ИспанияИспания-2019/20. 19 тур. Прощание Шимбиньи и первые голы СоланоЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2019/20. 14 тур. Інтрига внизу таблиці: «Food Centre-СумДУ» перемагає, «Енергія» не програєБразилияСуперкубок Бразилии-2020 пройдет в ЭрешинеФутзал в миреСерджо Гарджелли: «Китай – огромная страна с маленьким футзальным миром»Первая лига Перша ліга 2019/20. 8 тур. «Володимир» здобуває другу поспіль перемогуБеларусьКонстантин Кусков: «Сейчас БЧ для всех клубов – хороший раздражитель»РоссияДмитрий Путилов: «Футзал меняется, нужно соответствовать»ФранцияФранция-2019/20. 13 тур. LIVE!ИспанияБебе подписал контракт с «Картахеной»Чемпионат мираГватемала примет отбор КОНКАКАФ на ЧМ-2020РоссияШимба – игрок «Газпром-ЮГРА» Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко про підкупи арбітрів, відхід з "Енергії" та кваліфікацію на Кубок світуЛьвовВолодимир Фелишин – віцепрезидент Асоціації футзалу ЛьвівщиниАзербайджанСборная Азербайджана назвала состав на матчи элитного раунда отбора к ЧМВторая лигаДмитро Романюк: «Сергій Піддубний акцентує увагу на маленьких дрібницях, які грають важливу роль у грі команди»Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 2. Анонс 4 туруЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-17) 2019/20. 7 тур. Завдяки двом перемогам «Кардинал-ДЮСШ №4» піднявся на третю сходинкуЧехияЖеронимо и Криштиану Кардосо покидают ЧехиюЭкстра-лигаОлександр Розпотнюк та Максим Войток посилять «ІнБев»Ветераны31 січня стартує перший етап чемпіонату України серед ветеранів 50+

Lviv Freedom Cup: жіноча збірна України обігрує угорок

Перед стартовим поєдинком для жіночої збірної України на домашньому турнірі «LVIV FREEDOM CUP» небезпідставно згадувався поєдинок проти угорської збірної, який проходив у Черкасах.


 
Тоді побачення збірних України та Угорщини у рамках Основного раунду відбору до жіночого чемпіонату Європи було дуже результативним – 4:4. Той поєдинок був дуже важким для підопічних Олега Шайтанова, тому від нової зустрічі з південно-західними сусідками можна було очікувати такої самої важкої боротьби.

Українки дуже активно розпочали поєдинок. Ця активність втілювалась у моменти, які створювала Шульга, котра була найактивнішої у складі нашої команди на старті гри. Активні дії підопічних Олега Шайтанова змушували угорок помилятись, і це призводило до фолів. Однак, трохи згодом підопічні Яноша Домбо змогли трохи вирівняти гру та навіть створили кілька небезпечних моментів біля воріт Сагайдачної. В одному з них нашого воротаря підстрахувала Гриценко, яка вчасно перехопила м’яч, котрий вже летів у порожні ворота українок. Загалом треба відзначити, що у збірної Угорщини найбільше проблем нашій команді намагались створювати Кота, Кращеніч та Чепрегі. Однак, їх зусиль було замало. До того ж, українські футзалістки в один момент знову додали в активності, і у Надь стало більше роботи. Окрім того, угорки стали частіше фолити, і в результаті на 16-й хвилині у їх ворота був призначений 10-метровий. За традицією, «десятку» пішла виконувати Дударчук, але вона не змогла переграти Надь з дабл-пенальті. Тим не менш, за кілька хвилин у збірної України з’явилось ще одне право на дабл-пенальті після того, як Кота порушила правила проти Сагайдачної, за що і отримала жовту картку. Однак, Шульга не змогла покарати за це збірну Угорщини – її удар з 10-метрової позначки був неточним. Тим не менш, Ганна змогла виправитися за 20 секунд до перерви, коли забила класний гол у «дев’ятку» воріт Надь. І цей забитий м’яч дав можливість збірній України завершити перший тайм нехай і мінімальною, але перемогою.

А майже на початку другого тайму українкам вдалося збільшити свою перевагу. Спочатку Дударчук реабілітувалася за свій промах з 10-метрового, а потім Гриценко скористалась помилкою Надь та зробила рахунок 3:0 на користь «синьо-жовтих». Після такого початку другого тайму угорки довго не могли знайти свою гру. Більше того – у них фактично не було ударів по воротах Сагайдачної. І, можливо, так було бі і надалі, якби не помилка Дичко, яка вперше вийшла на майданчик у середині другого тайму. Помилкою Дичко одразу скористалась Кота, яка відквитала один м’яч. Однак, майже одразу Гриценко оформила дубль та знову довела перевагу збірної України до трьох м’ячів. І майже одразу підопічні Олега Шайтанова отримали шикарну нагоду для того, щоб збільшити свою перевагу. На 33-й хвилині Кота отримала другу жовту картку (хоча, заради справедливості, зазначимо, що ця подія мала би відбутись раніше) та пішла на достроковий відпочинок. Українки отримали шанс реалізувати більшість у форматі 4х3, проте з реалізацією гри з зайвим гравцем у «синьо-жовтих» не склалося. Тим не менш, після того, як склади команд знову стали рівними, українки не припиняли грати більш активно біля чужих воріт, і, зрештою, на 37-й хвилині відзначилась Єрьоменко. Вона першою опинилась біля м’яча після того, як він влучив у стійку, а переправити «пошту» у вільний кут воріт для Христини не склало проблем – 5:1.

