Чемпионат ЕвропыМико Мартич: «Покрытие площадки не способствовала конструктивной игре»Сборная УкраиныВалерій Легчанов: «Збірна зіграла гідно, але цього виявилось замало»ХарьковскаяРоман Перадзе: «Якщо не фінансово, то хоча б ставленням до тренувального процесу ми намагаємося відповідати професійній команді»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 14 тур. Прогнозируемые разгромыЛьвовскаяГранд ліга Львова: "Фуджікура" знову сильніша за "Бастіон"КазахстанНиколай Иванов: «Кто придет в «Кайрат», тот придет и в сборную»Сборная УкраиныСборная Украины после ЧЕ-2018 опустилась на шестое место в ЕвропеХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ХарьковаБеларусьБеларусь, 18-й тур: в дерби лидеров сильнее «Столица»ВетераныКака: «Отношения важнее достижений»Чемпионат ЕвропыTop 10 Goals EURO Futsal Slovenia 2018КазахстанКакау: «Я дал свой максимум для Казахстана» (+ видео)Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 10: «АРПИ Запорижжя» – победитель группы «Восток»Чемпионат ЕвропыИтоги Евро-2018 от UEFA.comПервая лига ​Перша ліга. Група "Захід". 10 тур. "Ураган-2-КФВ" – у "Фіналі чотирьох"ПортугалияЖорж Браз продлил контракт со сборной Португалии до 2020 годаРоссияЭмиль Алиев: «Контракт с тренером Скоровичем будет продлен до чемпионата мира»Чемпионат ЕвропыFutsalplanet: «MVP чемпионата Европы заслуживал Дуглас»Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 10-й тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Размышления о размышлениях, или читайте ua-football.com

«Епіцентр К2»: зі щитом із Броварів

На два дні (19 і 20 січня) столицею українського футзалу стали Бровари, де відбувався четвертий всеукраїнський турнір EPICENTR BROVARY OPEN CUP. Традиційно турнір організовував місцевий будівельно-господарський гіпермаркет «Епіцентр К». Кожного разу турнір розширяється як за кількістю учасників, так і за географією населених пунктів, які вони представляють. Цього разу 12 учасників представляли 9 міст нашої країни. До речі, навіть в столиці подібні турніри не проводяться. Потішило також те, що на трибунах збиралася доволі пристойна кількість уболівальників, особливо якщо враховувати, що турнір відбувався в робочий час.

Зрозуміло, що перед стартом турніру проглядалися фаворити, які й дійшли до півфіналів, але відверто прохідних матчів практично не було. Особливо цікавим видалося броварське дербі «Епіцентр К44» - СК «Беркут» з камбеком «беркутівців», трилер під назвою Епіцентр К (Черкаси) – Епіцентр к (Одеса), чвертьфінал між харківськими «Епіцентром К3» і черкаським «Епіцентром К», півфінали і фінал.
 

Господарям в черговий раз не вдалося виграти свій власний турнір, що вкотре демонструє те, що все чесно і перемагає найсильніший. Броварчани цілком могли претендувати принаймні на срібні нагороди, але справжня епідемія травм їх сильно підкосила в перший день і другий день доводилося проводити лише з 5-ма польовими гравцями. Харківський «Епіцентр К3» продовжив свою традицію з кожного Оупен капу вивозити медалі. Як пожартував один із лідерів колективу Андрій Кравченко, наступного разу у Бровари «сині» привезуть 4-х польових гравців і виграють турнір. «Епіцентр К2» (Київ) просто довів свій клас, адже мав найсильніший підбір гравців серед усіх учасників. Також відзначимо харківський і одеський «Епіцентри», які за певних обставин могли розраховувати на більше.

В індивідуальних номінаціях переможці такі:

Найкращий гравець – Сергій Степаненко («Епіцентр К44», Бровари)

Найкращий воротар – Дмитро Прокопець («Епіцентр К3» Харків)

Найкращий бомбардир  - Дмитро Долгов («Епіцентр К3» Харків)


Ну а ми знову доповнимо офіціоз власними номінаціями.

Подвиг турніру

Срібні нагороди семи «спартанців», пробачте харків’ян, а ще точніше «Епіцентру К3». 5 польових гравців і 2 воротарі – виявляється, що навіть з такими обмеженими кадровими ресурсами можна боротися за найвищі місця. Не обійшлося звісно і без долі везіння, як от у чвертьфіналі з черкаськими одноклубниками, а у півфіналі з броварськими, але результат є результат. Міг у цій номінації опинитися і броварський «Епіцентр К44», але кадрові проблеми в ньому почалися не одразу та й підсумковий результат трошки гірший, ніж у представників Слобожанщини.
 

Матч турніру

«Епіцентр К2» (Київ) – «Епіцентр К3» (Харків). Це був нелегкий вибір, адже у серії плей-оф було декілька захопливих матчів, але, все ж таки, фінал є фінал. Видовищна гра двох гідних суперників з драматичною розв’язкою. Хтозна яким би був рахунок, якби харків’яни привезли хоча б на пару гравців більше.

Найкрасивіший гол

На турнірі було декілька справжніх шедеврів, але ми віддамо пальму першості представнику харківського «Епіцентру К3» Дмитру Лук’янчуку. Його суперудар з відскоку з 10 метрів з правого флангу у фінальному матчі прикрасить будь-який хіт-парад голів. Посилання для перегляду шедевру: https://youtu.be/ft2uWTT4qBQ?t=10m

Четвертий «будівельний» турнір у Броварах завершено, але організатори вже пообіцяли, що далі буде більше і краще. На наступний раз обіцяють цілих 16 команд і три дні змагань. Судячи з коментарів учасників, повернутися у пристоличне місто готові усі, тож вже зовсім скоро зал БВУФК побачить нові баталії старих знайомих.

Джерело - http://futsalkiev.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.