Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 2. ЕвропаРовноСпорткомплекс у Рівному одержить додаткове фінансуванняРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!КазахстанСтало известно, когда «Кайрат» может возобновить тренировкиЭкстра-лига«Viva Сup» і «ДЕ Трейдинг» обмінялися перемогамиПервая лига Віталій Коробка і Владислав Завертаний продовжили контракти з «Ураганом»Экстра-лигаОлександр Хурсов: «На сьогодні вважаю «Ураган» «темною конячкою»Ивано-ФранковскІгор Овчар: «Запорука усіх моїх досягнень, великих і малих звершень – це однозначно моя сім’я»КазахстанКака: «Нет другого эффективного метода развития, кроме как делать упор на детский футзал»ИспанияХуан Эмилио: «Я иду туда, где стремятся к титулам»РоссияСергей Скорович: «В полуфинале Суперлиги все четыре клуба будут биться до последнего»Польша«Пяст» розкрив усі карти: Роман Вахула і ще сім новачківЭкстра-лигаВячеслав Скоропад: «Я за восемь лет арбитража получил две двойки, а у людей по пять за сезон»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» і «Рятувальник» улаштували гольову феєрію в контрольному матчіЭкстра-лигаКлаудиньо: «Моя философия – играть на максимуме своих возможностей»ГерманияПетр Шаталин: «Каждый участник блиц-турнира будет стремиться к победе»Футзал в миреХамед Ходаэи: «За последние годы уровень футзала в Индонезии заметно вырос»Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»

Favbet Екстра-ліга 2019/20. 11 тур. Всі залишились при своєму

Завершився одинадцятий тур Favbet Екстра-ліги сезону 2019/20.


Олег Лук’яненко здобув першу перемогу після повернення на тренерську лаву «ХІТа». За рахунком здається, що хмельничани програли без варіантів, але насправді все зовсім не так. Потужний старт від господарів завершився двома забитими м’ячами, а після цього Роман Ковальчик взяв тайм-аут і гра вирівнялася, та й «Сокіл» навіть частіше і гостріше навідувався у володіння «кабельників». До перерви ніхто не зумів забити . У другому таймі «соколята» раз за разом тримали створювали напругу на чужій половині майданчика, натомість пропустили самі після удару Педяша – 3:0. В кінці матчу гостям довелося йти з п’ятим польовим і вони пропустили ще двічі. Відзначимо кіпера господарів Сухова, який записав на свій рахунок «сухий» матч і гол.

Знову шоу між собою у Житомирі видали «ІнБев» і «Food Centre-СумДУ». Підопічні Івана Скіцко з усіх сил намагалися вивезти перемогу з виїзду, але «пивовари» відігравалися тричі впродовж матчу і навіть пропущений на 12 секунді гол їх не знітив. Вирвати перемогу міг будь-хто, але завершилося все бойовою нічиєю.

«Епіцентр К Авангард» в хорошому сенсі здивував у матчі з чемпіоном. В першому таймі  гості хоч і володіли територіальною перевагою , але «будівельники» в своїх контратаках були навіть гострішими. Втім, перший тайм завершився внічию. Хаві Родрігес зазначив, що команда на перший тайм вийшла недостатньо сконцентрованою, але підопічні Ігоря Калініна не змогли в повній мірі цим скористатися. У другому таймі «Продексім» по-серйозному взявся до справи, забивши двічі у дебюті другої половини. Після цього «мельники» впевнено вели гру і якихось передумов змінити хід гри у господарів вже не проглядалися. Наприкінці гри Зварич вчетверте відправив помаранчеву кулю у ворота господарів, коли ті зняли воротаря.

«Кардинал-Рівне» і «Енергія» видали доволі цікавий матч з точки зору драматургії. Команди грали доволі обережно, але «енергетикам» вдалося повести в два м’ячі, які вони більше забили на помилках суперника, ніж за рахунок власних дій. Рівняни один м’яч до перерви відіграли, а у другому таймі більшою перевагою володіли саме господарі, які й зрівняли рахунок. На останні півтори хвилини «енергетики» залишилися у меншості, але рівняни не змогли реалізувати свої забійні моменти. Між командами залишився паритет у 3 очки.

