Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Підсумковий результат для нас негативний, але ми його сприймаємо, як проміжний етап»УкраинаФінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах Лига чемпионов УЕФАФинал четырех Лиги чемпионов пройдет в Барселоне в октябреЧемпионат мираВизначено нові дати проведення усіх турнірів під егідою УЄФА серед футзальних збірнихЭкстра-лигаВіталій Скорий: «Проти Феррао має захищатися не один гравець, а вся команда»ВетераныАндрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»ПортугалияИван Чишкала – игрок лиссабонской «Бенфики»ВетераныV Регулярный чемпионат Украины 40+. Лучшие – Поддубный, Лысенко, МосквинФутзал в мире«ЕРА-ПАК» став ФК «Хрудім»Беларусь«Столица» рассталась с БетоРоссияСими Сайотти: «У меня со всеми хорошая игровая «химия», но лучше всего получается взаимодействовать с Ромуло»Казахстан«Кайрат» возобновил тренировки после карантинаВторая лигаВіталій Шевага: «Десь за три роки гратимемо в Екстра-лізі»ВетераныВетераны 40+. 2-3 этап. День 3. «Черное море» – пятикратный чемпион Украины 40+!Экстра-лигаАнкеты новичков «ХИТа»: Чернявского, Поночовного, СалтановаПольша«Акана Оржель»: Морозов залишається, Енріке, Фіранчик і Шар’є – на вихідБеларусьБрати Грицини і Олег Горбенко продовжили контракти зі «Столицею»БеларусьДмитрий Камеко – новый главный тренер «Столицы»РоссияЕвгений Иваняк – в «Оргхиме» на три годаБеларусьЛазюк и Гибадуллин уходят из «Столицы»

Беларусь-2019/20. «Столица» выиграла бронзу чемпионата Беларуси

По итогам двух поединков, «Столица» одержала победу в обоих противостояниях, тем самым завоевав бронзовые награды чемпионата.

12 июня

Беларусь-2019/20. Серия за третье место. Матч 2 

 

БЧ (Гомель) – Столица (Минск) 3:6 (0:2)
Гомель. Универсальный зал игровых видов спорта “Локомотив”. 16.00.
Судьи: Валерий Шептунов (Минск), Андрей Грузд (Логойск), Дмитрий Генисев (Могилев). Инспектор: Борис Ковалевский (Могилев).
Первый матч – 1:4. 
Голы: Колб, 33, Гуменюк, 35, Силивончик, 37 – Королишин, 17, Мих. Грицына, 20, 28, 33, 37, Раговик, 32
Фолы: 5-3, 2-4.
Предупреждения: Гуменюк, 4, Колб, 22, Казак, 28 – Бето, 25
Лучшие игроки: Гуменюк – Поляков 
БЧ: Стремилов (к), Кусков, Гуменюк, Малышко, Мазной – Евдокимов, Еремин, Казак, Книга, Силивончик.
Запас: Рузин, Андриевский, Бреднев.
Главный тренер: Дмитрий Камеко.
Столица: Поляков (Лукша, 33), Королишин, Раговик, Ник. Грицына, Мих. Грицына – Влад. Воронин, Вяч. Воронин, Горбенко (К), Лазюк, Бето, Чибисов.
Запас: Змысля, Щербич.
Главный тренер: Александр Савинцев.

Серия за 3-е место завершилась победой трехкратного чемпиона «Столицы». Уже к перерыву стало понятно, что «столичники» свою четвертую бронзу не упустят. В первом тайме Королишин и Михаил Грицына забили по голу. Таким образом, БЧ нужно было забивать шесть голов. Железнодорожники практически весь второй тайм отыграли в формате «5х4», однако пропустили больше, нежели забили.

Таким образом, «Столица» все семь сезонов заканчивает с медалями, а БЧ без наград с 2012 года.  

Источник - БАМФ

Треба відзначити справедливо: у «БЧ», враховуючи результат двобою в Мінську, було дуже мало шансів на те, щоб здобути бронзові медалі у рідних стінах. Для цього підопічним Дмитра Камека потрібно було забивати три м’ячі та не пропускати у відповідь. Завдання, звичайно, не з легких. Але перші хвилини гри показали, що «залізничники» налаштовані на те, щоб зробити маленький спортивний подвиг. Було видно, що гомельчани налаштовані на швидкий гол. Однак, забити його «залізничникам» не вдалося, що дало «Столиці» можливість більше заспокоювати гру, адже підопічним Олександра Савінцева, на відміну від гомельських візаві, не треба було кудись поспішати. Було видно, що «столичні» грають за рахунком, який був зафіксований ще у Мінську. Щоправда, не можна сказати, що «Столиця» взагалі не атакувала. Вона теж створювала моменти. Однак, здебільшого гості чекали на помилки від своїх опонентів. У свою чергу, гомельські футзалісти втратили кілька дуже перспективних нагод для того, щоб відкрити рахунок. Але за свою нереалізацію моментів гомельчани поплатились на 17-й хвилині, коли Королишин відкрив рахунок у грі. 1:0 на користь «Столиці» наприкінці першого тайму і 5:1 на користь мінської команди за підсумками двох зустрічей. І потроху ставало зрозуміло, що навряд чи «БЧ» вдасться відіграти такий серйозний гандикап. Але і це ще не все. Незадовго до перерви Михайло Грицина подвоїв перевагу гостей, по суті, вбивши інтригу як у матчі, так і у «бронзовій» серії.

Тепер гомельчанам залишалось, мабуть, тільки грати за свій престиж та намагатися звести цю гру бодай би до нічийного результату. Тому, і не дивно, що у другій половині гри Дмитро Камека почав випускати Малишка у якості п’ятого польового гравця. Однак, з реалізацією моментів у «БЧ» якось не клеїлось. А коли Королишин вразив порожні ворота, стало зрозуміло, що навряд чи «БЧ» зможе відігратись. А потім ще і і Раговик з Грициною-молодшим додали по голу. І тільки після цього «залізничникам» вдалося бодай би один м’яч відквитати – Колб не дав Полякову відіграти на «нуль». Після цього Поляков поступився місцем у воротах «Столиці» Лукші, однак і він недовго був «сухим» – його засмутив Гуменюк. Щоправда, за кілька хвилин Михайло Грицина остаточно деморалізував «БЧ», зробивши хет-трик. Однак, останнє слово у цій «бронзовій» серії залишилося за гомельчанами. А конкретно – за Сілівончиком, який підбив підсумок зустрічі. 6:3 на користь «Столиці», яка повезла з Гомеля бронзові нагороди чемпіонату Білорусі.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»


 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.