Польша«Ураган» і «Сокіл» візьмуть участь у міжнародному турнірі Futsal MastersБеларусьУкраинцы Юрий Дегтяренко и Дмитрий Клочко – в символической сборной чемпионата БеларусиЭкстра-лигаПрикарпатські профі. Підсумки сезону в Екстра-лізіЭкстра-лигаЄвген Сірий – другий новачок «ХІТа»Экстра-лигаАндрій Лисенко: «Не підійшов «Шахтарю» через маленький зріст»Экстра-лига«Кардинал-Рівне»: статистика виступів в Екстра-лізі 2018-2019КазахстанГолкипер, финалист студенческого чемпионата мира и лучший бомбардир могут покинуть «Кайрат»Детский футзал«Chornomorsk Cup – 2019» (U-16): анонс турніруБразилия«Леоас да Серра» переміг у дебютному розіграші жіночого Міжконтинентального кубкаСборная Украины#МиЗбірна: в пошуках історії 1997-2010 роківИспания«Барса Ласса» – чемпион Испании-2018/19!Экстра-лигаОфіційно: Ігор Марциняк — гравець “Енергії”Экстра-лигаИндивидуальная статистика игроков Экстра-лиги 2018/19: Фаренюк, И. Борсук и Белоцерковец среди лидеровИспанияАлекс: «Феррао и Хуанхо – лучший «столб» и лучший вратарь в мире»ИспанияФеррао: «Мы должны выложиться на 100% и наслаждаться игрой»Первая лига Василь Баланик: "Намагатимусь працювати на всі сто як на майданчику, так і поза ним"Экстра-лигаНикита Тменов покидает «ХИТ»ИспанияОфициально: Тино Перес – главный тренер «Мовистар Интер»КазахстанОлег Солодовник: «Нигде не видел таких болельщиков» БеларусьЕвгений Осинцев: «Болельщикам стоит ждать зрелищной игры»

«Chornomorsk Cup – 2019» (U-16): анонс турніру

Після того, як у Чорноморську був зіграний турнір «Chornomorsk Cup – 2019» у віковій категорії U-13, свято дитячо-юнацького футзалу в цьому місті, яке розташоване неподалік від Одеси, буде зіграний ще один подібний «івент».

 

Але цього разу вже у категорії U-16. У цих змаганнях візьмуть участь чотири команди. Причому, три з них представляють Юнацьку Екстра-лігу. Окрім господарів турніру, чорноморського «Іллічівця», на паркет Палацу спорту «Юність» виходитимуть також ДЮСШ-4 (Рівне), «Футзал-Дніпро» (Дніпро) та КДЮСШ «Барса» (Шостка). Що стосується самого турніру, то він проходитиме з 23 по 28 червня, і команди-учасниці змагань зіграють своєрідний чемпіонат у два кола. Відповідно, буде зіграно по дві гри в день. Пропонуємо Вашій увазі календар змагань.

23 червня.
16.00. «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ) – «Барса» (Шостка)
17.00. ДЮСШ-4 (Рівне) – «Футзал-Дніпро» (Дніпро)

24 червня.
10.00. «Футзал-Дніпро» (Дніпро) – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ)
11.00. «Барса» (Шостка) – ДЮСШ-4 (Рівне)

25 червня.
10.00. «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ) – ДЮСШ-4 (Рівне)
11.00. «Футзал-Дніпро» (Дніпро) – «Барса» (Шостка)

26 червня.
10.00. «Барса» (Шостка) – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ)
11.00. «Футзал-Дніпро» (Дніпро) – ДЮСШ-4 (Рівне)

27 червня.
10.00. «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ) – «Футзал-Дніпро» (Дніпро)
11.00. ДЮСШ-4 (Рівне) – «Барса» (Шостка)

28 червня.
10.00. ДЮСШ-4 (Рівне) – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ)
11.00. «Барса» (Шостка) – «Футзал-Дніпро» (Дніпро)

Генеральний партнер змагань – торгівельна марка «Joma».
Технічний партнер – торгівельна марка «SELECT».
Юридична підтримка – адвокатська компанія «Волощук і партнери».
Розміщує – парк-готель «Еллада».
Інформаційний партнер – футзальний портал «5х5».

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.