«Эпицентр К Авангард» - «Продэксим» Херсон 1:4 (1:1)
14 декабря, 2019 (суббота). 12:00. Одесса. Спорткомплекс СКА
«Эпицентр К Авангард»: 1.Зеленчук Виталий – 5.Бондаренко Алексей, 8.Свиридов Евгений, 10.Теряев Андрей, 77.Соцкий Денис – 7.Остапчук Руслан, 17.Сандул Роман, 23.Дрозд Дмитрий (к), 33.Вершинин Александр – 9.Гирка Александр, 14.Коваленко Сергей, 12.Пороша Вячеслав – 21.Панибратец Сергей. И.о. главного тренера: Игорь Калинин.
«Продэксим»: 17.Бакинский Илья – 2.Иштван, 5.Скорый Виталий (к), 10.Рониньо, 11.Волянюк Михаил – 4.Даниэль, 9.Зварыч Михаил, 12.Шотурма Пётр, 15.Белоцерковец Николай – 13.Ланко Евгений, 18.Бессалов Максим, 99.Белан Даниил – 1.Ципун Кирилл, 19.Савенко Юрий. Главный тренер: Хави Родригес.
Голы: Сандул, 2 (1:0). Бессалов, 16 (1:1). Скорый, 23 (1:2). Белоцерковец, 25 (1:3). Зварыч, 40 (1:4).
Предупреждения: Гирка, 25 – Даниэль, 31.
Арбитры: Антон Ноев (Запорожье), Александр Елшанский (Сумы)
Третий арбитр – Евгений Гордиенко (Одесса).
Хронометрист – Алексей Диденко (Одесса).
Наблюдатель арбитража – Олег Иванов (Днепр).

Пребывающий в отменной форме «Продэксим» ехал в Одессу исключительно за победой, но чемпионы вряд ли ожидали того настроя, с которым на игру вышел «Эпицентр». Со стартовым свистком хозяева четко обозначили желание играть на контратаках, и они у одесситов получались действительно резкими, а, самое главное, регулярными.

В самом дебюте игры Свиридов, перехватив передачу Рониньо, убежал к воротам по левому краю, но в завершении не попал в ближний угол. А сразу после первой смены «квартетов» «строители» провели результативную атаку правым флангом: Зеленчук ввел мяч на Дрозда, тот пробросил дальше на ход Сандул, и Роман хлестко пробил четко между ног голкиперу – 1:0. «Продэксим» ответил прямым ударом со штрафного от Шотурмы – мяч принял на себя Дрозд, стоявший на «ленточке». Вскоре опасно в ходе быстрой атаки бил Белоцерковец – выручил Зеленчук.

Получив такие «уколы», «Эпицентр» не растерялся, продолжив выжидать ошибки гостей. Свиридов, заблокировав удар Даниэля, убежал один в один, но пробил мимо дальнего угла! Не хуже шанс имел Сандул, в завершении выхода «три в одного» не попавший по мячу из убойной позиции. В ответ Иштван опасно бил с правого края после розыгрыша аута – Зеленчук перевел на угловой. На чеку был голкипер и после очередного удара Белоцерковца, а вот Дрозду, здорово поборовшемуся за мяч на чужой половине площадки, при завершающем ударе не хватило точности – позиция была отличная…

Постепенно «Продэксим» наладил игру в обороне и заметно усилил давление в атаке – очень непросто стало «строителям». И вдвойне обидно, что пропустил «Эпицентр» после собственного упущенного супер-шанса. Дрозд перехватил передачу у своих ворот, убежав один в один, но, не сумел переиграть вратаря. Тут же чемпионы провели контрвыпад: Зеленчук среагировал на удар Ланко, но Скорый в продолжении покатил Бессалову, «расстрелявшему» пустые ворота – 1:1. Гости были близки к тому, чтобы даже выиграть первый тайм, но Зварыч в завершении контратаки левым флангом хлестко пробил в перекладину! Безупречно игравший Зеленчук выручил еще в нескольких эпизодах, самым опасным из которых был удар в упор Шотурмы – так на перерыв соперники отправились при ничьей на табло.

