Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»

Володимир Фелишин: «Нам би не завадили ще один-два хороших виконавці, тому ми надалі проводимо селекційну роботу»

Про плани підготовки до нового чемпіонату, традиційний турнір «Кубок Львівщини» і про терміни старту Екстра-ліги розповів виконавчий директор ФК «Енергія» Володимир Фелишин у коментарі клубній прес-службі.


 Команда зібралась на початку цього тижня, в понеділок, гравці пройшли попередній внутрішній медогляд у клубного лікаря. Далі були відновлювальні процедури, а зараз ми працюємо над фізичними кондиціями  тренування на свіжому повітрі і на тренажерах.

Наступного тижня у понеділок буде повний медогляд, також тренування. А в середу команда вирушає на десятиденний тренувальний збір в Карпати — село Плав’є Сколівського району. Там є всі умови для хорошої підготовки команди.

 Який стан гравців, всі здорові?
 Так. Єдине, Андріан Гнатів ще проходить відновлення після травми і операції. Решта всі в строю.

 Чи буде ще підсилення команди?   
 Ви знаєте, що до «Енергії» приєднався Юрій Когут. Тарас Кузь в минулому сезоні повернувся до команди. Нам би не завадили ще один-два хороших виконавці, тому ми надалі проводимо селекційну роботу, але не все так просто.

 Які заходи заплановані після тренувального збору?
 Після збору в Карпатах ми повертаємось до Львова, будуть тренування у палаці спорту «Галичина».

Потім у планах є XI турнір «Кубок Львівщини-2020», який розпочнеться 4 серпня. На сьогодні вже п’ять команд надали підтвердження участі у турнірі: це «Продексім» (Херсон), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Кардинал-Рівне», «ІнБев» (Житомир) та, звісно, «Енергія». Буде ще одна команда  зараз ведуться перемовини з мінською «Століцею» (Білорусь), але все залежить від ситуації в Україні з епідемією та можливістю перетину кордону. Вони зацікавлені приїхати, але чи вдасться  ще не знаємо. У разі чого будемо запрошувати інші команди з України.

Згодом плануємо участь у ще одному передсезонному турнірі або ж дві-три товариські гри провести, наприклад, з тою ж «Століцею» або нашими командами.  

Крім цього, наші молоді гравці набиратимуться досвіду у КІВС «Енергія», яка братиме участь у літньому чемпіонаті Львова.  

Загалом всі плани розписані, але маємо ситуацію з коронавірусом. Планувати можна багато чого, але чи все вдасться, не знаємо. Будемо сподіватись, що все буде добре.  

 Яка є інформація про старт нового чемпіонату?
 За попередньою інформацією, яку ми отримали від керівників Асоціації футзалу України, чемпіонат розпочнеться 22 серпня. Є неофіційна інформація про участь десяти команд в Екстра-лізі  «ДЕ Трейдинг» вже офіційно підтвердив участь, також додається команда з Харкова. Якою буде система розіграшу ще невідомо, можливо повернемось до плей-оф, але поки що чіткої інформації з цього приводу немає.

Джерело  Пресслужба ФК «Енергія»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.