Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»Вторая лигаНазар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»Вторая лигаВторая лига Украины 2020/21. Харьков. «Гепард» всех обогналЧемпионат ЕвропыЗбірна України кваліфікувалася на чемпіонат Європи 2022 рокуКиевВиктор Цой: «Когда играл в «Граните», то возил в Беларусь термобелье и коньяк «Bolgrad»Экстра-лига«Продэксим» расстался с Андреу ВаргасомСборная УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 1. СборнаяЭкстра-лигаСергій Журба: «З «Ураганом» романтичного футзалу буде мінімум»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!КазахстанКака: «Кайрат» стремится повышать уровень мастерства не только среди игроков, но и тренеров»Чемпионат ЕвропыТьяго Болинья: «Боль не помешает мне выйти и сыграть»Футзал в миреТоп-3 проблемы самостоятельности и самоидентичности футзалаЭкстра-лигаЄвген Рогачов: «На чемпіонаті світу мали відносно сприятливу сітку, а потім несподівано втратили ґрунт під ногами»КиевВідійшов у вічність Сергій КобецьЭкстра-лигаМатчі «Ураган» – «ХІТ» відбудуться за присутності глядачівЖенский футзалДЮСШ ім. Бутовського посів п'яте місце у жіночій Вищій лізіВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Київ прийме Фінал восьми

Спорткомплекс у Рівному подорожчав на 200 мільйонів гривень

Вартість будівництва спорткомплексу на вулиці Макарова у Рівному з 310 мільйонів гривень зросла до пів мільярда.


Цьогоріч на його будівництво планують виділити ще 64 мільйони спортивної субвенції. Про це 8 вересня під час візиту у Рівне розповів міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Спорткомплекс на Макарова – найбільший палац спорту у Західній Україні, – заявив у Рівному міністр молоді і спорту України. Вадим Гутцайт запевнив, що проєкт не стане довгобудом. Уже цього тижня спецкомісія має прийняти рішення про виділення 64 мільйонів гривень на продовження будівництва спорткомплексу.

"Будемо допомагати. І в цьому році, і в наступному, щоб добудувати цей проєкт. Ми будемо дивитися, як буде розвиватися ситуація. Але я 100% впевнений, що якщо не буде в цьому році, то в наступному ми будемо 100% підтримувати цей об'єкт фінансуванням з міністерства", – сказав міністр молоді і спорту України Вадим Гутцайт.

Який вигляд має спорткомплекс станом на 8-ме вересня 2020-го року – можна побачити у стрім-трансляції.

За проєктом 2017-го року будівництво спорткомплексу оцінене у 310 мільйонів гривень. Під час візиту міністра 8 вересня заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська повідомила, що вартість об'єкту зросте більш як на 200 мільйонів. Причинами назвала підвищення зарплат та зростання вартості будматеріалів.
 

"Також за цей період були проведені перемовини зі спортивними федераціями і буде добавлений додатковий функціонал. Проєкт зросте з 310 до 500-520 мільйонів. Ми надіємося на підтримку держави, тому що власними силами такий об'єкт не в змозі профінансувати", – пояснила Людмила Шатковська.

Що відомо
  • Спорткомплекс на Макарова почали будувати у 2018-му році. За минулі два роки з бюджетів різних рівнів на нього витратили 180 мільйонів гривень. У цьому році з Державного фонду регіонального розвитку виділили 38 мільйонів, з обласного бюджету – 4 мільйони, Шпанівська та Клеванська ОТГ виділили, відповідно, 5 та 1 мільйон гривень.
  • Проєкт передбачає спортзал для ігрових видів спорту із трибунами на 3000 місць, тренажерний зал та роздягальні. Особливістю споруди буде те, що за потреби її можна трансформувати у концертний або виставковий зали. Крім стаціонарних трибун, там обіцяють встановити ще й розсувні. Здати об'єкт планують у 2021-му році. 

Джерело  Тетяна Климчук, Суспільне

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.