Учитывая «весовые категории» соперников, без преувеличения шикарный тайм выдал «Эпицентр». Но, после перерыва чемпионы стали играть с большей концентрацией, позволяя одесситам куда меньше. В дебюте второго тайма «Продэксим» повел в счете, успешно разыграв аут. Рониньо отдал в центр на Волянюка, и тот пробил в направлении дальней стойки, где ногу подставил Скорый – 1:2. Ну и Белоцерковец был точен на добивании после розыгрыша штрафного – 1:3.

Проигрывая, «строители» не опускали рук, и вот уже Бакинский реагировал на неплохой закрученный удар Свиридова. «Продэксим» ответил еще одним аутом, после которого в перекладину пробил Зварыч. Неожиданный «парашют» за спину своему визави едва не запустил Зеленчук – Бакинский был на месте, переведя на угловой. Отличный шанс упустил Вершинин, пробивая после «стеночки» с Остапчуком – мимо. Ну а за 2:30 до финальной сирены Коваленко вышел у «Эпицентра» «пятым», и с такой схемой хозяева пропустили еще раз: за 18 секунд до окончания игры ударом по пустым воротам со своей половины отметился Зварыч – 1:4.

Достойная игра, ждем такую же не только против чемпионов!

Источник - Футзал Одессы




«ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 5:0 (2:0)
14 грудня. Чемпіонат України. 11 тур. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ
Арбітри: В. Гарасимків (Ковель), О. Гопка (Черкаси), Д. Каркаєв (Київ) 
Хронометрист: В. Шевер (Київ) 
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
«ХІТ»: Сухов – І. Борсук, Журба, Педяш, Боргун – Сірий, Колесников, Цілик, Чепорнюк, Школьний, А. Борсук, Жук – Іваняк
В.о. головного тренера: Олег Лук’яненко
«Сокіл»: Ліпчинський – Сорока, Хамдамов, Гресь, Подлюк – Пєрвєєв, Токар, Абзалов, Бабак, Черниш, Вербовий – С. Шевченко
Головний тренер: Роман Ковальчик
Голи: Школьний, 2, Подлюк, 5 (а/г), Педяш, 26, 36, Сухов, 37
Попередження: Сухов, 14 – Черниш, 10

Текстовий огляд від хмельничан читати тут

Старт встречи наша команда выдала очень мощный — уже к 4-ой минуте «ХИТ» забил дважды. Сначала после быстрой атаки Орест Боргун прострелил на ворота Липчинского, а Александр Школьный подправил мяч в раму. А затем классным ударом «с носка» отметился Александр Колесников — после его удара мяч рикошетом от Артура Подлюка затрепыхался в сетке.

Далее пошла открытая игра со множеством моментов у обеих команд, но до перерыва счёт 2-0 так и остался гореть на табло.

Вторую половину столичные начали также мощно, как и первую и были за это вознаграждены голом на 26-ой минуте. Игорь Борсук отдал пас пяткой на Педяша, и Саша переиграл и защиту гостей и голкипера — 3-0!

«Сокол» после этого прибавил, и мог не раз сократить разрыв. Как всегда у хмельницкой команды выделялись Андрей Хамдамов и Артур Подлюк, но все попытки гостей разбивались о надежную игру Александра Сухова, либо подводила реализация. Но и у «ХИТа» были отличные моменты, которые не воплотились в голы.

Ближе к концу игры команда Романа Ковальчика перешла на игру в пять полевых, а Липчинский ушёл на левый фланг. Но практически первая же потеря привела к голу в гостевые ворота. Сергей Журба круто сыграл в отборе, далее был пас на Сергея Чепорнюка, а завершил контратаку Александр Педяш.

«Сокол» продолжал разыгрывать пятого полевого, но на 37-ой минуте вновь пропустил — Сухов после перехвата отправил мячик в сетку прямо от своих ворот — 5-0.

Более того, наши парни должны были забивать ещё, но Александр Школьный не смог реализовать выход на пустые ворота, поспешив с ударом «на ногу» Хамдамову; а вторую попытку Сухова поразить пустые ворота пресёк Подлюк.

В итоге, 5-0 — сухая и безоговорочная победа «ХИТа», и это был последний домашний матч киевлян в 2019 году. Через неделю наша команда проведёт встречу 12 тура во Львове против «Энергии», а после этого в чемпионате будет новогодняя пауза.

