Ассоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету аматорського та масового футзалу АФУЧемпионаты ЕвропыЄвро-2018: сьогодні відбудуться перші матчі раунду плей-офОдессаОдесса: Кубок лиги Содружества стартовал!Экстра-лигаСуперкубок Украины. Продэксим – ХИТ. Анонс от Sport.uaЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. Ігор Москвичов та Олег Лук’яненко – про майбутній матчХарьковЛучшие голы 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лига12.09. 19.00 Суперкубок Украины. LIVE!БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Экстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсМеждународный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"ДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»Международный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)ХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)Международный футзалВідомий український футзаліст зароблятиме 60 тисяч на місяцьВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: чемпионы - «Десна» (60+) и «Черное море» (50+), обладатели Кубка (40+) - «Агропродсервис» и «Черное море»!Суми: футзальні плани

Сергій Піддубний: «Немає гравців, які б нас підсилили»

МФК «Кардинал-Рівне» продовжить шукати та переглядати потенційних новачків. Про це під час зустрічі із журналістами розповів головний тренер команди Сергій Піддубний. За його словами, наразі у таборі команди лише 11 виконавців (у тому числі два воротаря та двоє травмованих). Втім, на трансферному ринку МФК «Кардинал-Рівне» зіткнувся із труднощами.
 
 
Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:
- Найбільша наша проблема зараз – це недоукомплектація. Але зараз немає таких гравців на трансферному ринку, які справді могли б нас підсилити. Ми працюємо у цьому напрямку і сподіваємося, що зможемо знайти потрібне кадрове поповнення вже до першого офіційного матчу сезону. Поки-що, команду поповнив лише Антон Клушин. Хоча, як він сам зізнався, йому поки дуже непросто підлаштуватися під мої вимоги. Але він старається, прогресує, тому ми його залишили.
 
Наразі у складі МФК «Кардинал-Рівне» 11 гравців. Це воротарі Микола Дурбан і Юрій Свинарчук, а також польові гравці – Сергій Піддубний, Олександр Басич, Артем Фаренюк, Володимир Кручок, Павло Концеба, Павло Дармовіс, Владислав Зелінський, Антон Клушин. Залишився у команді ще принаймні на сезон і гравець збірної України Богдан Новак, який зараз відновлюється після операції.
 
Михайло КОНДРАТЮК, віце-президент МФК «Кардинал-Рівне»:
- Ми отримали щодо нього дуже багато пропозицій. У тому числі з-закордону. Ми дуже вдячні президенту нашого клубу, який зумів вмовити Богдана залишитися в нашій команді ще принаймні на сезон. Це зважаючи на те, що трансферний ринок практично відсутній, всі за можливості намагаються виїхати закордон. А всі українські клуби шукають посилення.
 
Крім того, МФК «Кардинал-Рівне» зіткнувся із проблемою відсутності власних вихованців, які були б готовими вже сьогодні допомогти головній команді.

Володимир ВАЛЯВКА, президент МФК «Кардинал-Рівне»:
- Зараз мені потрібно зосередитися на тому, аби команда увійшла у сезон укомплектованою потрібними виконавцями. В нас є проблема із молодими кадрами. В нас є талановиті хлопці 12-13 років, але просто немає молоді, яка могла б вже сьогодні нам допомогти. Ми цю проблему спробуємо вирішити шляхом відкриття в ДЮСШ-4 ще однієї посади тренера. Шукатимемо талановитих хлопців. Можливо, з’явиться команда наша у Другій лізі, де виступатимуть молоді гравці віком до 21-го року. Тим паче, цей пункт є серед вимог асоціації футзалу.
 
Нагадаємо, вже 30-го серпня МФК «Кардинал-Рівне» стартує на «Lviv Open Cup».
 
Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.