БразилияБразилия-2019. 5 тур. Лучшие голы, финты и сейвыРоссияДенис Абышев: «Тюмень» окажется среди ведущих клубов Европы» РоссияТОП-5 голов 1/2 финала Суперлиги РоссииЭкстра-лигаКлуб бомбардирів Олександра Яценка станом на 23.05.2019Женский футзалПідсумки сезону у Вищій лізі серед жіночих команд: думки головних тренерівСборная УкраиныЗбірна України серед спортсменів із вадами зору перемогла на турнірі в Іспанії Вторая лигаСергій Тригубець: "Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів"Испания«Барса Ласса»: Лео Сантана уходит, Даниэль приходит, для Лосано и Диего готовят новые контрактыАзербайджанЖозе Алесио: «В Азербайджане еще рано применять систему плей-офф»БеларусьБеларусь-2018/19. ВРЗ и «Витэн» на нервах проходят в полуфинал плей-оффРоссияЕвгений Куксевич: «Строительство команды еще не завершено, но основные концепции «нашего дома» сложены»Вторая лигаДмитрий Бербенцев: «Важно, чтобы ребятам хотелось добиться чего-то, а всё остальное придет»Футзал в миреШуша возвращается в Бразилию, Кайо переходит в «Кайрат»?ПортугалияЛео Жарагуа: «Таких фанатов, как у «Спортинга», я не видел нигде»Румыния«Империал Вет» – чемпион Румынии-2018/19Экстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 31ИталияСьогодні свій день народження святкує найстаріший діючий гравець Серії А. Марсіо – 52 роки!Россия"Тюмень" – второй финалист российской СуперлигиИталияЖіноча збірна Італії натуралізувала двох бразилійокПольшаПольша. Экстракласа. 26 тур. «Клирекс» завоевывает медали 11 лет спустя

Олег Шайтанов: «Сподіваюся, що завтра ми побачимо яскравий та безкомпромісний футзал у виконанні обидвох команд»

Головний тренер жіночих збірних України Олег Шайтанов розповів про свої враження від цьогорічного розіграшу Кубка України та поділився майбутніми планами національних команд.

 Олегу Миколайовичу, підбийте підсумки двоматчевих протистоянь у півфінальних парах Кубка України та поділіться очікуваннями від майбутнього фінального двобою між «Ладомиром» та «Будстар-НПУ».
– Матчі були дуже непростими та напруженими. Щодо фіналу – переконаний, що все буде не так просто як відзначають деякі спеціалісти. «Ладомир» – це команда, яка є добре підготовленою з фізичної точки зору, тож, киянкам буде непросто.

– Як вважаєте, які переваги кожна з команд матиме у фінальному поєдинку?
– У кожної команди перед певним поєдинком є переваги та недоліки. Футзал є доволі непередбачуваним видом спорту. Тож, я не став би казати про суттєву перевагу для когось з суперників. З різних причин обидва колективи матимуть певні кадрові недоліки. У будь-якому випадку, матч все розсудить!
 
– Наскільки великою є відповідальність для «Ладомира» та «Будстар-НПУ», зважаючи на те, що переможець завоює цей трофей вперше у своїй історії?
– Чемпіонат і кубок – це турніри, які завжди знаходяться поруч. Не важливо, чи ти посідаєш п'яту сходинку у Вищій лізі, чи третю. Команди налаштовуються на ці поєдинки з максимальною самовідданістю. Сподіваюся, що завтра ми побачимо яскравий та безкомпромісний футзал у виконанні обидвох колективів.
 
– Минулоріч у кубковому фіналі зійшлися «IMS-НУХТ» та «Tesla», які посіли перше та друге місця у Вищій лізі. На Ваше переконання, чого не вистачило обидвом командам цього сезону для участі у головному поєдинку турніру?
– Цього року «IMS-НУХТ» і «Tesla» волею жереба зійшлися у чвертьфіналі. Мотивація у харків’янок зашкалювала. Свідченням цьому стали результати двох зустрічей з киянками. На жаль, у такому ритмі команда з Харкова провела лише перший тайм виїзного поєдинку з «Будстар-НПУ». Як на мене, інші три двадцятихвилинки ЖФК «Tesla» намагався зберегти зароблений результат. На жаль, коли занадто багато думаєш про свою перевагу та намагаєшся, передусім, її не втратити – дуже часто все завершується зовсім інакшим чином. Думаю, саме цей аспект не дозволив харків'янкам полдолати півфінальну стадію.
 
– Насамкінець, розкажіть про майбутні плани жіночих збірних України.
– У червні дівоча збірна (U-17) вирушить на міжнародний турнір «Montesilvano Cup». Щодо національної жіночої збірної, то вже з вересня ми розпочнемо проводити міжнародні товариські зустрічі, тим більше, що УЄФА вже визначив вікна для поєдинків саме за участі жіночих збірних. Будемо відштовхуватися від цих дат та намагатимемося зіграти з найкращими європейськими командами.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.