Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

2 матчі – 3 голи: Шульга допомогла «Лагуні-УОР» залишитись лідером у Росії

19-20 лютого у 10 турі чемпіонату Росії з футзалу серед жіночих клубів зустрілись «Спартак» та «Лагуна-УОР», де виступають голкіперка Вікторія Кислова та універсалка Анна Шульга. До слова, остання відзначились трьома голами у двох зустрічах.

 

Перший поєдинок між цими клубами вийшов доволі спекотним. Перший тайм завершився мінімальною перемогою господарів 1:0 завдяки точному удару Юхаєвої, яка просто не могла не реалізувати момент після елегантної передачі п’яткою від одноклубниці.

По перерві футзалісткам «Лагуни-УОР» потрібно було виправляти ситуацію. Натомість пропустили вдруге. Вже на старті другої 20-хвилинки Єфіпова до останнього зіграла на фланзі та у падінні проштовхнула м’яч у ворота – помилка воротарки, 2:0.

Гості зібрались із силами та переломили хід поєдинку. Через чотири хвилини після пропущеного голу Ніколаєва скористалась невпевненою грою воротарки та футзалісток «Спартака» та дещо скоротила перевагу – 2:1.

Далі за справу взялась Шульга. Анна перехопила передачу суперниці, обігралась у стіночку з партнеркою по команді та впритул розстріляла вже порожні ворота – 2:2.

Здавалось, що матч завершиться нічиєю, але інакше думала авторка першого голу у протистоянні. М’яч полетів у ноги Шульги, яка перебувала у штрафному суперника на дальній стійці. Українці нічого не залишилась, як перевести м’яч у ворота – 2:3. Цей гол приніс перемогу «Лагуні-УОР».
 

Вже після першого матчу клуб Кислової та Шульги гарантував собі перше місце у регулярному чемпіонаті.

Наступного для фанати команд побачили ціле море результативних ударів. За рахунку 3:6 у другому таймі у центрі уваги знову опинилась забивна Шульга. Футзалістка збірної України розпочала стрімку контратаку на фланзі, обігралась з партнеркою та прошила сітку воріт – 3:7. Остаточний рахунок у зустрічі поставила Самойлова – 3:8.

До слова, Шульга посідає друге місце у перегонах найкращих бомбардирок. Анна наколотила у 15 матчах 11 голів.
 

Свої матчі за «Норманочку» зіграла Анна Сидоренко, але голами не відзначилась. Перша зустріч проти «ОрелаГУ-КПРФ» завершилась бойовою нічиєю 2:2. А вже наступного дня «Норманочка» вирвала перемогу та на мажорній ноті завершила регулярний чемпіонат – 3:4.

Після цього туру «Лагуна-УОР» – лідер сезону, «Норманочка» розташувалась відразу за спиною суперниць, маючи у активі на 6 очок менше – 34 пункти.
 


Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.