збірні і глядачі спостерігали за грою як нашої команди, так і суперника. 

– До офіційних матчів залишається близько 9 місяців. Розкажіть, який план підготовки матиме збірна перед відбірковими матчами до чемпіонату світу-2020, які, до слова, прийматиме Україна?

– Готуватимемося завдяки проведенню навчально-тренувальних зборів та товариських матчів. Зараз шукаємо для себе суперника на осінній період. Є різні варіанти, але не хотілося б їх озвучувати, оскільки остаточного підтвердження поки що немає.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.