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»




«ІнБев» (Житомир) – «Food Centre-СумДУ» (Суми) 3:3 (2:2)
Голи: М. Чеберяк, 12, Карбула, 18, Дзюба, 37 (пен.)  Катеринін, 1 Зеленкевич, 15, Острога, 30
Попередження: Дзюба, 15, Карбула, 16, Бланк, 36 Катеринін, 28, Мороз, 37, Зеленський, 40
Арбітри: Р. Лутій (Київ), Д. Божко (Хмельницький), О. Макаренко (Радомишль) 
Хронометрист: М. Подраний (Житомир)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)





11 тур. 14 грудня 2019 року. Favbet Екстра-ліга. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4
“Кардинал-Рівне” (Рівне) - “Енергія” (Львів) — 2:2 (1:2)
Голи: Ардашніков (19), Мілінький (27) - Легендзевич (13), Пелех (13).
"Кардинал-Рівне": Сіріцький — Мілінький, Салтанов, Поночовний, Ардашніков, Горпинич, Концеба, Кручок, Кравчук, Лисенко.
Запас: Масалов, Басич, Корнєв, Конько.

"Енергія": Пітуля — Струк, Пелех, Танський, Легендзевич, Ременець, Марциняк, Буньо, Гасюк, Мельник, Квасній.
Запас: Войтович.

Попередження: Сіріцький (32) — Легендзевич (10), Ременець (20), Мельник (27).
Вилучення: Ременець (39, повторне попередження).
Арбітри: Є. Диннік (Харків), М. Слободянюк (Вінниця), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Львівська "Енергія" на виїзді зіграла внічию 2:2 з "Кардиналом-Рівне". Останні півтори хвилини "зелено-білі" грали в меншості, але зуміли вистояти.

Команди розпочали поєдинок доволі обережно і перші справді небезпечні моменти почали виникати в середині першого тайму.

Найбільш реальну нагоду створили енергетики. Мар'ян Пелех пробив здалеку після передачі Віталія Танського — рівнян врятувала хрестовина.

Зрештою саме львів'яни відкрили рахунок. На 13 хвилині Олег Легендзевич зіграв на перехопленні на половині майданчика суперників і відправив м'яч точно у кут воріт.

Вже за мить енергетики вдруге скористались помилкою господарів і подвоїли перевагу . Після перехоплення Олег Легендзевич віддав передачу у штрафний майдачик, а Мар'ян Пелех переправив м'яч у сітку воріт.

Після цього команди обмінялись супермоментами. Спершу Сергій Кравчук з дуже хорошої позиції пробив вище воріт “Енергії”, а після красивого удару з ходу Віталія Танського за господарів знову “зіграв” каркас воріт.

Все ж “Кардиналу” вдалось скоротити відставання ще у першому таймі — на 19 хвилині  Андрій Ардашніков вдало замкнув передачу партнера.

На старті другої половини зустрічі обидві команди мали шанси, щоб змінити рахунок на табло. Степан Струк пробив в лічених сантиметрах від стійки, в свою чергу Андрій Пітуля виручив енергетиків після ударів Романа Горпинича та Володимира Кручка.

А на 27 хвилині господарям вдалось відігратись. Анатолій Мілінький пройшов лівим флангом і відправив м'яч у ворота повз голкіпера.

Надалі була рівна гра, де кожна з команд могла вирвати перемогу. У львів'ян загрожували воротам суперників Олег Легендзевич, Олег Гасюк, Віталій Танський, Мар'ян Пелех, Ігор Марциняк; в господарів — Ігор Салтанов, Роман Горпинич, Павло Концеба. Однак голкіпери обох команд діяли надійно.

Розв'язка матчу настала на 39 хвилині. Друге попередження і як наслідок вилучення отримав гравець “Енергії” Андрій Ременець. Енергетики не погоджувались з таким рішенням арбітра, але як би там не було львів'яни залишились в меншості на останні півтори хвилини поєдинку.

І команда гідно пройшла це випробування. Двічі врятував львів'ян Андрій Пітуля після ударів Анатолія Мілінького та Ігоря Салтанова, а на останніх секундах гри Роман Горпинич влучив у стійку.

Тож у підсумку фінальна сирена зафіксувала бойову нічию 2:2. “Енергія” здобула важливий заліковий бал і піднялась на “чисте” шосте місце у турнірній таблиці.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"

 






Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.