БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Немов страшний сон: «Багіра-КДЮСШ №8», «Ладомир» та КСДЮШОР «Динамо-Тесла-2» знищили суперників

П’ятий тур у Групі 2 теж стартував двома матчами. Спершу лиманська «Багіра-КДЮСШ №8» знищила на домашньому паркеті луганську «Луганочку». А от у Групі 4 «Ладомир» здобув впевнену перемогу на виїзді.

 
Вже на першій хвилині господарки відкрили рахунок завдяки потужному дальньому удару від Тюхтій. М’яч після її пострілу рикошетом від стійки влучив у сітку воріт – 1:0.

Вже за п’ять хвилин Літус подвоїла перевагу клубу з Лимана. Вже за дві хвилини гості зробили подарунок суперницям та забили у власні ворота – 3:0.

Футзалістки лиманської команди ще чотири рази вражали володіння «Луганочки». Відзначимо, що дубль у першій 20-хвилинці оформила Літус. А на останній хвилині першої частини гри свої голи забили відразу дві футболістки – Барсова та Галак.

Команди пішли на відпочинок за розгромного рахунку 7:0 на користь «Багіри-КДЮСШ №8». Не встиг суддя дати свисток на другий тайм, як гості ще двічі виймали м’яч з власних володінь. Дві швидкі контратаки довели рахунок до 9:0. Авторкою обох голів сатал Тюхтій, яка замикала атаки ударами впритул.

Ювілейний 10-й гол у зустрічі за лиманську команду забила Тюхтій, яка своїм дальнім ударом оформила покер у матчі. Вже за чотири хвилин господарки забили 11-й гол. А вже наступної хвилини «Луганочка» змогла вперше у цій зустрічі відзначитись у воротах суперниць завдяки голу Козуб.

Крапку у протистоянні поставила Тюхтій – 12:1 на пента-трик у виконанні футзалістки.

13 лютого
«Багіра-КДЮСШ №8» (Лиман) – «Луганочка» (Луганська обл.) 12:1 (7:0)
Голи:
Тюхтій, 1, 19, 21, 21, 31, Літус, 9, 35, Галак, 6, Говорова, 10, 39, Барсова, 20 – Бундюк, 8 (авт.), Федотенко, 36
11:30. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: Ю. Воложенко-мол., Ю. Змієвська (обидва – Харків)
Хронометрист: О. Клімова (Харків)  
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)
 

У іншому матчі КСДЮШОР «Динамо-Тесла-2» просто не залишила шансів супернику. Челомбитько вже на 6-й хвилині вивела свою команду вперед – 1:0. Наступного голу прийшлось чекати три хвилини. Кузіна відгукнулась на дальній стійці на передачу з флангу – 2:0.

На початку другої 10-хвилинки гості дещо скоротили рахунок завдяки потужному удару Брюховецької – 2:1. Але не довгою була радість. Літус збільшила рахунок до 3:1.

У першому таймі КСДЮШОР «Динамо-Тесла-2» ще двічі забивала суперницям. На 17-й хвилині голкіперка гостей двічі виймала м’яч з власних володінь. Спершу Кузіна класною передачею з глибини поля вивела Ткаченко сам на сам з воротаркою. Футзалістка господарок легко стала переможницею цієї дуелі. А останній гол у таймі забила Макаренко, яка обігралсь у стіночку з одноклубницею та розрізала всю оборону суперниць – 5:1.

По перерві господарки забили ще 9 разів, а гості лише одного разу забили. Кузіна віддала передачу на Макаренко, яка перевела м’яч вже у порожні ворота – 6:1. На цій же хвилині Кузіна не лише асистувала, а й забила сама. Аліна просто розірвала фланг суперниць та потужно пробила у нижній кут воріт – 7:1.

На 29-й хвилині Челомбитько дальнім ударом забила восьмий гол команди та оформила дубль. А вже за три хвилини Ткаченко теж оформила дубль. Капітан харків’янок розпочала атаку своєю команда та результативно її завершила, обігравшись із партнеркою по команді – 9:1.

До кінця зустрічі за харківську команду також відзначались Діденко, Макаренко, Діденко, Челомбитько та Ткаченко, а також один гол у власні ворота забила футболістка «Кобри» Бугаренко. Однак не лише у своїх володіннях відзначались гості. Гравчині з Білокуракиного на 36-й хвилині забили свій другий гол у зустрічі.

У підсумку – 14:2 нищівна перемога харківських футзалісток. Після цього успіху харків’янки посідають перше місце у таблиці та 12 очок. Така ж кількість пунктів у «Багіри-КДЮСШ №8», яка йде другою. Трійку лідерів замикає луганська «Луганочка». Аутсайдером Групи 2 є «Кобра».

