Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияОфіційно: «Лагуна-УОР» орендувала Шульгу та КисловуБеларусьМаксим Лисенко: «Після гри в техаський холдем називав Безуса Паркінсоном»ИспанияRFEF презентовала программу Advance 24Футзал в миреУдастся ли сохранить английский футзал?Юношеский футзалРоздуми про новий сезон Вищої ліги (U-15)КазахстанКайрат Оразбеков: «Это не Кубок барахолки!»ЧехияТомаш Нойманн: «Я счастлив, потому что получил от ребят торт и майку и огромное количество поздравлений от болельщиков»Экстра-лига«Сокіл» дозаявив Олександра ХрапачаБеларусьТарас Королишин: «Был уверен, что забью и первый, и второй 10-метровый»ИспанияХамза: «Я без колебаний согласился играть за Марокко»Экстра-лигаРостислав Семенченко – игрок ФК «ИнБев»ПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 3. Первые голы Можейко и ЛифановаЛига чемпионов УЕФАКак коронавирус повлиял на футзал?Экстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск № 6Юношеский футзалРоздуми про новий сезон Юнацької Екстра-ліги (U-17)Экстра-лигаЭдуард Волков: «Стараюсь прислушиваться к старшим товарищам»Ассоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 3РоссияРомуло: «Верю в нашу команду»КазахстанВеллозу: «Я всегда мечтал играть в другой стране, поэтому долго не думал»

«Viva Сup» і «ДЕ Трейдинг» обмінялися перемогами

Два новачки Favbet Екстра-ліги зіграли між собою контрольні поєдинки


Обидва матчі відбулися у Харкові в Палаці спорту «Локомотив» і тривали два тайми по 35 хвилин «брудного» часу.

Перша зустріч відбулася у вівторок і в ній святкували перемогу гості із Миколаївки.

Viva Cup  ДЕ Трейдинг 1:3 (1:2)
Голи:
Овсянніков, 12  Почебут, 10, Теряєв, 13, Юнаков, 33. 

Гра була практично рівна, але гості зуміли вдало реалізувати свої стандарти, забивши одни хз мёячів після розіграшу вільного удару, а інший після розіграшу кутового, ще один мёяч залетів у сітку воріт господарів після контратаки. Підопічні Хурсова «сіли» на 10-15 метрів і позбавили суперника вільного простору, довівши матч до перемоги.
 

Другий контрольний матч відбувся сьогодні.

Viva Cup  ДЕ Трейдинг 5:2 (2:0)
Голи:
Терентьєв-2, В. Чуднов, Васільєв, Д. Бондар - ?

В другому таймі гості зрівняли рахунок і встановили на табло 2:2, але харків’яни зуміли здобути перемогу і певну сатисфакцію за поразку у попередній зустрічі.

Харківська команда збиралася провести ще одну товариську зустріч перед стартом сезону, але так і не вдалося домовитися про її проведення з «Food Centre-Sumy». Отже, до старту в Favbet Екстра-лізі підопічні Романа Перадзе будуть готуватися в тренувальному режимі.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.