Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 1. Покер Хамдамова и три сухих победы (обновляется)Польша19.00 Суперкубок Польши: "Рекорд" (Бельско-Бяла) - "Клирекс" (Хожув). LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 1. LIVE!Женский футзалВолодимир Колок: "Український жіночий футзал зараз тримається на одній людині"ВетераныКубок Украины «40+»: «прорыв» ТВД и победа «Черного моря»Экстра-лигаЗа день до старту: "Ураган" - "Титан-Зоря". ПередмоваКубок Украины«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку УкраїниВетераныУ офісі АФУ відбулось жеребкування міжнародного турніру серед ветеранів у віковій категорії "40+"Международный футзалОфициально: Рикардиньо и Мовистар Интер продлили контракт до 2020 годаХмельницкийАсоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області запустила власний веб-сайтЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 1-го тура от futsalua.orgЭкстра-лигаВалерій Власович поповнив лави "Кардиналу-Рівне"Экстра-лигаПрорыв футзала на ТВ: два-три матча в каждом туре в прямом эфире!Экстра-лигаЯк «ХІТ» переміг «Продексім»: сюжет каналу «ПравдаТУТ»Экстра-лигаГазета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готуєВетераныВетераны "50+", "60": чемпион новый, чемпион прежний!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 2: старожилы, аутсайдер и дебютантЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2017Экстра-лигаВладислав Лисенко: «Продексім» більше помилявся, ніж ми»Экстра-лигаОлександр Косенко: «Це була справжня кубкова гра»

Валерій Власович поповнив лави "Кардиналу-Рівне"

"Кардинал-Рівне" продовжує шукати підсилення і другим новачком команди у міжсезоння став Валерій Власович.
 

23-річний гравець влітку перебував на перегляді у складі херсонського "Продексіму", але, як бачимо, у підсумку опинився у Рівному. Як нам повідомив граючий тренер "кардиналівців" Сергій Піддубний, цілком можливо, що незабаром команду поповнить ще принаймні один гравець.

До старту нового сезону рівняни також встигли повернути до складу свого колишнього гравця Віктора Чудлю, а ще один потенційний новачок Антон Клушин за власною ініціативою залишив клуб.

Цьогоріч літнє трансферне вікно закриється 4 листопада, тож у екстра-лігівських команд ще є вдосталь часу, щоб підсилити власні склади.

Валерій Власович є вихованцем луганського "ЛТК" у структурі якого провів чотири роки. Універсал дебютував у дорослому футзалі 1 листопада 2009 року за два дні до свого 16-річчя у матчі Першої ліги "Титан-Зоря" - "ЛТК-2". Провівши два сезони в "ЛТК-2", перед сезоном 2011/12 молодий гравець перейшов у донецький "УТАС", який також виступав у другому за силою українському футзальному дивізіоні. По завершенні сезону "УТАС" припинив своє існування і молодий спортсмен перейшов в "Уранган-2", де й провів перше коло сезону 2012/13. Після цього Власович виступав за амбіційний донецький "Сапфір", який дуже швидко "здувся". З другого кола сезону 2013/14 універсал приєднався до хмельницького "Спортлідера+", де провів наступні 2,5 сезони і виграв "срібло" Екстра-ліги. Минулий сезон Власович розпочав у складі "Сокола", але дуже швидко змінив прописку і продовжив кар'єру у одесько-донецькому "Делівері", з яким здобув срібні нагороди Першої ліги.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.