Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналуИспанияRFEF штрафує клуби на суми до 2000 євро за гру за носіння логотипу LNFSРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!Детский футзалЧемпіонат України (U-15) 2020/21. Підсумки після другого туруСербияБоян Павичевич: «Те, кто играет в Сербии, зарабатывают от 1000 до 1500 евро, а за границей наши игроки получают от 4000 до 5000 евро»Лига чемпионов-2020/21. 1/16 финала. Триллер во Франции и неожиданность в ПольшеЛига чемпионов УЕФА«Продексім» вийшов в 1/8 фіналу Ліги чемпіонівИспания«Барса» теряет Серхио ЛосаноАргентина«Бока Хуниорс» – чемпион Аргентины-2020РоссияМарат Абянов: «Футзальная школа должна быть при каждом футбольном клубе»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 10. ВРЗ – Столица. LIVE!ПольшаВіталій Байцур продовжить кар’єру в «Fit-Morning Gredar Futsal»Лига чемпионов УЕФАКака: «Соперник наверняка постарается нас удивить»Футзал в миреРоман Смірнов очолив польський «Fit-Morning Gredar Futsal»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 17. LIVE!Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Несмотря на проблемы, желание побеждать должно быть на первом месте»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). ІнБев (Житомир) – Ураган (Івано-Франківськ). АнонсЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021: анонс матчів 1/8 фіналу

Жорж Браз: «Я чекаю на дві захоплюючі гри»

Жорж Браз і Жоау Матуш чекають двох відмінних матчів проти Бразилії в Лісабоні


У вівторок національна збірна Португалії проведе останнє тренування у Центрі підготовки у Ріу-Майорі перед матчами з Бразилією. Один з яких запланований на 21:55 середи (30 січня) у спорткомплексі імені Жоау Роші, а інший на 19:00 п'ятниці (1 лютого) у спорткомплексі Да Луж №1 лісабонської «Бенфіки».

Жорж Браз говорить про важливість і своєчасність можливості зіграти з таким суперником. Тренер національної збірної також підкреслює той факт, що ці два матчі пройдуть в двох важливих для футзалу залах, просячи португальців прийти і підтримати команду, тому що це  будуть «дві надзвичайно конкурентні гри».
 

Тренер вважає, що ці ігри - прекрасний спосіб продовжити цикл підготовки до Кубка світу, оскільки доведеться грати проти команди, яка не є європейською, і є однією з найкращих у світі. Концентруючись на перемозі, Жорж Браз каже, що готує сьогодення і майбутнє, а тому ці дві гри є справжньою перевіркою для Португалії, яка більш ніж готова зіткнутися з найкращими командами світу, гарантуючи, що команда прагне перебувати в когорті топ-збірних. Він говорить, що це хороша нагода, щоб покращити статистику (Бразилія виграла 16 матчів і 4 рази зіграла внічию з Командою обраних).

Говорячи про тиждень, сповнений емоцій, в якому вони згадали важливі речі, які були зроблені з акцентом на майбутнє, також пам’ятає про жіночу збірну, яка зараз перебуває на порозі участі в чемпіонаті Європи (відбудеться з 15 по 17 лютого в Гондомарі).

Жоау Матуш розглядає перспективу «двох великих матчів між двома великими збірними». Захисник «Спортінга» підкреслює важливість підготовки до кваліфікації Кубка світу і закликає глядачів прийти на обидва матчі у Лісабоні, гарантуючи, що на них чекатимуть дуже цікаві і конкурентні ігри.
 

Жартома він говорить про своїх товаришів зі «Спортінга», які будуть з іншого боку, кажучи, що він не мав їх на увазі, коли говорив про індивідуальні якості бразильських гравців. У серйозному тоні він додає, що треба грати проти товаришів по команді.

Саме в Ріу-Майорі у Команди обраних почалася підготовка до чемпіонату Європи, який виграла 2018 року, а також саме в Ріу-Майорі національна жіноча збірна готується взяти участь у першому розіграші жіночого Євро. Обидві команди ділять один і той самий зал, а тому один з капітанів команди не хотів втратити можливість залишити послання великої впевненості португальським гравчиням, і сподівається, що матиме змогу поїхати в Гондомар 17 лютого, щоб подивитися фінал.

Квитки на обидва матчі з Бразилією будуть безкоштовними. Ті, хто не зможе відвідати зустрічі у залі, зможуть подивитися їх по телевізору. 

Ось список викликаних гравців:
Фундао: Марсіу;
Буріньйоса: Тунья;
Леоес: Бебе;
Інтер Мовістар: Рікардінью;
Брага: Нілсон, Тьягінью, Вітор Угу;
Бенфіка: Андре Коелью, Бруно Коелью, Фабіу Сесіліу, Тьягу Бріту; 
Спортінг: Ерік Мендонса, Жоау Матуш, Пані.

За матеріалами ПФФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.