Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Відбір. Хорватія – Україна. LIVE!Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до ХорватіїЭкстра-лигаЮнаков, Доманський і Почебут залишили «ДЕ Трейдинг»Сборная УкраиныОлександр Косенко: ​«Хорватія добре нам відома, ми з нею частенько грали»Аргентина«Сан Лоренсо» – обладатель Суперкубка Аргентины-2021Экстра-лигаЯрослав Пєсоцький: ​«Намагатимемося усіх поставити на ноги перед іграми плей-оф Екстра-ліги проти ​«Продексіму»Бразилия​«Магнус» – обладатель Суперкубка Бразилии-2021ИталияИталия-2020/21. Тур 22. Пробуждение «Эль Дьябло» и две неудачи «Аква&Сапоне»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКазахстанКака: «Было бы классно, если бы все граждане Казахстана были такими патриотами и ответственными, как Игита»Алексей Попов: «Сейчас развитие футзала в Украине идет по любительскому сценарию. Можно выделить только «Продэксим» и «Ураган»

Дубль та елегантний асист п'ятою: як українські футзалістки розривають чемпіонат Росії

Шульга та Кислова сприяють лідерській позиції «Лагуни-УОР», а гол Сидоренко не допоміг «Норманочці» уникнути поразок у чемпіонаті Росії


12-13 лютого «Лагуна-УОР» зіграла два матчі 9 туру чемпіонату Росії з футзалу серед жіночих клубів. На них чекав непоступливий суперник «Аврора».
 
За господарок зіграли українки Вікторія Кислова та Анна Шульга. До слова, остання у першій зустрічі відзначилась дублем.

Чотири хвилини знадобилось «Лагуні-УОР», щоб розмочити нулі на табло. Гол у свій актив додала Самойлова. Але не довго раділи господарки. Вже на 9-й хвилині їх суперниці завдяки точному удару Нікітіної зрівняли рахунок – 1:1.

Далі у зустрічі був бенефіс забивної українки. Шульга обігралась з партнеркою у стіночку та потужно пробила прямо у дев’ятку воріт, знявши павутину з верхнього кута – 2:1 без шансів для голкіперки.

На цій же хвилині господарки довели рахунок до розгромного. Цього разу третій результативний удар забила Алемайкіна, яка гарматним пострілом завершила позиційну атаку команди.

Крапку у зустрічі поставила все та ж Шульга. Ніщо не віщувало біди для «Аврори». Воротарка гостей пішла на перехоплення та начебто вже взяла м’яч до рук. Однак зіграла надто незграбно, тому м’яч від Шульги перетнув лінію воріт.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений МФК Лагуна-УОР (Пенза) (@mfc_lagunauor_penza)


Здавалось, що Анна теж не очікувала такого дещо курйозного взяття воріт. У підсумку – 4:1 впевнена перемога у першому матчі спекотного протистояння та дубль у активі Шульги.
 

 
Другий поєдинок між клубами відбувся вже наступного дня. Але футзалістки «Аврори» знову не змогли вдало завершити матч. Знову на 4-й хвилині «Лагуна-УОР» відкрила рахунок двобою. Знову у центрі уваги була Шульга. Цього разу українська легіонерка господарок елегантно п’яткою віддала передачу на Крупіну, яка класним пробила повз воротарку – 1:0. Цей гол став початком другого розгрому поспіль для «Аврори».

Другого голу у зустрічі довелось чекати шість хвилин. Олькова вдало замкнула передачу з флангу – 2:0. Третій результативний постріл у зустрічі став останнім. Самойлова вдало завершила атаку, перебувавши на дальній стійці – 3:0.
Дві звитяги дозволили «Лагуні-УОР» очолити таблицю, у їх активі 34 очки. Клуб Кислової та Шульги випереджає найближчого конкурента «Норманочку» на 4 пункти.

Наступні поєдинки «Лагуна-УОР» проведе 19-20 лютого проти «Снєжана-Котельники».
 

12-13 лютого у чемпіонаті Росії провела свої матчі ще одна команда, де виступає українська футзалістка. За «Норманочку» проти «Мосполітеха» зіграла Анна Сидоренко.
 
 
Перша зустріч завершилась за поразкою для команди українки. Спершу аж у другому таймі Воробей небезпечно пробила зі штрафного, але м’яч після рикошету від каркасу воріт, а згодом і передачі одноклубниці потрапив у ноги Будаєвої, яка впритул розстріляла ворота – 1:0.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений МФК "Норманочка" (@mfc_normanochka)


Господарки поля подвоїли перевагу через дев’ять хвилин. Допоміг курйозний автогол від капітана «Норманочки», яка намагалась врятувати власні володіння, але замість цього відправила м’яч у власні ворота. У підсумку – 2:0 впевнена перемога «Мосполітеха».
 

 
У другій зустрічі була спекотніша боротьба. Однак перший тайм футзалістки «Норманочки» воліли б забути. Три голи влетіли у їх ворота, а самі ж не змогли забити бодй один гол. Суддівський свисток на перерву зафіксував розгром у першій 20-хвилинці – 3:0. Дубль у свій актив оформила Дерипаско, одного ж разу відзначилась Будаєва.

Після відпочинку гостям потрібно було ліквідовувати перевагу господарок, щоб не вдарити «обличчям у болото». Що їм і прекрасно вдалось. На 31-й хвилині Зав’ялова поборолась до кінця та потужно пробила низом повз голкіперку – 3:1.

Вже через чотири хвилини воротарці «Мосполітеха» потрібно було вдруге поспіль виймати м’яч із сітки воріт. Цього разу Сидоренко класно відгукнулась на передачу з флангу у штрафний суперниць та гарматним пострілом під стійку скоротила перевагу господарок до мінімальної – 3:2.

Але на більше футзалісток «Норманочки» не вистачило. Друга поспіль перемога для «Мосполітеха». Після цих поєдинків команда Сидоренко йде другою у таблиці, поступаючись «Лагуні-УОР» чотирма очками – 30 пунктів. Наступні матчі клуб зіграє 19-20 лютого проти «ОрелГУ-КПРФ».

 

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.