ИспанияИспания-2019/20. 19 тур. Прощание Шимбиньи и первые голы СоланоЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2019/20. 14 тур. Інтрига внизу таблиці: «Food Centre-СумДУ» перемагає, «Енергія» не програєБразилияСуперкубок Бразилии-2020 пройдет в ЭрешинеФутзал в миреСерджо Гарджелли: «Китай – огромная страна с маленьким футзальным миром»Первая лига Перша ліга 2019/20. 8 тур. «Володимир» здобуває другу поспіль перемогуБеларусьКонстантин Кусков: «Сейчас БЧ для всех клубов – хороший раздражитель»РоссияДмитрий Путилов: «Футзал меняется, нужно соответствовать»ФранцияФранция-2019/20. 13 тур. LIVE!ИспанияБебе подписал контракт с «Картахеной»Чемпионат мираГватемала примет отбор КОНКАКАФ на ЧМ-2020РоссияШимба – игрок «Газпром-ЮГРА» Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко про підкупи арбітрів, відхід з "Енергії" та кваліфікацію на Кубок світуЛьвовВолодимир Фелишин – віцепрезидент Асоціації футзалу ЛьвівщиниАзербайджанСборная Азербайджана назвала состав на матчи элитного раунда отбора к ЧМВторая лигаДмитро Романюк: «Сергій Піддубний акцентує увагу на маленьких дрібницях, які грають важливу роль у грі команди»Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 2. Анонс 4 туруЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-17) 2019/20. 7 тур. Завдяки двом перемогам «Кардинал-ДЮСШ №4» піднявся на третю сходинкуЧехияЖеронимо и Криштиану Кардосо покидают ЧехиюЭкстра-лигаОлександр Розпотнюк та Максим Войток посилять «ІнБев»Ветераны31 січня стартує перший етап чемпіонату України серед ветеранів 50+

Юнацька збірна України U-17 поступилася Португалії у драматичному матчі

У другому виїзному товариському матчі синьо-жовті на останніх хвилинах поступилися португальським одноліткам.

Фото пресслужби АФУ

Підопічні Віталія Одегова не зуміли досягти успіху у повторному з юнацькою збірною Португалії.

Матч розпочався з хвилини мовчання у пам’ять про заглиблих внаслідок авіакатастрофи українського лайнера в Ірані.

Поєдинок активніше розпочали саме українці. Вже на першій хвилині реакцію Леонарду Сантоша потужним ударом зі штрафного перевірив Британ. Кіпер господарів виявився готовим до такого розвитку подій.

Завдяки удару здалеку міг відзначатися Дичук. Втім, Олександру забракло влучності.

Чи не найреальніша нагода відкрити рахунок була у Лутая. Після розіграшу кутового Сава з близької відстані пробивав по порожніх воротах, але влучив у поперечку.

У наступній атаці свої найкращі якості вже довелося демонструвати Гуйвану, який впорався з ударом Педру Сантоша.

Втім, на 4-ій хвилині останньому вдалося вразити ворота Миколи. Педру чудово зіграв на позиції стовпа, і потужно пробив у дев’ятку володінь «жовто-синіх».

Українці створили декілька нагод для того, аби відігратися. Спочатку Британ потужно пробив зі штрафного, а після сейву Леонарду Сантоша Квасній не зумів добити м’яч у ворота.

Непоганий шанс мав Дичук, який попрацював на позиції стовпа, але також не переграв воротаря португальців.

Тим не менш, на 11-ій хвилині гості таки зуміли відновити паритет. Лутай перехопив м’яч та віддав на Малиновського. Після кількох рикошетів м’яч опинився у Максима, і той з близької відстані вразив порожній кут воріт суперника.

Перед відпочинком команди створили ще по одній нагоді. У складі нашої команди міг відзначатися Квасній, який переправляв м’яч у ворота після пасу Британа, а у складі португальців з гострого кута пробивав Сілва. Обидва рази кіпери надійно проявили себе на останньому рубежі.

Після перерви команди продовжили гостро атакувати. Дичук з перших секунд другого тайму змусив працювати Калішту, який змінив свого колегу за амплуа у рамці.

Натомість, у господарів Майор не переграв Гуйвана після виходу віч-на-віч.

Ще один момент для голу мав Семенченко, який пробивав після пасу Лутая з ауту. Калішту знову проявив свої найкращі якості.

Однак, четверта хвилина другого тайму знову стала нефартовою для нашої команди. Згаданий раніше Майор все ж відзначився у володіннях нашої команди, вразивши ближній кут воріт Гуйвана.

Вдруге міг робити рахунок рівним Малиновський, однак, постріл Максима прийняла на себе поперечина.

Втративши ще кілька непоганих нагод наша команда поплатилася за нереалізацію, пропустивши втретє. Після прострілу від Кампоша м’яч у власні ворота зрізав Семенченко.

Втім, перевагу у два м’ячі підопічні Педру Палаша протримали всього хвилину. Квасній перехопив м’яч та віддав на Дичука. Олександр пасом у відповідь вивів Ярослава на порожні ворота, і той не схибив.

Команда Віталія Одегова продовжувала створювати нагоди попереду. Двічі здалеку пробивав Семенченко, але обидва рази м’яч пролетів повз площину воріт.

Гостро відповідали і португальці. Маседу підкручував м’яч у кут воріт Гуйвана. Від четвертого голу «жовто-синіх» врятував лише чудовий сейв від капітана нашої команди.

На 38-ій хвилині збірна України зуміла наздогнати свого суперника. Семенченко розігнав контратаку та знайшов Бабілова біля воріт суперника. Дмитро свій момент не змарнував, встановивши рівновагу на табло.

Однак, впродовж наступної хвилини Педру Сантош та Маседу двічі вразили ворота Гуйвана, забезпечивши своїй команді перемогу. Як результат – 5:3. Підопічні Віталія Одегова завершують двоматчеве протистояння з юнацькою збірною Португалії поразкою та нічиєю.

Португалія (U-17) – Україна (U-17) – 5:3 (1:1)
Голи:
П. Сантош (4, 39), Майор (24), Маседу (39) – Малиновський (11), Семенченко (27 – АГ), Квасній (28), Бабілов (38)
Португалія (U-17): Леонарду Сантош (Жуау Калішту, 21) – Рікарду Маркеш, Даніель Каштру, Тьягу Маседу, Педру Сантош – Вісенте Алвеш (к), Бруно Майор, Лукас Местре, Діого Сілва – Паулу Ферейра, Жосе Ліма, Жоау Алмейда, Мануель Кампош
Україна (U-17): Микола Гуйван (к) – Андрій Британ, Юрій Герчаківський, Ярослав Квасній, Олександр Дичук – Святослав Петросюк, Валентин Мовчан, Сава Лутай, Максим Малиновський – Денис Кузнєцов, Андрій Саламаха, Ростислав Семенченко, Дмитро Бабілов, Дмитро Дяченко

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України
 
  

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.