РоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!Экстра-лига«Viva Сup» і «ДЕ Трейдинг» обмінялися перемогамиПервая лига Віталій Коробка і Владислав Завертаний продовжили контракти з «Ураганом»Экстра-лигаОлександр Хурсов: «На сьогодні вважаю «Ураган» «темною конячкою»Ивано-ФранковскІгор Овчар: «Запорука усіх моїх досягнень, великих і малих звершень – це однозначно моя сім’я»КазахстанКака: «Нет другого эффективного метода развития, кроме как делать упор на детский футзал»ИспанияХуан Эмилио: «Я иду туда, где стремятся к титулам»РоссияСергей Скорович: «В полуфинале Суперлиги все четыре клуба будут биться до последнего»Польша«Пяст» розкрив усі карти: Роман Вахула і ще сім новачківЭкстра-лигаВячеслав Скоропад: «Я за восемь лет арбитража получил две двойки, а у людей по пять за сезон»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» і «Рятувальник» улаштували гольову феєрію в контрольному матчіЭкстра-лигаКлаудиньо: «Моя философия – играть на максимуме своих возможностей»ГерманияПетр Шаталин: «Каждый участник блиц-турнира будет стремиться к победе»Футзал в миреХамед Ходаэи: «За последние годы уровень футзала в Индонезии заметно вырос»Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1

Перша ліга 2019/20. 8 тур. «Володимир» здобуває другу поспіль перемогу

Завершився восьмий тур Першої ліги сезону 2019/20.


Як бачимо, тиврівський «Володимир», який був знекровлений численними кадровими втратами по ходу сезону дозаявив принаймні трьох нових гравців (Чабанов, Учитель, Поліщук), що одразу дало позитивний результат у вигляді домашньої перемоги над юними «драконами». «Бердянськ» же зазнав чергової поразки. Але варто сказати, що команда виглядає вже не настільки безнадійно, як це було у перших турах. Після цих результатів у турнірній таблиці відбулися невеликі зміни, а от після зняття НФК «Черкаси» і анулювання матчів за його участі у бомбардирських перегонах зміни більш ніж кардинальні.

«Бердянськ» (Бердянськ) – «Продексім-2» (Херсон) 1:5
Голи:
О. Іванов, 4 – В. Воронцов, 3, 33, В. Моспан, 19, Кошовий, 37, Волков, 38
Попередження: Винник, 16, Богацький, 17 – Маєвський, 1, Щипчик, 18, Ільїн, 20, Р. Мельник, 32, Волков, 40
На 38-й хвилині Винник (Бердянськ) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 40-й хвилині Торат (Бердянськ) не реалізував дабл-пенальті (повз)
13:00. м. Бердянськ, Палац спорту
Арбітри: С. Черноусов, В. Вдовиченко (обидва – Херсон), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист: С. Олексієнко (Бердянськ)
Спостерігач арбітражу: С. Туржанський (Запоріжжя)

ФК «Бердянск»
Тренер: Лотарёв Антон
Игроки: 93 Горовой Герман, 94 Черкес Юрий, 2 Винник Антон, 10 Исаенко Игорь, 4 Голубь Дмитрий, 14 Лотарев Антон, 9 Салонский Владислав, 3 Никрасов Григорий, 7 Кузьменко Филип, 11 Черевко Андрей, 5 Торат Максим, 6 Богацкий Игорь, 8 Васильев Павел.
МФК «Продэксим-2»
Тренер:
Холоша Дмитрий
Игроки: 14 Моспан Владислав, 21 Щипчик Дмитрий, 22 Белан Данил, 27 Люблинский Артем, 32 Ильин Никита, 33 Воронцов Владислав, 41 Заец Андрей, 55 Мельник Роман,77 Кошевой Максим, 88 Волков Эдуард, 99 Маевский Владимир.

Источник - mfc-prodexim.com.ua
 

 
«Володимир» (Тиврів) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) 6:1 (2:1)
15:00. м. Вінниця, СК «Нокаут»
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Київська обл.), О. Сидорук (Вінниця)
Хронометрист: М. Слободянюк (Вінниця)
Спостерігач арбітражу: М. Подраний (Житомир)
Голи: Циня (8, пен, 37), Йапарама (14, 21), Моторний (24, 29) – Сенюк (18)
"Володимир": Чабанов (в) – Заєць (к), Йапарама, Моторний, Тищенко – Циня, Учитель, Поліщук, Бральчук. Головний тренер: Роман Стаднійчук.
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (Хомяк, 35) – Сенюк (к), Масевич, Негела, Коробка – Баланик, Дичук, Петросюк, Лейбюк, Британ. Головний тренер: Сергій Задорожний.

