РоссияКубок России-2020/21. 1/2 финала. Матчи 2. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 3. Виймси СМСРаха – Нарва Юнайтед. LIVE!Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Поляки кричали «Ку***!», потому что я задавал темп»КазахстанАрнольд Кнауб: «Верю в победу Игиты, потому что он действительно является лучшим вратарем»Черкассы Олег Біляк: «Важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру»Футзал в миреКазахстан объявил состав на матчи Евро-2022БразилияФернандо Ферретти – новый тренер «Lages Futsal»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогуПортугалияГитта и Роша не продлят контракты со «Спортингом»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОпределена процедура жеребьевки 1/8 финала Лиги чемпионовКазахстанБиро Жаде возглавил МФК «Атырау»КазахстанАскар Абильдаев: «На данный момент риска потерять какую-либо еще команду нет»ПортугалияФакти, яких ви не знали про РікардіньюВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». АнонсБеларусьДмитрий Камеко: «Эту, бл***, медаль за второе место я буду носить с гордостью!»Женский футзалЖіночий чемпіонат України відновиться в лютомуЭкстра-лигаАндреу Варгас присоединился к «Продэксиму»Чемпионат ЕвропыВизначено склад збірної України на матчі групового етапу Євро-2022ИспанияМинус Ике, Вильям, Мориока плюс Арьета и Селусио

Друга ліга України 2020/21. Львівщина. 1 тур. «Ураган-3» – «NG Metal». Анонс

У суботу, 14-го листопада, "Ураган-3" у Львові зіграє матч 1-го туру Другої ліги проти команди "NG Metal".
 

Поєдинок відбудеться без глядачів у Палаці Спорту "Галичина" і розпочнеться о 13:40. 

У зв'язку з відтермінуванням старту сезону у Першій лізі керівництвом та тренерським штабом НФК "Ураган" було прийнято рішення заявити номінально "третій" склад команди у чемпіонат Другої ліги. До заявки команди увійдуть молоді футзалісти "Урагну-2-КФВ" та вихованці клубної Академії, а керуватиме діями гравців Юрій Іванишин. Рішення взяти участь саме у чемпіонаті Другої ліги під егідою Асоціації футзалу Львівщини покликане тим, що це найбльш престижні футзальні змагання в нашому регіоні як за рівнем організації, так і за складом учасників.

Першим суперником юних "драконів" в новому чемпіонаті Другої ліги стане клуб "NG Metal" з Куликова. Наш майбутний суперник за останні роки став одним з флагманів аматорського футзалу Львівщини. Першим вагомим досягненням куликівців у турнірах під егідою АФЛ є бронза літнього сезону Гранд-ліги у 2018-му році. Згодом команда двічі ставала найкращою у Літній Гранд-лізі в 2019-му та 2020-му роках, а також стала чемпіоном Гранд-ліги Львівщини в сезоні 2019/20. Тож де-факто завтра на молодих "драконів" очікує поєдинок проти чинного чемпіона змагань, укомплектованого досвідченими футзалістами, відомими виступами за клуби Екстра-ліги.

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу Львівщини. Початок об 13:40. Вболіваємо за "драконів" разом!

"Ураган-3" Івано-Франківськ - "NG Metal" Куликів
14 листопада. Друга ліга (АФЛ), 1 тур. м. Львів, ПС "Галичина" - 13:40.

Пряма трансляція:
 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.