БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Покер Прокопенко приніс домашню перемогу «Кобрі-НПУ»

Протягом двох днів клуби Групи 4 грали свої матчі 4 туру Вищої ліги з футзалу серед жіночих команд.

 

Перший матч відбувся 5 лютого, коли «Ладомир» не помітив луцький «Легіон», забивши їм 10 «сухих» м’ячів.

У другій зустрічі «Кобра-НПУ» на власному полі приймала суперника з Хмельницького. Фаворитками цього двобою були господарки. Але першими нулі на табло змінили гості.

На 7-й хвилині Чурікова відгукнулась на верхову передачу з власної частини поля. Наталія зіграла на випередження та головою переграла голкіперку Славич, яка доволі невпевнено зіграла на виході – 0:1. Несподіваний початок матчу.

Відігратись киянкам вдалось наприкінці першого тайму. Цікавий розіграш зі штрафного не завершився ударом Дятел. Віра не стала пробивати, а віддала на дальню стійку, де була вільна Прокопенко – 1:1. Саме за такого рахунку команди пішли на перерву.

Скибіна розвинула атаку «Кобри-НПУ», віддавши передачу на Прокопенко. Анна майстерно обіграла опікунку та з лівої пробила прямісінько у кут воріт – 2:1. Далі на майданчику забивали виключно господарки.

Третій гол команди знову забила Прокопенко. Гарматний постріл Анни не залишив шансів воротарці. Вже на наступній хвилині киянки впевнено повели у рахунку. Чиженок класно зіграла на дальній стійці, замкнувши передачу з глибини поля від авторки хет-трику – 4:1.

На 36-й хвилині справжня іспанська комбінація була у виконанні «Кобри-НПУ». Прокопенко віддала передачу на Васковець, Марія ж переадресувала його на вільну Дятел. Гармата Віри збільшила рахунок до розгромного – 5:1.

Вже у наступній атаці Дятел записала у свій актив асист на Скибіну. Олександрі залишалось лише прошити сітку – 6:1.

Крапку у матчі поставила все та ж активна Прокопенко, яка стала справжнім жахом для воротарки «ДЮСШ №1-ЗХО». Прокопенко зібрала на собі двох гравчинь суперниць, але знайшла можливість для передачі на Дятел, удар Віри парирувала голкіперка. Однак першою на добиванні була Анна, яка оформила покер. У підсумку – 7:1 переконлива звитяга підопічних Олександра Ратича.

Після цього туру «Ладомир» із 10 очками очолює Групу 4. Відразу за їх спиною йде «Кобра-ЗХО», у їх активі 7 пунктів, але ще гра у запасі. На третьому місце розташовується «ДЮСШ №1-ЗХО» з 3 очками. Таблицю замикає луцький «Легіон» з нулями у доробку.

Група 4
5 лютого
«Легіон» (Луцьк) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) 0:10 (0:3)
Голи:
Кревська, 6, 36, 37, 38, Перевізник, 9,  15, 25, 35, Шайнюк, 27, Когут, 30
14:00. м. Луцьк, СК «Адреналін-Сіті»
Арбітри: Н. Бас, Р. Алексюк (обидва – Луцьк)
Хронометрист: О. Джафарова (Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)

6 лютого
«Кобра-НПУ» (Київ) – «ДЮСШ №1-Збірна Хмельницької області» (Хмельницький) 7:1 (1:1)
Голи:
Прокопенко, 17, 25, 27, 39, Чиженок, 28, Дятел, 36, Скибіна, 38 – Чурікова, 7
15:00. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Ю. Костенко, Л. Юзвенко (обидва – Київ)
Хронометрист: М. Попаденко (Київ) 
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
 

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.