Звітний матч більш активно розпочали гості, які й створили першу гостру нагоду у зустрічі. Це Петро Сенюк у фірмовому стилі "розкрутив" двох гравців суперника і потужно пробив у поперечку воріт тиврівців. "Володимирівці" в свою чергу відповіли двома випадами під час розіграшу стандартів і вже Миколі Гуйвану довелось демонструвати всю свою майстерність. Згодом непогану двоходівку розігрували Олександр Дичук та Мар'ян Масевич, але обом у вирішальний момент забракло влучності. Ще за кілька миттєвостей міг відзначитись і Святослав Петросюк, але з його ударом з гострого кута впорався голкіпер.

Господарі банально не встигали за блискавичними комбінаціями "драконів", тож діяли дуже грубо і вже до середини тайму назбирали до свого пасиву чотири фоли. І от саме тоді біда прийшла звідки її не чекали – арбітр призначив пенальті у ворота франківців за гру рукою у власному штрафному майданчику. Вирок впевнено реалізував Циня, тим самим відкривши лік голам у матчі – 1:0. Після пропущеного м'яча підопічні Сергія Задорожного не знітились і продовжили шукати свої нагоди поблизу воріт "Володимира". Класно зі штрафного бив Олег Негела – Чабанов з величезними труднощами перевів "круглого" на кутовий. Вийшов переможцем голкіпер і в наступному епізоді, коли капітан гостей Петро Сенюк з гострого кута намагався вразити нижню "шістку". "Володимирівці" не були настільки марнотратними і зусиллями Йапарами подвоїли перевагу у зустрічі – 2:0. Та останнє слово у першому таймі було за гостями. Олег Негела розрізним пасом знайшов Петра Сенюка, який в дотик переправив ігровий снаряд точно за призначенням – 2:1. 

Дебют другої половини зустрічі буквально приголомшив франківців. Спочатку Тищенко дальнім ударом змусив Гуйвана вступити у гру, а за кілька секунд Йапарама оформив дубль – 3:1. Три хвилини по тому Моторний скористався незлагодженістю в діях юних "драконів", забивши четвертий м'яч господарів. "Ураган-2-КФВ" відповів хитрою двоходівкою Негела-Масевич, та з ударом останнього впорався страж воріт. Як це не парадоксально, але забивали знову… господарі – Моторний записав до свого активу дубль. Вінцем невезіння сьогоднішнього дня став удар Олега Негели, що прийняла на себе стійка, а на добиванні Мар'ян Масевич влучив в захисника. Далі той же Масевич, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, пробив повз дальну стійку.

Звісно, рахунок на табло вінницького спорткомплексу "Нокаут" не задовільняв франківців, тож Сергій Задорожний пішов у вабанк, випустивши Віталія Коробку у воротарській футболці. Перший же розіграш "зайвого" ледь не приніс дивідендів гостям, та Петро Сенюк з кількох метрів влучив у поперечку. Підсумковий результат гри за три хвилини до фінальної сирени встановив Циня – 6:1 на користь "Володимира".

Звісно, трагедії з сьогоднішньої поразки ніхто не робитиме, адже юним "драконам" де-факто протистояла добряче укомплектована команда Екстра-ліги. Тож нічого не втрачено, вся боротьба у Першій лізі ще попереду. До того ж три з чотирьох заключних поєдинків регулярного сезону ми проведемо на домашньому паркеті, а це означає, що можна перемагати за підтримки рідних трибун і виконувати поставлені завдання.

Наступний свій матч "Ураган-2-КФВ" зіграє 31-го січня. Цього дня команда Сергія Задорожного на майданчику спорткомплексу КФВ зустрінеться з роменським "Рятувальником".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"
 
Найкращі бомбардири

1. Євген Юнаков (ДЕ Трейдинг) 11
2. Микита Можейко (ДЕ Трейдинг) 8
3-4. Володимир Чухненко (Рятувальник)
3-4. Юліан Горбатий (Володимир) 7

Примітка. У Євгена Юнакова вирахувано 2 голи, у Максима Почебута вирахувано 5 голів, у Валерія Грицовця вирахувано 1 гол (всі – ДЕ Трейдинг) в анульованому матчі з «Черкасами». У Володимира Чухненка і Сергія Бабиніна (обидва – Рятувальник) вирахувано 2 голи в анульованому матчі з «Черкасами».

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.