Група 2
12 лютого
КСДЮШОР «Динамо-Тесла-2» (Харків) – «Кобра» (Білокуракине) 14:2 (5:1)
Голи:
Челомбитько, 6, 29, 35, Кузіна, 9, 25, Лісна, 14, Ткаченко, 17, 32, 36, Макаренко, 17, 25, 34, Діденко, 34 – Брюховецька, 11, Сєнченкова, 36, Бугаренко, 37 (авт.)
Попередження: Сєнченкова, 24 («Кобра»)
14:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри: С. Ващук, А. Колесник (обидва – Харків) 
Хронометрист: А. Грінченко (Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)
 

Єдині, хто не змагались у цьому турі були клуби Групи 3, де лише три команди, а не чотири, як усюди.

Група 4
13 лютого
«ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» (Хмельницький) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) 4:11 (2:3)
Голи:
Маслянко, 5, 19, 40, Чурікова, 25, Споденюк, 28 (авт.) – Гірин, 8, 13, 16, 28, Шайнюк, 25, Перевізник, 26, 34, 35, Невар, 36, 39
Попередження: Ольхова, 13 («Ладомир»)
13:00. м. Хмельницький, ДЮСШ №1
Арбітри: Д. Божко, М. Зведенюк (обидва – Хмельницький)
Хронометрист: В. Кембровський (Хмельницький) 
Спостерігач арбітражу: С. Подворний (Хмельницький)

У четвертій групі відбувся лише один матч, але не менш спекотний. «Ладомир» не залишив шансів супернику та повіз додому три очки. Після цього успіх переможець зустрічі з 13 очками йде першим. Але у активі київської «Кобри», яка дихає у спину лідеру, два матчі у запасі – 7 пунктів. На третій сходинці перебуває ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» – 3 очки. Таблицю з нулем замикає луцький «Легіон».

Софія Кулай

В день матча чемпионата Украины по футзалу среди команд высшей лиги «Багира»-»Луганочка» свой день рождения отмечал один из давних деловых партнеров луганского клуба Николай ГРЕКОВ. Победа в этом матче могла стать неплохим подарком. Но в силу сложившихся обстоятельств о победе приходилось только мечтать.

Дело в том, что в предудущей игре в луганском дерби сразу четыре ведущих игрока «Луганочки» оказались в лазарете. И если вратарь Дарья Кошелева с гипсом на сломанном пальце все-таки пыталась помочь команде, то Дарьи Белецкой, Екатерины Степаненко и лучшего бомбардира команды Ирины Козуб в заявке даже не оказалось. Вот и пришлось тренерам ломать голову, как выйти из создавшегося положения. В результате в одной из четверок на поле вышла… вратарь Вероника Уманец.

В целом игра прошла с преимуществом «Багиры». Хотя, столкнувшись с игрой «Луганочки» в три защитника, они не сразу поняли, как нужно действовать в такой ситуации. Потому что игра подопечных Александра Резникова заточена исключительно на атаки через свободные зоны, но их как раз в этот раз им никто не давал. Но сработало другое оружие «Багиры» - дальние удары, с которыми не всегда справлялась вратарь «Луганочки» Мария Дубовая.

Не нарушила свою давнюю традицию забивать своей бывшей команде капитан «Луганочки» Ирина ФЕДОТЕНКО. Здесь нужно отдать должное идеальному пасу при вводе аута Виктории ГОРОБЕЦ.

«ЛУГАНОЧКА» провела матч против «Багиры» в таком составе: Дубовая (Кошелева) — Федотенко, Гавриш, Горобец, Бундюк — Пироженко, Уманец, Анастасия Никишина, Анна Никишина.

Перед заключительным туром предварительного этапа у «Багиры» и «Теслы» по 12 очков, «Луганочка» на третьем месте с шестью очками. «Кобра» в пяти матчах очков не набрала.

На первом этапе «Луганочке» осталось провести домашний поединок против харьковской «Теслы-2».

А за матч против «Багиры» руководство команды из Луганской области благодарит наших друзей по ФБ народных депутатов Украины Викторию ГРИБ и Сергея ВЕЛЬМОЖНОГО, главу партии «КРАЇНА» Виталия СКОЦИКА, Валентину  ТРОЯН,  Ольгу БОЙКО, Викторию ПОПОВУ, Виктора ТОЦКОГО, Евгения ХОЛОДА, Владислава КУЛЬБАКУ, Артема ВОВКА.

«ЛУГАНОЧКА» СИЛЬНА ДРУЗЬЯМИ!!!

Источник - Nik Fazlo

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.