РоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у ПольщіФутзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»

П'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і Польщу

"Дракони" запланували ряд контрольних матчів та участь у турнірі

 


Івано-франківський "Ураган" продовжує підготовку до нового сезону, до старту якого залишився буквально місяць. "Дракони" стигли провести три тижні  в Івано-Франківську, впродовж яких закладали основи фізично-функціональної підготовки. Далі по курсу – базовий навчально-тренувальний збір в Польщі, де впродовж десяти днів, 17-27 серпня, підопічні Максима Павленка працюватимуть над техніко-технічними діями.
Втім, перед тим, як дістатися до міста Члухов, "ураганівці" 14 серпня вирушили до Литви, де заплановано два спаринги. 16 і 17 серпняівано-франківці зіграють два товариські матчі з каунаським "Вітісом", в якому тренером-консультантом працює екс-наставник харківського "Локомотива" Павло Пікалов. Дворазові чемпіони країни прийматимуть українських візаві в рамках підготовки до попереднього раунду Ліги Чемпіонів.
 
Наступного тижня, 20 та 22 серпня, "ураганівці" проведуть планові матчі вже в Польщі – двічі зустрінуться з "Red Devils" (Хойніце), який готується до повернення в Екстракласу. За "червоним дияволів" виступають троє українців з Сум - Віталій Колесник, Євген Мороз та Андрій Бурдюг. А наприкінці зборів, 26 серпня, франківські "дракони" зійдуться у спарингу з "Red Dragons" (Пнєви), кольори якого захищає ще один українець Роман Вахула. Завершиться польський вояж участю у міжнародному турнірі 
"Futsal Masters 2018", який пройде 28 серпня - 1 вересня.
Нагадаємо, що на навчально-тренувальний збір "Ураган" вирушив без трьох гравців – 
Миколи Микитюка, Адрія Цілика та Андрія Лисенка, які отримали виклик у студентську збірну на Чемпіонат Світу (18-27 серпня, Казахстан). Натомість, до команди приєднався новобранець Юрій Когут, а також четверо "дублерів" - Петро Сенюк, Владислав Звертаний, Олег Негела і Віталій Коробка, який теж нещодавно долучився до "Урагану-2 КФВ".
 
 
"УРАГАН" У МІЖСЕЗОННІ:
23-29 липня: втягуючий цикл
30 липня -16 серпня: базова підготовка
17-27 серпня: навчально-тренувальний збір в Польщі
16-17 серпня: товариські матчі "Ураган" - FC "Vytis" (Каунас, Литва)   
20 і 22 серпня: товариські матчі "Ураган" - "Red Devils" (Хойніце, Польща)
26 серпня: товариський матч "Ураган" - "Red Dragons" (Пневи, Польща)
28 серпня - 1 вересня: міжнародний турнір "Futsal Masters 2018" (Польща)
 
Джерело -
uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.