Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений гол

Наші за кордоном (жінки) – 5. «Agenta Girls» здобуває лише 1 очко у 2 турах

Agenta Girls збавляє хід в останніх турах


З часу нашого останнього випуску у чемпіонаті Угорщини встигли зіграти два тури і вони стали не дуже успішним для команди з Сексарду, де виступають і тренують українські легіонери.

У 8 турі «Agenta Girls» повинні були приймати домашній матч проти діючого чемпіона – ФК Гайдубесермень. Втім, через те, що домашня арена приймала чемпіонат Європи зі стрільби, вони були змушені грати на нейтральному майданчику, а підібрати для цього дату і час було непросто. Початок матчу був за господарями, але їх підвела погана реалізація, а потім гра вирівнялась і перший тайм закінчився без забитих м’ячів. У другому таймі глядачі спостерігали за все тим же напруженим двобоєм аж поки на 32-й хвилині червону картку не заробили наша Анна Шульга. Вона притримала за футболку суперницю, яка вибігала сам на сам і побачила перед собою «червоне світло». Після цього сексардівки мають дякувати своєму голкіперу Аннамарії Харгаш, яка здійснила декілька класних порятунків. Так матч і завершився з рідкісним рахунком 0:0. Ще варто відзначити, що матч зібрав чималу аудиторію, особливо якщо враховувати те, що він відбувся на нейтральному майданчику.

У 9 турі зійшлися поточний лідер чемпіонату, тобто «Agenta Girls», з командою «Астра-Гербарія» (Кішкунфеледьгаза), яка посідала друге місце і відставала від лідера на 4 очки. Команді з Сексарду довелося грати без свого найкращого бомбардира анни Шульги, яка, як ми вже писали вище, отримала червону картку у попередньому турі. У відмінному муніципальному залі Кішкунфеледьгази уболівальники створили хорошу атмосферу, а команди у свою чергу відплатили їм за це цікавою грою. Вже на 2-й хвилині після помилки господарів у захисті Богларка Медьєрі відкрила рахунок – 0:1. Після цього захист і воротар «Agenta Girls» грали на межі можливостей, однак на останній секунді першої половини гри господарям вдалося відновити статус-кво – 1:1. Після перерви «Астра-Гербарія» продовжувала насідати на ворота гостей, яким залишалися швидкі контратаки і вони двічі змогли скористатися своїми шансами, причому один із голів забила українка Юлія Ярова – 1:3. На захист власних воріт і цей перелом у грі «жовто-чорні» витратили чимало сил. Їхні суперниці мали більше рівнозначних замін і продовжували грати дуже активно, а тому згодом нівелювали цю перевагу впродовж 3 хвилин. Спочатку дубль за 2 хвилини оформила Габріелла Розміс, а останній гол вийшов дуже суперечливим. За 5 хвилин до кінця матчу м’яч після прямого удару з ауту влетів у ворота підопічних Марка Мішко і Володимира Колка. Один з арбітрів гол не зарахував, але після наради зі своїм колегою вони все ж зафіксували взяття воріт, хоча м'яч на своєму шляху нікого не торкнувся. Автогол записали на рахунок Марії ВасковецьМарія вже традиційно відіграла практично без замін і  без неї вже важко уявити гру команди.

Найкраще ситуацію з останнім голом у післяматчевому коментарі описав головний тренер «Agenta Girls» Марк Мішко: «Якщо б я вам відверто сказав свою думку, то, мабуть, був би дискваліфікований назавжди.»

Не зважаючи на те, що в двох останніх турах команда з Сексарду здобула лише 1 очко, вона продовжує лідирувати у чемпіонаті, однак перевага над «Астра-Гербарія» мінімальна. Наступний матч «Agenta Girls» проведе вдома 8 грудня проти сусідів з міста Толна. В цьому дербі не зіграє Анна Шульга, яка зараз перебуває у складі збірної України і в цей день гратиме проти збірної Словаччини.

Та попри все Шульга досі ділить лідерство у бомбардирських перегонах чемпіонату з Діаною Фюлеп («Gyulai Amazonok») і Кінгою Холасі («Толна») – у всіх по 7 голів.

8 тур
Agenta Girls - ФК Гайдубесермень 0:0
Попередження:
Габріелла Кото, 21 (ФК Гайдубесермень)
Вилучення: Анна Шульга, 32 (Agenta Girl)

9 тур
Астра-Гербарія - Agenta Girls 4:3 (1:1)
Голи:
KISS GABRIELLA KRISZTINA, 20, Габріелла Розміс, 32, 34, Марія Васковець, 35 (а/г) – Богларка Медьєрі, 2, Юлія Ярова, 28, Каталін Хорват, 31
 

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.