ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»

Найкращий молодий гравець світу пройшов перегляд серед 1000 юнаків; Фалкао просить зачекати з порівняннями

Бразилія домінувала у виборах найкращих гравців світу у футзалі, що відбувся наприкінці березня.
 

Феррао з «Барселони» був обраний найкращим гравцем, а Амандінья в шостий раз поспіль здобув нагороду серед жінок. На закуску Леозіньо з «Магнус Футзал» був обраний найкращим молодим гравцем у світі, і історія цього гравця дуже цікава.

Леозіньо родом з Ріо-де-Жанейро та грав у «Петрополіс-РЖ». Команда «Сорокаба», яка до завершення кар’єри мала у своєму складі вінгера Фалкао, зробила перегляд для для гравців до 20 років. Свої сили перевіряли понад 1000 хлопців, і кожен мав п’ять хвилин, щоб проявити себе.

«Я їхав автостопом зі своїм тодішнім тренером Рожером Магальянесом, і приїхавши сюди, побачив, що на перегляді більше тисячі спортсменів, я злякався і навіть подумав, що не пройду. Але я до цього багато готувався, і, коли настала моя черга, я зробив усе можливе, оскільки було лише п’ять хвилин», - сказав вінгер.

Леозіньо пройшов, блискуче проявив себе у категорії до 20 років і перейшов до основної команди «Магнуса», де швидко завоював місце у складі і мав значну роль у перемозі на клубному чемпіонаті світу. Крім того, його також викликали в національну збірну Бразилії.

Президент клубу Феліпе Драммонд пригадав про приїзд юнака і його еволюцію в команді з Сан-Паулу.

«Я завжди захищав такі перегляди, бо дуже вірю, що Бразилія занадто велика, щоб працювати лише з тими гравцями, на яких вказують бізнесмени. Прийшов Леозіньо і ми побачили, що він інший, дуже вмілий. Однак він був дуже слабким, тому ми почали працювати над тактичним розвитком і нарощуванням м’язів, і це окупилося », - сказав Драммонд.

Фалкао виділяє його особистість, але просить заспокоїтися з порівняннями

Щоразу, коли з’являється новий талант у футзалі, починаються порівняння з Фалкао. Найвідоміше прізвище у цьому виді спорту в Бразилії зазначило, що це погано і що Леозіньо повинен створювати свою історію.

«Він двадцятий, тридцятий, який шукає порівняння, і ніхто з них його не дотримався. Це може лише заважати. Він повинен бути Леозіньо, створити свою історію. Не можна взяти 20-річного хлопчину і одразу надати йому такої важливості. З іншими це перешкоджало, я сподіваюся, що йому це не завадить», - сказав Фалкао.

Зірка, однак, бачить певну схожість і підкреслює головну якість юного одкровення.

«Схоже, що він має сміливість, бо навіть якщо ти молодий, то не повинен звжати на опонентів, чи на власного бомбардира, а повинен робити ті ходи, які хочеш. Так у нього є цей диференціал - це індивідуальність, він не приховував її, коли перейшов в професіонали. Я завжди кажу, що 90% - це індивідуальність, тому коли ви поєднуєте індивідуальність і якість, то це ідеально», - підсумував він.

Джерело - Henrique Munhos, www.espn.com.br

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.