Польша«Ураган» і «Сокіл» візьмуть участь у міжнародному турнірі Futsal MastersБеларусьУкраинцы Юрий Дегтяренко и Дмитрий Клочко – в символической сборной чемпионата БеларусиЭкстра-лигаПрикарпатські профі. Підсумки сезону в Екстра-лізіЭкстра-лигаЄвген Сірий – другий новачок «ХІТа»Экстра-лигаАндрій Лисенко: «Не підійшов «Шахтарю» через маленький зріст»Экстра-лига«Кардинал-Рівне»: статистика виступів в Екстра-лізі 2018-2019КазахстанГолкипер, финалист студенческого чемпионата мира и лучший бомбардир могут покинуть «Кайрат»Детский футзал«Chornomorsk Cup – 2019» (U-16): анонс турніруБразилия«Леоас да Серра» переміг у дебютному розіграші жіночого Міжконтинентального кубкаСборная Украины#МиЗбірна: в пошуках історії 1997-2010 роківИспания«Барса Ласса» – чемпион Испании-2018/19!Экстра-лигаОфіційно: Ігор Марциняк — гравець “Енергії”Экстра-лигаИндивидуальная статистика игроков Экстра-лиги 2018/19: Фаренюк, И. Борсук и Белоцерковец среди лидеровИспанияАлекс: «Феррао и Хуанхо – лучший «столб» и лучший вратарь в мире»ИспанияФеррао: «Мы должны выложиться на 100% и наслаждаться игрой»Первая лига Василь Баланик: "Намагатимусь працювати на всі сто як на майданчику, так і поза ним"Экстра-лигаНикита Тменов покидает «ХИТ»ИспанияОфициально: Тино Перес – главный тренер «Мовистар Интер»КазахстанОлег Солодовник: «Нигде не видел таких болельщиков» БеларусьЕвгений Осинцев: «Болельщикам стоит ждать зрелищной игры»

«Леоас да Серра» переміг у дебютному розіграші жіночого Міжконтинентального кубка

Бразильські футзалістки здійснили вражаючий камбек і виграли головний трофей світу

Foto: Flavio Dilascio

Після поразки в Іспанії з рахунком 1:3 для здобуття трофею бразилійки мали обігрувати грізний іспанський клуб з будь-яким рахунком у звичайний час і в овертаймі. І вони це зробили.

Перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь господарок у яких відзначилася Грейсі. У другому таймі бразилійки завдяки зусиллям все тої ж Грейсі і Мей довели рахунок до крупного – 3:0. Іспанкам не залишалося нічого іншого як пробувати врятувати результат за допомогою «літаючого воротаря». Граючи у штучній більшості «Атлетіко Навалькарнеро» спромігся лише на один гол. автором якого стала Марія Наварро.

Після перемоги «Леоас да Серра» в основний час, на команди чекав додатковий час, який і мав визначити володаря трофею.

Гості з Іспанії дуже активно розпочали перший овертайм і заслужено вийшли вперед, коли авторка дублю Грейсі зрізала м’яч у власні ворота – 0:1. Та довго радіти «матрацницям» не довелося, бо найкраща футзалістка світу п’яти останніх років Амандінья практично одразу зрівняла рахунок – 1:1. Вона ж на останніх секундах перед сиреною на перерву оформила дубль – 2:1.

У другому овертаймі чудову нагоду, щоб зрівняти рахунок мала Летісія Санчес, але Дуда Сушек врятувала свою команду. В останні хвилини «Атлетіко Навалькарнеро» пішов ва-банк з п’ятим польовим гравцем, але бразилійки вистояли.

Таким чином, «Леоас да Серра» переміг в основний час з рахунком 3:1 і в додатковий час з рахунком 2:1. Отже, дебютний розіграш Міжконтинентального кубка завершився тріумфом бразильського клубу.

- Ми протистояли чемпіону Європи, великому клубу, і перемога над ними є історичною для нас. Протистояння з такими командами змушує нас показувати свої найкращі якості. Сьогодні уболівальники грали разом з нами, навіть у важкі хвилини, коли ми поступалися у рахунку. Вітаю всю команду, тому що ми досягли цієї перемоги завдяки великій групі гравців, яку ми маємо. – прокоментувала переможний матч Амандінья.

Леоас да Серра: Дуда Сушек, Амандінья, Діана, Грейсі, Жіу
На заміну виходили: Луїза, Тіга, Рубія, Белла, Петуша, Бебел, Мей, Жуба, Дженніф
Тренер: Андерсон Машаду (Еск’єрда)

Атлетіко Навалькарнеро: Естела Гарсія, Аріане, Летісія Санчес, Бруна Франклін
На заміну виходили: Марта Гонсалес, Ана Севілья, Габі Віла Реал, Марія Наварро
Тренер: Андрес Санс


Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.