На останні 44 секунди Олег Шайтанов випустив Дударчук у якості п’ятого польового гравця. Однак, українки вже не стали акцентувати увагу на тому, щоб розіграти більшість у форматі 5х4, а спокійно довели гру до переможного кінця.

Україна (ж) – Угорщина (ж) – 5:1
Голи:
Шульга (20), Дударчук (22), Гриценко (24, 30), Єрьоменко (37) – Кота (30)
Україна (ж): Сагайдачна (Кислова, 34) – Шульга, Гриценко, Павленко, Дубицька – Титова, Форсюк, Єрьоменко, Дударчук – Сидоренко, Прокопенко, Кирильчук, Дичко
Угорщина (ж): Надь – Уйвегеш, Кота, Чепрегі, Кращеніч – Андра, Бекке, Варга, Тот – Ганца
Попередження: Кота (19)
Вилучення: Кота (33 – повторне попередження)
На 16-й хвилині Дударчук (Україна) не реалізувала 10-метровий (воротар).
На 19-й хвилині Шульга (Україна) не реалізувала 10-метровий (повз ворота)

Зазначимо, що в іншому поєдинку сьогоднішнього ігрового дня збірна Італії обіграла словачок з рахунком 6:0.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підопічні Олега Шайтанова занесли до свого активу стартові 3 очки у групі А.

Українки вже з перших хвилин почали високо пресингувати своїх суперниць. Як мінімум, три моменти для взяття воріт мала Шульга, однак, реалізувати їх Анні не вдалося.

Зрештою, гра проходила за переваги збірної України, втім, не без шансів суперника на контратаках.

На 16-ій хвилині угорки «заробили» шостий фол. Однак, Юлія Дударчук не зуміла переграти Надь з десятиметрової позначки.

За 3 хвилин наша команда отримала нагоду зновe відзначитися з дабл-пенальті. На цей раз до позначки підійшла Шульга, і пробила вище.

Втім, саме Анні вдалося вивести збірну України вперед за 20 секунд до завершення першої половини зустрічі завдяки потужному удару у дев’ятку воріт Надь.

Після перерви наша команда досить швидко подвоїла cвою перевагу. Сидоренко розігнала атаку флангом, віддавши на Титову, яка спочатку прибрала зі свого шляху Ганцер, а потім завдяку точному пасу вивела Дударчук на порожні ворота. 18-й номер збірної України не схибила, встановивши на табло рахунок 2:0.

Втретє українки забили після перехоплення Гриценко. Ксенія скористалася невдалим виходом Надь з воріт та переграла Ганцер, відправивши м’яч у незахищені володіння угорок.

На 30-ій хвилині гості зуміли відіграти один м’яч. Дичко обрізалася біля власного майданчика, і цією помилкою скористалася Кота, вразивши кут воріт Сагайдачної.

Однак, вже у наступній атаці українки відновили перевагу у три м’ячі. Дубицька та Гриценко чудово розіграли штрафний удар, і Ксенія ударом у ближній кут вчетверте змусила капітулювати кіпера команди Яноша Домбо.

На 33-ій хвилині гості залишилися у меншості після другої жовтої картки для Коти. Втім, втілити свою кількісну перевагу у забитий м’яч підопічні Олега Шайтанова не зуміли.

Проте, без п’ятого голу нашої команди львівські вболівальники таки не залишилися. Титова потужно пробила здалеку, а Надь переправила м’яч у стійку. Першою на добиванні опинилася Єрьоменко, яка і встановила остаточний рахунок у зустрічі. 5:1 – збірна України захоплює лідерство у групі А.

«Lviv Freedom Cup-2020». Група А. Україна (ж) – Угорщина (ж) – 5:1 (1:0)
Голи:
Шульга (20), Дударчук (22), Гриценко (24, 30), Єрьоменко (37) – Кота (30)
Попередження: Кота (19)
Вилучення: Кота (33 – друга ЖК)
Нереалізовані дабл-пенальті: Дударчук (16), Шульга (19)
Збірна України: Вікторія Сагайдачна (Вікторія Кислова , 33) – Анна Шульга, Ксенія Гриценко, Олена Павленко, Ірина Дубицька, Юлія Дударчук, Юлія Титова (к), Юлія Форсюк, Христина Єрьоменко, Анна Сидоренко, Альона Кирильчук, Анна Прокопенко, Яна Дичко
Збірна Угорщини: Тюнде Надь – Габріелла Кота, Габріелла Чепрегі, Каталін Уйвегеш, Кітті Салкай, Чілла Крашченіч, Антоніа Андре, Адріен Бекке, Нора Тот, Хайналка Ганцер, Адель Варга (к), Вікторія Хорват, Анетт Урбан, Аннамарія Харгаш

Додамо, що наступним суперником обидвох команд стане збірна Фінляндії. Угорки проведуть свій матч завтра, а українки – у вівторок. Обидві зустрічі розпочнуться о 14:45.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України
 
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.