Кубок УкраиныКубок України-2019/20. Перший попередній раунд. Результати, огляди, відеоКубок УкраиныКубок України. У першому матчі попереднього раунду «Галицька здоба» поступилася «Максимусу»Бровары“Подарунок” футзальній громаді Броварів від влади містаКазахстанТайнан: «У "Кайрата" есть все, чтобы выйти в финал ЛЧ»Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 2. Семеро известных и спасительный «дубль» МерлимаЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 3. Азербайджанский «интернационал» одолел ЧерногориюЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 8. Португалия – Латвия. LIVE!Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 6. Франция – Швейцария. LIVE!РоссияАлександр Попов: «В Тюмени еще не было соревнований такого уровня»Первая лига Завтра стартує сезон 2019/2020 у Першій лізіЮношеский футзалLVIV OPEN CUP (U-17). Представлення учасниківСборная УкраиныЗбірна України розпочала відбір на ЧС-2020 з упевненої перемоги БразилияСборная Бразилии: три товарищеских матча вместо Копа АмерикаСборная УкраиныОлександр Косенко: «Хотілося б, аби з кожною грою помилок ставало все менше» Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 1. Румыния начинает с ничьейФутзал в миреКОНМЕБОЛ отменил Копа Америка-2019ИспанияДуда может вернуться в ПримеруСборная УкраиныОлег Шайтанов оголосив склад жіночої збірної України на матчі зі СловаччиноюАссоциация футзала УкраиныЄвген Гордієнко працюватиме на матчах основного раунду відбору до КС-2020 у РумуніїКазахстанОптимальный состав и статус фаворита. Сборная Казахстана по футзалу стартует в отборе на чемпионат мира

Максим Павлушин: «Робимо акцент на молодь з перспективою на Екстра-лігу»

У четвер, 17 жовтня, ФК ІнБев-2 зіграє в Черкасах перший поєдинок футзального Кубку України.


На гру команда вирушила в той же день, так що грати доведеться, як то кажуть, "з коліс". Але тренер нашого дублю Максим Павлушин налаштований оптимістично. Каже, команда активно готувался до сезону.

 Команда зібралася місяць тому, були постійні планові тренування. Ми взяли участь у турнірі в Луцьку і стали другими. Результат, я вважаю, хороший. Минулої суботи зіграли двосторонню гру з нашою командою Екстра-ліги. Хлопці відчули свої можливості на фоні сильного суперника. Але, тим не менш, хлопці довели, що здатні боротися. Задачу ставить президент лише одну  перше місце. Будемо старатися,  каже Максим Павлушин.

Також він зазначає, що команда серйозно оновилася та омолодилася.

 Ми робимо акцент на молодь і з перспективою на майбутнє. Порівняно з минулим сезоном, склад команди змінився на 80%. Залишилися 3-4 гравці з минулого сезону. Взяли багато нових гравців, зокрема з команди "Штурм". Це перспективні молоді хлопці, які подають гарні надії на участь в Екстра-лізі. В Житомирі дуже багато талановитих футзалістів. Футзал в Житомирі виріс. Досвідчені гравці підятгнули молодь, є з ким працювати. 

Заявка ФК ІнБев-2 на Кубок України:

Воротарі
Денис Ковальчук
Кирило Подорожній

Універсали:
Олександр Левченко
Сергій Ковальчук
Ігор Іванов
Андрій Орлик
Павло Погорілець
Владислав Чорновіл
Олександр Розпотнюк
Артем Самчик
Владислав Бондачрук
Віталій Маліновський
Владислав Черпицький
Олег Нечипоренко
Ярослав Слободенюк
Олександр Горєлко
Родіон Мельник

Джерело  fcinbev.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.