БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Переконливі перемоги: «Лідер-ЗПО» та «Тесла-ЗХО» вщент розбили суперників

З 12-14 лютого відбувся 5-й тур Вищої ліги України з футзалу серед жіночих клубів. У Групі 1 досвідчені футзалістки «Тесли-ЗХО» здобули розгромну перемогу на виїзді. А от у другому матчі вже полтавський клуб святкував домашню звитягу над «Mezzo-ЗХО».

 

Не встиг суддівський свисток сигналізувати про початок матч, як гості вже розмочили нулі на табло. Підгорна скористалась невпевненою грою суперниці та більярдним ударом відправила м’яч прямо у нижній кут воріт – 0:1.

Не довго раділи гості. Футзалістки ДЮСШ ім. Бутовського розіграла кутовий. Здавалось, що харків’янки розрядили ситуацію біля власних воріт, але м’яч полетів прямо на ногу Федоренка, яка зльоту пробила повз Сагайдачну – 1:1. Несподіваний початок матч для фанатів.

Наступного голу довелось чекати вісім хвилин. Бабенко з кутового спрямувала з кутового спрямувала м’яч на вільну Костюк, Юлія потужним ударом вивела свою команду вперед – 1:2.

Вже через хвилину Костюк оформила дубль. 18-й номер «Тесли-ЗХО» скористалась помилкою від голкіперки суперниць, яка невдало зіграла на виході, Юлія вже пробивала у порожні ворота – 1:3. Протягом цієї хвилин гості з Харкова забили вчетверте. Бабенко відгукнулась на дальній стійці на елегантне передачу верхом від Єрьоменко. Таїсія пробила точно повз воротарку господарок – 1:4.

Ще до перерви підопічні Василя Сухомлинова забили тричі. Бабенко пробивала у ворота ДЮСШ ім Бутовського, але м’яч рикошетом під Підгорної пертнув лінію володінь полтавської команди – 1:5.

На 18-й хвилині поєдинку «Тесла–ЗХО» забила двічі. Спершу Дичко забила гол схожий за виконанням до другого результативного пострілу харків’янок, відгукнувшись на передачу з кутового. Однак м’яч після удари Яни рикошетом від ноги суперниці попрямував у ворота – 1:6.

Останній гол у першій 20-хвилинці забила Мугурдінова. Інна отримала передачу від воротарки Сагайдачної та потужно пробила у нижній кут воріт – 1:7 голкіперка не встигла зреагувати на постріл. А для Вікторії це перший асист у зустрічі. На відпочинок команди пішли за комфортного рахунку для «Тесли-ЗХО».

По перерві розгром продовжився. Кузнецова швидко пройшла з власних воріт до чужи, але її удар на себе взяв каркас воріт. Однак на добиванні була Єрьоменко, яка просто перевела м’яч у порожні володіння – 1:8. Свого з Єлизавета домоглась. На тій же хвилині Кузнецова з гострого кута потужно пробила та не прогадала – голкіперка не була готова до такої гармати від суперниці з Харкова, 1:9.

На 29-й хвилині збільшити розгром допомогли полтавські гравчині. М’яч після рикошету від ноги Воскобойник влетів у власні ворота – 1:10. Одного разу харків’янки таки грубо помилились при виході з оборони в атаку та миттєво були покарані. Голом відзначилась Федоренко. Для неї цей результативний удар став же другим у цьому протистоянні – 2:11.

На 35-й хвилині команда Сухомлинова ще збільшила різницю голів. Дичко скинула під удар Мугурдіновій, яка легко гарматним пострілом з дальньої відстані пробила повз воротарку – 2:13.

35 хвилина зустрічі стала справжньою феєрію для голів. «Тесла-ЗХО» ще двічі змушувала виймати м’яч з власних володінь воротарку суперниць. Це зробили Бабенко та Єрьоменко. До слова, остання поставила і крапку у поєдинку, мало не зайшовши з м’ячем у ворота ДЮСШ ім. Бутовського, оформивши хет-трик у матчі.
У підсумку – 2:14 переконлива перемога «Тесли-ЗХО».

14 лютого
ДЮСШ ім. Бутовського (Полтава) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) 2:14 (1:7)
Голи:
Федоренко, 3, 32, Воскобойник, 29 (авт.) – Підгорна, 1, 15, Костюк, 11, 12, Бабенко, 12, 35, Дичко, 18, Мугурдінова, 18, 35, Єрьоменко, 22, 35, 36, Кузнецова, 22
11:00. м. Полтава, СК ППУ
Арбітри: Я. Опришко, А. Звягінцев (обидва – Кременчук)  
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)
 

Група 1
12 лютого
«Лідер-Збірна Полтавської області» (Полтавська обл.) – «Mezzo-Збірна Харківської області» (Харків) 6:2 (4:2)
Голи:
Пінчук, 9, Захарченко, 12, 19, Мироненко, 17, Кликова, 37, Дубина, 40 – Греса, 20, Куніна, 38
Попередження: Рябоконь, 38 («Лідер-ЗПО»)
15:30. м. Гребінка, СК «Локомотив»
Арбітри: А. Звягінцев, Я. Опришко (обидва – Кременчук)  
Хронометрист: І. Щеголь (Гребінка)
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)

Після цього туру команда Сухомлинова продовжує впевнено лідирувати у таблиці, у їх активі 5 з 5 перемог та відповідно 15 очок. ДЮСШ ім. Бутовського із 9 пунктами йде відразу за їх спиною на другій сходинці.

Трійку замикає «Лідер-ЗХО» – 3 очки. А на дні таблиці розміщується «Mezzo-ЗХО», у їх доробку теж 3 набраних пункти.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.