РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»ВетераныВетераны. День 4. ФиналыВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!Экстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваЖенский футзалУкраїна – Білорусь – 4:2. Післямова + ВІДЕО РоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Анонс. Уравнение со многими неизвестнымиВетераныВетераны. День 3Чемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕОЭкстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає чемпіонат із впевненої перемогиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». Анонс

«Титан» підписав чотирьох новачків

Бронзовий призер комплектується на наступний сезон.

Після того як «Титан» залишила велика група гравців, серед яких і Орест Боргун, покровська команда знайшла їм заміну. Ряди «титанівців» поповнив квартет гравців, які зовсім нещодавно виступали у складі «Продексіму» - Богдан Свірідов, Дмитро Калуков, Максим Бессалов і Микита Шпигар. Перші троє виграли чемпіонат у складі «мельників» і після цього залишили клуб як вільні агенти. Микита Шпигар починав сезон у «Продексімі» після чого перейшов в «Ураган», але дуже швидко припинив співпрацю і з івано-франківським клубом.

Богдан Свірідов у минулому сезоні зіграв за «Продексім» в екстра-лізі 23 матчі (+1 анульований з «Юні-Ламаном»)/10 голів+2 гольові передачі (+1 гол і 1 гольова передача з «Юні-Ламаном»), 4 матчі у Кубку України/2 голи+1 гольова передача, 6 матчів у Кубку УЄФА/3 голи+1 гольова передача, а також 1 матч у Суперкубку України.

Дмитро Калуков минулого сезону програв конкуренцію на позиції нападника новачкам Фумасі і Миколі Білоцерківцю, і отримував мізерну кількість ігрового часу, хоча і зіграв у великій кількості матчів. «Стовп» має такі показники: 24 матчі (+1 анульований з «Юні-Ламаном»)/7 голів+2 гольові передачі у екстра-лізі, 4 матчі/1 гол у Кубку України, 6 матчів у Кубку УЄФА/1 гол+1 гольова передача, а також 1 матч у Суперкубку України.

Максим Бессалов у сезоні 2017/18 награв в екстра-лізі 20 матчів (+1 анульований з «Юні-Ламаном»)/2 голи+1 гольова передача, 4 матчі у Кубку України, 3 матчі у Кубку УЄФА/1 гол, а також 1 матч у Суперкубку України.

Микита Шпигар встиг зіграти у «Продексімі» 6 матчів в екстра-лізі (+1 анульований з «Юні-Ламаном»)/2 голи+1 гольова передача, а також 1 матч у Суперкубку України. Після цього універсал сумарно відіграв 15 хвилин у 2 екстра-лігових матчах за «Ураган» і на цьому сезон для нього завершився, оскільки грати в 3 клубі впродовж сезону заборонено.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.