Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 6-го тура: хватит ли «Энергии», чтобы расплавить «Титан»?Кубок Украины“Галицька Здоба” – “Віза-Вторма”. Погляд зсерединиЛуцкВолинь. Презентація сезону 2017/2018ЖитомирБогдан Бондарчук: «Перед командою “Леви KROSCHU” стоять лише найвищі задачі»ЛьвовПрезидент БС «Маркет-Крікет»: Наше чемпіонство – заслуга усієї командиЭкстра-лигаИгорь Калинин: «Надеюсь, что приход Кирилла Красия будет для ребят хорошим толчком по-новому доказать свою состоятельность!» Экстра-лига«Цифры знают все»: первый хет-трик и молчание СвиридоваЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 5. Лучшие голы, комбинации и сейвыКубок УкраиныВиталий Сурич и Максим Чернов: «Мы постепенно растем»СумыСумы: обзор матчей Кубка Лиги АФС (программа "Спорт Ревю" от 18 октября 2017)Кубок УЕФАМихайло Грицина: «Перемогти клуб рівня «Кайрата» – неймовірне щастя»Кубок УкраиныВиктор Пантелейчук: «Хочу перевести команду из аматоров в профессионалы»Кубок УЕФА«Продэксим» узнал соперников в элитном раунде Кубка УЕФАЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5. Трудная победа чемпионаКубок УкраиныКубок України. Бойова нічия «Галицької Здоби» та «Візи-Вторми»Сборная УкраиныВіталій Одєгов: «З остаточним варіантом складу ще до кінця не визначився»Футзал в миреОдесская «IPA» – чемпион мира по футзалу среди полицейских «35+»!Кубок УкраиныКубок Украины. "АРПИ Запорожье" добывает волевую победу в ХарьковеБеларусьБеларусь. 7-й тур: впереди «Столица» и «Лидсельмаш»Кубок УкраиныКубок України. Попередній етап. "Галицька Здоба"(Львів) -"Віза-Вторма"(Івано-Франківськ) 2:2

Кубок України: анонс перших матчів першого Попереднього раунду 17-18 жовтня

 

17 та 18 жовтня відбудуться три перших матчі першого Попереднього раунду Кубку України. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.  

Мабуть, одразу важко буде згадати, коли матчі Кубку України починались так пізно – о 21.00. Але факт залишається фактом: «Епіцентр К10« та «Здвиг» зіграють між собою саме у такий пізній час. Кому це буде на руку? Мабуть, все-таки господарям майданчику, яким, на відміну від львів’ян, не доведеться витрачати сили на дорогу. Хоча на боці «будівельників» є і інші козирі. Наприклад, досвід, який івано-франківська команда здобула за час виступів у Першій лізі. Та і майданчик рідного муніципального ФОКу теж є вагомим аргументом на користь «К10». Але «Здвиг», мабуть, не погодиться з цим і зробить все для того, щоб дати бій фавориту.

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Здвиг» (Львів)
17 жовтня 2017 року. Івано-Франківськ. Муніципальний ФОК – 21.00
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), Д. Божко (Хмельницький), В. Гронський (Івано-Франківськ).
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Фурман (Чернівці)

Серед трьох матчів, які будуть зіграні 17 та 18 жовтня, один з них виділяється більше. «АРПІ» готується до старту в Першій лізі. А «Nick&Ars;» теоретично міг би там також грати – склад команди та її потенціал дозволяють так стверджувати. Тому, у Харкові на нас чекає безкомпромісна битва, і навряд чи за її підсумками буде щось вирішено. Суперники гідні один одного, тому на майданчику спорткомплексу «Каразінський» буде зіграний перший раунд цього, безумовно, цікавого протистояння.

«Nik&Ars;» (Харків) – «АРПІ» (Запоріжжя)
18 жовтня 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Каразінський» - 16.00 
Арбітри: І. Дудінов, І. Андрєєв (обидва – Дніпро), С. Ващук (Харків)
Хронометрист: Д. Чумак (Харків)
Спостерігач арбітражу: О. Шабан (Суми)

Ще одне галицьке протистояння відбудеться у Львові. Для «Галицької Здоби» це буде дебют у Кубку України. І суперником «червоно-жовтих» буде команда, яка минулого сезону грала у Другій лізі, а тепер готується до старту в Першій – «Віза-Вторма». Для львів’ян, які, до речі, планують спробувати свої сили у Другій лізі, це буде непогана перевірка на міцність. А от у якому стані зараз «Віза» - подивимось вже під час матчу. В одному з нещодавніх інтерв’ю наставник «мануфактурників» Іван Скіцко казав, що підготовка до старту сезону буде трохи  стислою через те, що деякі гравці ще будуть задіяні у великому футболі. Тому, цікаво буде подивитись на те, який зараз кадровий потенціал у «Візи», і чи вистачить його ля того, щоб як мінімум пройти у наступний етап Кубку України.

«Галицька Здоба» (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) 
18 жовтня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 17.00
Арбітри: В. Дзюра (Рівне), В. Герасимків (Луцьк), В. Болізюк (Львів)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.